Įkraunama...
Įkraunama...

Drąsius

man vardai su nosinėmis nepatinka
Atsakyti
Kadangi tokių skandalų amžius - kelios savaitės, su juo susijusių vardų daug nebus. Tačiau ir aš manyčiau, kad vardas neturėtų būti įpareigojantis.
Atsakyti
Visai nieko , bet po sito skandalo nelabai manau ,kad kas nores vadint taip savo vaikus.
Atsakyti
Man šiaip negražus šis vardas, o dar ta visa istorija doh.gif Dar labiau sugadino vardą
Atsakyti
MAn grazus sis vardas 4u.gif
Atsakyti

Man tai keistas vardas. Dabar, tai išvis tik bogos asociacijos. Aš tai nevadinčiau vaiko tokiu vardu, jei žinau žmogų su tokiu vardu ir tokiu liūdnu likimu.
Nebuvau anksčiau girdėjusi tokio vardo, net keista, kokie kūrybingi Kedžio tėveliai prieš tie metų buvo ( nes dabar tai visokių prisigalvoja, bet tada ...
O be to, vardas su nosinėmis, tai g.gif . paskui užsienyje visokie neaiškumai kils, kokie čia "kringeliai"
Atsakyti
QUOTE(GiedrėM @ 2010 01 14, 16:33)
Bet vaiko registruot eis geitai; draugai, giminės, kaimynai, bendradarbiai vardo klaus irgi ne po kelių metų.

Vaikui varda renka mama, o ne draugai, gimines, kaimynai ir bendradarbiai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 04 26, 23:19)
Visai nieko , bet po sito skandalo nelabai manau ,kad kas nores vadint taip savo vaikus.

drinks_cheers.gif be to, negalima vaikui suteikti vardo turint omenyje konkreciai kazkoki asmeni, ypac kuriu jau nera siame pasaulyje, atseit gali nulemti toki pat vaiko likima g.gif
Atsakyti
Man nelabai toks vardas schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ericaa @ 2010 04 27, 12:36)
Man šiaip negražus šis vardas, o dar ta visa istorija doh.gif Dar labiau sugadino vardą

drinks_cheers.gif Drasius gal bailius lotuliukas.gif
Atsakyti
idomus vardas, bet siuo metu schmoll.gif
Atsakyti
po visu tu ivykiu kazkaip manau kad nelabai butu deti sita varda, ta prasme labai daug asociaciju su siuo vardu
Atsakyti