Įkraunama...
Įkraunama...

Netaisyklingas sąkandis

QUOTE(viliene @ 2010 03 29, 20:47)
Ta prasme apie operaciją. Ar sutiktum darytis ją? (Žinau, kad pasirinkai breketus + herbsto aparatas), bet įdomu ką tu manai apie tai. Žinau, kad neesi priešiškai nusiteikus, tačiau ar pati sutiktum tokia kainą mokėti už gražius dantukus ir idealų sąkandį?

P.S. Norėčiau daugiau su jumis pabendrauti, tačiau mano mažasis padauža atima iš mamos visą jos laiką  biggrin.gif

operacijos as tai nebijau schmoll.gif ir tu narkoziu irgi nebijau schmoll.gif gal biski isgazdino didele suma,nors gal ir susitaupyciau ja. bet as atsisakiau jos del kt priezasciu. blush2.gif gal tau i AZ papasakosiu,nenoriu asm dalykus viesai pasakot .
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 20:54)
operacijos as tai nebijau  schmoll.gif  ir tu narkoziu irgi nebijau  schmoll.gif  gal biski isgazdino didele suma,nors gal ir susitaupyciau ja. bet as atsisakiau jos del kt priezasciu.  blush2.gif gal tau i AZ papasakosiu,nenoriu asm dalykus viesai pasakot .

Ok, laukiu tada AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 03 29, 18:24)
buten del sito mane ir atkalbinejo nuo breketu vienas artimas zmogus , sako nebe tu busi  doh.gif

O aš noriu būti nebe aš biggrin.gif

QUOTE(natale @ 2010 03 29, 21:54)
operacijos as tai nebijau  schmoll.gif  ir tu narkoziu irgi nebijau  schmoll.gif  gal biski isgazdino didele suma,nors gal ir susitaupyciau ja. bet as atsisakiau jos del kt priezasciu.  blush2.gif gal tau i AZ papasakosiu,nenoriu asm dalykus viesai pasakot .

Papasakok ir man 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, visai netycia informacijos beieskodama forume jusu tema aptikau, tai irgi jungiuos prie jusu.. smile.gif

Briketukus jau beveik 3 metus nesioju, operacijai viskas paruosta, ir jau praeitais metais turejo operuot, bet teko atidet del blogu kraujo tyrimu... dabar jei viskas ok, planuojama operacija birzelio menesiui...
Atsakyti
Per pievą, per lauką, per ošiančią girią,
Velykos kaip paukštė giedodama skris,
Ir visa, ir visa kas rudenį mirė,
Vėl augti, žydėti ir džiaugtis atgims..

4u.gif 4u.gif 4u.gif Su Sv.Velykom,paneles ax.gif
Atsakyti
su tikru pavasariu tourist5.gif
Atsakyti
pigiausias "NutriDrink" gerimas Camelia vaistinse, su ju nuolaidu kortele neiseina 6lt/vnt. Ir skoniu 6 (berots) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 10, 14:57)
pigiausias "NutriDrink" gerimas Camelia vaistinse, su ju nuolaidu kortele neiseina 6lt/vnt. Ir skoniu 6 (berots)  smile.gif

o kas cia per stebuklas tas "nutridrink" cia po operacijos reikia vartoti? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 10, 16:01)
o kas cia per stebuklas tas "nutridrink" cia po operacijos reikia vartoti? mastau.gif

ne tai, kad reikia smile.gif tiesiog jis turi daug vitaminu, mikroelementu ir kt geru dalyku. O svarbiausia-jis skystas, kas laaaabaai aktualu po operacijos smile.gif istrauka is anotacijos:Rekomenduojama vartoti: pacientams suvartojantiems nepakankamą maisto kiekį ir išsekusiems ligoniams preš ir po operacijų. Taip pat dėl apetito, kramtymo ir rijimo sutrikimų.

Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 10, 23:53)
ne tai, kad reikia smile.gif tiesiog jis turi daug vitaminu, mikroelementu ir kt geru dalyku. O svarbiausia-jis skystas, kas laaaabaai aktualu po operacijos smile.gif istrauka is anotacijos:Rekomenduojama vartoti: pacientams suvartojantiems nepakankamą maisto kiekį ir išsekusiems ligoniams  preš ir po operacijų. Taip pat dėl apetito, kramtymo ir rijimo sutrikimų.

o tu dar skysta maista naudoji ar jau ne ?
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 04 11, 09:37)
o tu dar skysta maista naudoji ar jau ne ?

ir toki minksta, ir skysta, bet nekramtau dar. Negalima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija_vick @ 2010 04 11, 12:30)
ir toki minksta, ir skysta, bet nekramtau dar. Negalima  smile.gif

o tau dantuku neniezti? nes as kai po operacijos negalejau savaite valgyti tai taip norejos ka nors kramtyti tia sakes doh.gif
Atsakyti