Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 11:31)
Sveika 4u.gif Na aš kolkas nesiskundžiu nei skausmais ar kuom nors panašiu, kas būtų susiję su žandikauliais ar dantukais, tačiau nuo to neesu apdrausta. Kaip daktaras sakė, iki 35 m. dar nieko nebus smile.gif  O operaciją daryčiausi tik iš estetinės pusės blush2.gif Na, o ka tau dar pasakojo? Kokį turi sąkandį? Reiktų vieno ar abiejų žandikaulių operacijos?
Papildyta:
Jeigu Natale apsiema sukurti, tai gerai tada blush2.gif  mirksiukas.gif  Aš tai laikausi neblogai. Užmiegu ir atsikeliu su mintim apie savo dantukus  wub.gif

Viliene, o kodel tau gydytojas sake, kad iki 35 nieko nebus? Ta prasme, jei nepasidarysi operacijos, tai iki 35 dar nieko nebus? Ar kaip? Paaiskink
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 03 27, 14:21)
Viliene, o kodel tau gydytojas sake, kad iki 35 nieko nebus? Ta prasme, jei nepasidarysi operacijos, tai iki 35 dar nieko nebus? Ar kaip? Paaiskink

Aš Grybausko užklausiau, kad kas manęs laukia, jeigu aš šitos operacijos nepasidarysiu? Ar bus skausmų, ar pakenks dantims netaisyklingas sąkandis? Tai jis atsakė taip, kad iki 35 metų dar nieko nebus, o poto nudils vienoj pusėj dantys, ta prasme as juos "nuvalgysiu", nes dėl nataisyklingo sąkandžio jie kontaktuoja ne taip, kaip jiem reik.Ir apačioj iškris pirmi dantukai, nes aš juos, metams bėgant, liežuvio pagalba išstumsiu. Ir skausmas galimas..
Na, o kaip tau sekas? Rašei, kad tavo mama paskambino Grybauskui ir prašė, kad tau nedarytų operacijos.. Tai kaip viskas susiklostė? Ar mama pakeitė nuomonę? Nes minėjai, kad ji tave juk palaikė? Ką šneka pats daktaras?

Ir dar merginos, išduosiu paslaptį, nors gal žinot, tik aš čia viena nežinanti buvau. Pažiūrėkit į Liną Zarecką, kitaip vadinamą Chorą. Pasikeitimai stulbinantys thumbup.gif Ir viskas Grybausko dėka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 27 kovo 2010 - 15:41
QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 16:36)
Aš Grybausko užklausiau, kad kas manęs laukia, jeigu aš šitos operacijos nepasidarysiu? Ar bus skausmų, ar pakenks dantims netaisyklingas sąkandis? Tai jis atsakė taip, kad iki 35 metų dar nieko nebus, o poto nudils vienoj pusėj dantys, ta prasme as juos "nuvalgysiu", nes dėl nataisyklingo sąkandžio jie kontaktuoja ne taip, kaip jiem reik.Ir apačioj iškris pirmi dantukai, nes aš juos, metams bėgant, liežuvio pagalba išstumsiu. Ir skausmas galimas..
Na, o kaip tau sekas? Rašei, kad tavo mama paskambino Grybauskui ir prašė, kad tau nedarytų operacijos.. Tai kaip viskas susiklostė? Ar mama pakeitė nuomonę? Nes minėjai, kad ji tave juk palaikė? Ką šneka pats daktaras?

Ir dar merginos, išduosiu paslaptį, nors gal žinot, tik aš čia viena nežinanti buvau. Pažiūrėkit į Liną Zarecką, kitaip vadinamą Chorą. Pasikeitimai stulbinantys  thumbup.gif Ir viskas Grybausko dėka wub.gif

Tai tebuvo vienas didelis nesusipratimas. dabar viskas yra gerai. Laukiu Grybausko skambucio. Mazdaug balandzio vidury paskambins, kada tyrimus pasidaryti ir viskas - operacija - kancios baigtos.
Atsakyti
QUOTE(letshaveapartytonight @ 2010 03 27, 16:42)
Tai tebuvo vienas didelis nesusipratimas. dabar viskas yra gerai. Laukiu Grybausko skambucio. Mazdaug balandzio vidury paskambins, kada tyrimus pasidaryti ir viskas - operacija - kancios baigtos.

Tai svarbiausia, kad viskas sugrįžo į senas vėžes ir TA lauktoji diena jau ne už kalnų.. blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 15:36)
Ir dar merginos, išduosiu paslaptį, nors gal žinot, tik aš čia viena nežinanti buvau. Pažiūrėkit į Liną Zarecką, kitaip vadinamą Chorą. Pasikeitimai stulbinantys  thumbup.gif Ir viskas Grybausko dėka wub.gif

Nepamenu, kad jis būtų nešiojęs breketus g.gif
Atsakyti
QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 18:00)
Tai svarbiausia, kad viskas sugrįžo į senas vėžes ir TA lauktoji diena jau ne už kalnų.. blush2.gif  mirksiukas.gif

Taip. Tai vienintelis siuo metu dalykas, verciantis mane eiti i prieki.
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 03 27, 18:13)
Nepamenu, kad jis būtų nešiojęs breketus  g.gif

Aš ir, bet kai daktaras užsiminė apie jį, o grįžus pažiūrėjau, tai tikrai pamačiau skirtumą koks buvo ir koks yra thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliene: 27 kovo 2010 - 20:22
QUOTE(viliene @ 2010 03 27, 20:22)
Aš ir, bet kai daktaras užsiminė apie jį, o grįžus pažiūrėjau, tai tikrai pamačiau skirtumą koks buvo ir koks yra  thumbup.gif

idek foto cia arba duok nuoroda, nes as nieko tokio nerandu blush2.gif o pasicekavint idomu ax.gif koks ten pas ji sakandis buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 27, 20:52)
idek foto cia arba duok nuoroda, nes as nieko tokio nerandu  blush2.gif  o pasicekavint idomu  ax.gif  koks ten pas ji sakandis buvo  g.gif

Oi tu Natale biggrin.gif
Kaip buvo: http://www.fotokroni...earch/koncertas
Kaip yra: http://foto.delfi.lt/picture/140879/
Kad aiškiau matytusi, tai neradau, bet manau, kad ir taip viskas aišku 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif norėjau paklausti,ar daugumai iš jūsų operaciją rekomendavo D.Lautkauskienė ar buvo ir kitų ortodontų?ir ar Grybauskas čia vienintelis tokias operacijas daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 03 27, 23:02)
Sveikos smile.gif norėjau paklausti,ar daugumai iš jūsų operaciją rekomendavo D.Lautkauskienė ar buvo ir kitų ortodontų?ir ar Grybauskas čia vienintelis tokias operacijas daro? smile.gif

Atsakiau breketų temoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*4ever @ 2010 03 28, 00:02)

Man Latkauskiene. Taip, vienintelis smile.gif
Atsakyti