Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 21:48)
Oi tu Natale biggrin.gif
Kaip buvo: http://www.fotokroni...earch/koncertas
Kaip yra: http://foto.delfi.lt/picture/140879/
Kad aiškiau matytusi, tai neradau, bet manau, kad ir taip viskas aišku  4u.gif

na ir as matau skirtuma, bet jis gi breketu nenesiojo g.gif tai kap cia y?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 28, 20:29)
na ir as matau skirtuma, bet jis gi breketu nenesiojo  g.gif  tai kap cia y?

O be breketų neoperauoja schmoll.gif O gal tuos breketus mes praleidome kažkaip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 28, 19:35)
O be breketų neoperauoja  schmoll.gif O gal tuos breketus mes praleidome kažkaip  ax.gif

nu nezinau nezinau. gi mazdaug metus turejo nesiot g.gif ir liktu nepastebetas? bigsmile.gif gal jis kokius liezuvinius nesiojo? mistika kazkokia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 28, 19:38)
nu nezinau nezinau. gi  mazdaug metus  turejo nesiot  g.gif  ir liktu nepastebetas?  bigsmile.gif  gal jis kokius liezuvinius nesiojo? mistika kazkokia  doh.gif

Aš tai jį jau labai seniai mačius buvau. Tai per tą laiką turbūt ir susitvarkė. Bet skirtumas tik į gerąją pusę, ane? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 03 28, 21:06)
Aš tai jį jau labai seniai mačius buvau. Tai per tą laiką turbūt ir susitvarkė. Bet skirtumas tik į gerąją pusę, ane?  ax.gif  mirksiukas.gif

na gal proporcingiau veidas dabar atrodo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natale: 28 kovo 2010 - 21:55
QUOTE(viliene @ 2010 03 28, 21:06)
Aš tai jį jau labai seniai mačius buvau. Tai per tą laiką turbūt ir susitvarkė. Bet skirtumas tik į gerąją pusę, ane?  ax.gif  mirksiukas.gif

Kas link veido bruožų - taip, jie tapo proporcingi :-) Bet čia jau nebe tas Linas :-) Būtent tas sąkandis jį kitokiu darė, išskirtinesniu :-) Man jis "šiltesnis" anksčiau atrodė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Armina @ 2010 03 29, 11:56)
Kas link veido bruožų - taip, jie tapo proporcingi :-) Bet čia jau nebe tas Linas :-) Būtent tas sąkandis jį kitokiu darė, išskirtinesniu :-) Man jis "šiltesnis" anksčiau atrodė ax.gif

buten del sito mane ir atkalbinejo nuo breketu vienas artimas zmogus , sako nebe tu busi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 17:24)
buten del sito mane ir atkalbinejo nuo breketu vienas artimas zmogus , sako nebe tu busi  doh.gif

Nuo operacijos, ne breketų blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 03 29, 18:58)
Nuo operacijos, ne breketų blush2.gif  tongue.gif

nuo breketu tongue.gif man nedarys operacijos, as sakandzio korektori nesiosiu tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 19:16)
nuo breketu tongue.gif man nedarys operacijos, as sakandzio korektori nesiosiu tongue.gif mirksiukas.gif

Žinau juk Natale smile.gif O jeigu būtų galimybė ir gerai apsvarstytym tą klausimą, gal nuomonė pasikeistų? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 29 kovo 2010 - 20:33
QUOTE(viliene @ 2010 03 29, 20:33)
Žinau juk Natale smile.gif  O jeigu būtų galimybė ir gerai apsvarstytym tą klausimą, gal nuomonė pasikeistų? mirksiukas.gif

del ko pasikeistu? del to kad geriau operacija nei korektorius ar apie ka tu?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 20:41)
del ko pasikeistu? del to kad geriau operacija nei korektorius ar apie ka tu?

Ta prasme apie operaciją. Ar sutiktum darytis ją? (Žinau, kad pasirinkai breketus + herbsto aparatas), bet įdomu ką tu manai apie tai. Žinau, kad neesi priešiškai nusiteikus, tačiau ar pati sutiktum tokia kainą mokėti už gražius dantukus ir idealų sąkandį?

P.S. Norėčiau daugiau su jumis pabendrauti, tačiau mano mažasis padauža atima iš mamos visą jos laiką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 29 kovo 2010 - 20:49