QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 12:12)
Man ir tiek pat metelių, bet skausmų, kaip minėjau, nejaučiu jokių

Bet greičiausiai dar įtakos turi sąkandis ar/ir genetika.. O pasiryžtum operacijai? Aišku, tau gal lengviau, kai "skauda".. Nes mano atžvilgiu, mane dėl operacijos labai mažai kas palaiko.. Ir taip tas palaikymas "išprašytas"..
Aš pati tai pasiryžčiau. Aišku, baisoka. Visgi, narkozė ir panašiai. Nebūtų juk pasivaikščiojimas po parkelį

Bet jei reikia, tai reikia. O dėl palaikymo, tai mane labai liūdina mamos nusistatymas. Aš suprantu, kad jai baisu dėl savo vaiko, bet ji iškart kategoriškai nusiteikus, nenori girdėt apie jokius gydymus, kol, jos žodžiais tariant, "niekas neaišku". Nu bet kas čia neaiškaus? Čia neaiški tik kaina ir gydymo trukmė, o kad kažkokio jo reikės tai faktas, nes skausmas niekur nedings, o ir chirurgas juk ne iš piršto išlaužė tokią "diagnozę".
Tiesą sakant, man operacija mažiau baisi už breketus. Jeeeetus kaip aš jų nenoriu

O nebūna tokių atvejų, kai iškart daro operaciją be breketų? Ar čia jie kaip ir būtini, kad būtų galima tą operaciją po to atlikti?
Aišku, ortodontas viską paaiškins, bet aš labai nekantri, tai jau antra diena duoduos internete ir ieškau informacijos