Įkraunama...
Įkraunama...

Šokdynė

sveikos na ir as anksciau sokinejau su sokdyne pora savaiciu,bet ne laikui o skaiciui ,ir vis kas diena didindavau po 50 kartu ,rezultatai buvo tokie ,sustiprejo raumenys suplonejo rankos kojos beveik nepasikeite iskirus raumenuku sutvirtejima biggrin.gif ,bet pabaiga tokia kad sedziu ligonineja su abiem kojom langetese nes sanariu kauliukai istino ir paeiti negalejau,taip baigesi mano soktdynes.dabar strakalioju be sokdynes tai galiu pakeisti koju judesius ir visai neblogai sekasi
Atsakyti
Ir aš jau kokią savaitę šokinėju tongue.gif Man labiau patinka, nei bėgiojimas rytais. Bėgioti nemėgau nuo mokyklos laikų, o šokinėti visai patinka.
Skaičiau, kad be to, kas jau buvo paminėta, prie naudingų savybių galima būtų pridėti tai, kad šokdynė taip pat padeda deginti riebalus bei teigiamai veikia moters problemines zonas, t.y. stangrėja užpakaliukas ir mažėja apimtis bigsmile.gif Man tinka! mirksiukas.gif Taip pat dirba pilvo preso raumenys.

Gal kas turit ar matėt kur pirkti elektroninę šokdynę, t.y. kuri parodo, kiek kalorijų yra sudeginama treniruotės metu?

Dabar, norėdama sužinoti, kiek kalorijų sudeginu, pasinaudoju šią nuorodą http://calories.ru/cgi-bin/exp.pl thumbup.gif
Atsakyti
tik žinau kad geriau šokinėti ne ant kieto pagrindo.geriausiai ant žolės, nes kitaip nugarai kenkia .
Atsakyti
Merginos, tos kurios turite gumines šokdynes, taigi ir puikių raumenų stiprinimo pratimų su jomis galima daryti, ne vien šokinėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2006 08 10, 15:17)
Merginos, tos kurios turite gumines šokdynes, taigi ir puikių raumenų stiprinimo pratimų su jomis galima daryti, ne vien šokinėti mirksiukas.gif

O koki tie pratimukai? mirksiukas.gif
Atsakyti
Rašiau rašiau ir kažkur dingo mano žinutės g.gif Rašau iš naujo, t.y. bandau nupasakoti pratimus su šokdyne:

sulenk guminę šokdynę per pusę, į vieną ranką paimk vieną galą, į kitą kitą galą. Rankas pakelk krūtinės aukštyje. Tempk šokdynę į šonus ištiestom rankom, kitas variantas - sulenktom per alkūnes.

Abiem kojom užlipk ant šokdynės, kojos pečių plotyje, šokdynę permesk per petukų viršų, vienas galas vienoje rankoje, kitas kitoje. Škdynė turi būti stipriai įtempta, daryk pritupimus taip, kad keliai būtų statmeni grindims.

Per šokdynės vidurį užmink viena koja, šokdynė permesta per tą petuką, kuri koja stovi ant škdynės, visu korpusu linksti į priekį, abu šokdynių galai abiejose rankose ir lenkdama rankas per alkūnes tempk šokdynę į viršų ir grįžk prie peties, tada keisk koją ir petį.

Ar ką nors supratai? Jei ką, tai klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kregzde: 11 rugpjūčio 2006 - 14:44
Jei tik turite šokdynę, būtinai įtraukite ją į savo treniruočių programą, jei šokdynės nėra - įsigykite. Ji nepakeičiama tais atvejais, kai norite, kad Jūsų judesiai taptų tokie pat lengvi ir staigūs kaip katės. Neveltui šuoliukai su šokdyne yra įtraukti į daugumos pasaulio specialiųjų karinių bei vidaus reikalų sistemos dalinių fizinės atestacijos programas (reikalaujama nesustojant padaryti 400-500 šuoliukų).
Patarimai būtų šie:

- Dirbkite su šokdyne kiekvieną treniruotę (nes tik tuomet pasieksite norimų rezultatų).
- Kaitaliokite šuoliukų tempą ir stilių (šokinėkite ant vienos kojos, imituokite bėgimą, šokinėkite sukdami šokdynę atgal ir t.t.).
- Per treniruotę padarykite ne mažiau kaip 500-700 šuoliukų (visos treniruotės metu, o ne iš sykio).

Pastaba: Jei turite problemų su stuburu (traumos arba ligos), šuoliukų su šokdyne geriau atsisakykite, nes tik dar labiau pabloginsite situaciją!
Atsakyti
Gal reiktu pradet nuo mazesnio kiekio? Nes 400-500 suoliuku iskart bus sunku iveikt sad.gif Nu aisku jei forma gera, tai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hestija @ 2006 10 12, 23:57)
  Pastaba: Jei turite problemų su stuburu (traumos arba ligos), šuoliukų su šokdyne geriau atsisakykite, nes tik dar labiau pabloginsite situaciją!

Jau galvojau rytoj eit pirkt, bet turiu stuburo bėdų, tai gal teks apsigalvot verysad.gif
Atsakyti
rolleyes.gif reiks ir man pasokynet dazniau jei cia jau taip isgirta smile.gif

o siaip turbut visos sokinejat ne pilna peda? nes cia, kaip ir begant, nereikia statyt visos pedos norint, kad kojos plonetu, o ne storetu!
Atsakyti
as taipogi sokineju per sokdyne, sokineju per diena ~1 karta, bet po 300 suoliuku. Sokdyne gerai tuomet, kai nori stiprinti ir greitinti koju raumenis. Beabejo reikalinga ir gera fiz.forma kad is karto 300 suoliuku nustrygset. Taciau norint kas ryta, prasibudinti bei pasportuoti sokdyne isties labai padeda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2006 10 22, 15:24)
Jau galvojau rytoj eit pirkt, bet turiu stuburo bėdų, tai gal teks apsigalvot verysad.gif


elfe as rigi su stuburu kariauju bet jau nuo sausio pradzios sokineju,
man labai patinka stuburas kol kas niekaip nereaguoja, jam viskas gerai
pas mane svarbu nereik staugiujudesiu daryt..o sokinejant ju staigiai nedarau,
o kazkas moinejo del sirdies, galiu konstatuot jau beveik 3 savaites sokineju
ir i 4 auksta unike uzlipu be problemu net pasisokinedama, kas anksciau
vos ne 4 uzlipdavau, rekomenduoju visoms isbandyti si stebukla biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti