Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

Sveikos,

O as norejau paklausti, tu kurios jau po operacijos, po kiek laiko jau galima visiskai viska be jokiu apribojumu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 11, 15:05)
o tau dantuku neniezti? nes as kai po operacijos negalejau savaite valgyti tai taip norejos ka nors kramtyti tia sakes doh.gif

tave jau operavo? ar cia kt operacija buvo? smile.gif na pirmu laiku ne niezejo, o ko toliau, to labiau- nes vistiek artieja laikas, kai jau pakramtyti galesiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 11, 15:54)
Sveikos,

O as norejau paklausti, tu kurios jau po operacijos, po kiek laiko jau galima visiskai viska be jokiu apribojumu?  unsure.gif

as nezinau, man dar toli grazu ne viska galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 11, 18:26)
tave jau operavo? ar cia kt operacija buvo? smile.gif na pirmu laiku ne niezejo, o ko toliau, to labiau- nes vistiek artieja laikas, kai jau pakramtyti galesiu  bigsmile.gif
Papildyta:
as nezinau, man dar toli grazu ne viska galima  lotuliukas.gif

ne irnesakyk.gif man po avarijos liezuvi siuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 11, 18:26)
Papildyta:
as nezinau, man dar toli grazu ne viska galima  lotuliukas.gif

O kiek tau jau laiko praejo po operacijos? Ir dar tada paklausiu, kaip ar jau jutimai sugrizo, ar vis dar nutirpe lupos, smakras?
Kadangi man jau artejau operacija, tai labai aktualu viskas, kas ir kaip... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 11, 19:00)
O kiek tau jau laiko praejo po operacijos? Ir dar tada paklausiu, kaip ar jau jutimai sugrizo, ar vis dar nutirpe lupos, smakras?
Kadangi man jau artejau operacija, tai labai aktualu viskas, kas ir kaip...  ax.gif

nutinimas iki puses metu laikytis gali. liniuoteje parasyta kiek laiko mano sypsenai naujai smile.gif vietomis dar nutirpus-gomurys ir smakras. O del jutimu-kiekvienai skirtingai, manyciau-organizmai tai skirtingi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(natale @ 2010 04 11, 18:28)
ne  irnesakyk.gif man po avarijos liezuvi siuvo  ax.gif

ogo! kliuvo biski...
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 11, 19:21)
nutinimas iki puses metu laikytis gali. liniuoteje parasyta kiek laiko mano sypsenai naujai  smile.gif vietomis dar nutirpus-gomurys ir smakras.  O del jutimu-kiekvienai skirtingai, manyciau-organizmai tai skirtingi  biggrin.gif
Papildyta:

uoi, nepastebejau liniuostes blush2.gif ...man kazkodel nerode liniuotes pries tai buvusiam pasisakyme...

Zinau, kad skirtingai del tu jutimu, bet kazkaip cia tas dalykas, kuris mane labiausiai gasdina. Pasiskaiciau internete, kad labai mazam procentui visai negrizta jutimai, tai dabar vis galvoju, kad tik as nebuciau prie tos mazumos... doh.gif

Ech, bet siaip issivaizduoju, kad tau smagu jau turetu buti, visos kancios praeity, o dabar viskas tik gereja ir grazeja... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 11, 19:28)
uoi, nepastebejau liniuostes blush2.gif ...man kazkodel nerode liniuotes pries tai buvusiam pasisakyme...

Zinau, kad skirtingai del tu jutimu, bet kazkaip cia tas dalykas, kuris mane labiausiai gasdina. Pasiskaiciau internete, kad labai mazam procentui visai negrizta jutimai, tai dabar vis galvoju, kad tik as nebuciau prie tos mazumos...  doh.gif

Ech, bet siaip issivaizduoju, kad tau smagu jau turetu buti, visos kancios praeity, o dabar viskas tik gereja ir grazeja... smile.gif

victory.gif sokiai.gif assa.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 11, 15:54)
Sveikos,

O as norejau paklausti, tu kurios jau po operacijos, po kiek laiko jau galima visiskai viska be jokiu apribojumu?  unsure.gif

Sveikute, jejgu kalbame apie kramtyma, tai pvz. man operacija abieju zandikauliu daryta pries beveik 5 men. ir dar riesutu tikrai negaliu kramtyti ir kietesni maista dar supjaustau gabaliukais. Zandikauliai prie pjuviu dar aptirpe. Bet cia itariu kiekvienam individualiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 04 12, 12:03)
Sveikute, jejgu kalbame apie kramtyma, tai pvz. man operacija abieju zandikauliu daryta pries beveik 5 men. ir dar riesutu tikrai negaliu kramtyti ir kietesni maista dar supjaustau gabaliukais. Zandikauliai prie pjuviu dar aptirpe. Bet cia itariu kiekvienam individualiai  mirksiukas.gif

Katyte, o kaip tau buvo su veido patinimu? Kiek laiko laikesi patinimas?
Gal aiskiau suformuluosiu savo klausima: kiek laiko reikejo, kad praeitu visas patinimas (melynes, jei tokios buvo, kraujosruvos ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(Katyte75 @ 2010 04 12, 12:03)
Sveikute, jejgu kalbame apie kramtyma, tai pvz. man operacija abieju zandikauliu daryta pries beveik 5 men. ir dar riesutu tikrai negaliu kramtyti ir kietesni maista dar supjaustau gabaliukais. Zandikauliai prie pjuviu dar aptirpe. Bet cia itariu kiekvienam individualiai  mirksiukas.gif

unsure.gif oo, as kazkaip issivaizdavau, kad po 5 men., tai jau ir riesutus galima valgyt bus, bet matau, kad ne... Ai, nieko pakentesiu, taip sakant, grozis reikalauja auku. biggrin.gif

Man irgi abieju zandikauliu operacija darys, o po kiek laiko jau pradejai kramtyt po truputi?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaite_ @ 2010 04 12, 23:34)
unsure.gif  oo, as kazkaip issivaizdavau, kad po 5 men., tai jau ir riesutus galima valgyt bus, bet matau, kad ne... Ai, nieko pakentesiu, taip sakant, grozis reikalauja auku.  biggrin.gif

Man irgi abieju zandikauliu operacija darys, o po kiek laiko jau pradejai kramtyt po truputi?

Sveikutes! Su kramtymu tikrai labai skirtingai. Draugei operavo gruodzio pradzioje abu zandikaulius, susitikom po dveju savaiciu, tai jau beveik viska(aisku ne riesutus) galejo valgyti po truputi atsargiai. O as pati ilgai normaliai is vis negalejau valgyti, nekalbant jau apie toki kieta maista kaip riesutai. Kotletus prisimenu pradejau po 1,5 menesio valgyti, tesiog negalejau judinti zandikulio taip, kaip reikia kramtant maista.
Atsakyti
QUOTE(Anira @ 2010 04 13, 00:03)
Sveikutes! Su kramtymu tikrai labai skirtingai. Draugei operavo gruodzio pradzioje abu zandikaulius, susitikom po dveju savaiciu, tai jau beveik viska(aisku ne riesutus) galejo valgyti po truputi atsargiai. O as pati ilgai normaliai is vis negalejau valgyti, nekalbant jau apie toki kieta maista kaip riesutai. Kotletus prisimenu pradejau po 1,5 menesio valgyti, tesiog negalejau judinti zandikulio taip, kaip reikia kramtant maista.

O kiek dabar jau laiko tau po operacijos praejo? Ir jau viskas atsistate, patinimai, nutirpimai praejo? mane tai kazkaip tie nutirpimai gasdina... unsure.gif
Atsakyti