Objektyviai įvertinti šitą vardą sunku, nes iškart ta baisi istorija prisimena ir manau dar ilgai bus minima, aš asmeniškai tokio vardo neduočiau savo vaikui, gal lemties ir likimo susieto su vardu baimė, nepagrįsta ir be jokios logikos aišku, bet kur ta logika, kai kalbam apie vaikus

Man šis vardas neįprastas, neduočiau savo vaikui tokio.
Labai grazus vardas. Zinote, net mane priverte susimastyti, gal tikrai, jei kada susilauksiu sunelio, pavadinsiu ji siuo vardu
Na o siaip, pats Kedys, kaip ir Drasutis.

Su laiku istorija pasimirs,o vardas lieka vardu,jei patinka tegu pavadina savo suneli siuo vardu

QUOTE(dange29 @ 2010 05 06, 17:04)

ne ne ne jokiu budu,nejuokaukit,tikrai nedekite sito vardo!
QUOTE(Latte` @ 2010 05 03, 19:52)
po visu tu ivykiu kazkaip manau kad nelabai butu deti sita varda, ta prasme labai daug asociaciju su siuo vardu
pritariu

Tokio vardo neduočiau dėl kelių priežasčių:
1. Dabar visi šį vardą sietų su garsiąją istorija.
2. Jeigu istorija greitai nenurims, o vaikas jau bus paaugęs, tikriausiai atsiras "geradarių" jaučiančių pareigą papasakoti vaikui "jo vardo kilmę".
3. Smulkmena, bet jei berniukas mokykloje bus tylus-ramus, dėl tokio vardo jį erzins.
4. Man šis vardas taip pat siejasi su bloga lemtimi-žinojau tik vieną Drąsutį, bet taip pat tragiško likimo.
1. Dabar visi šį vardą sietų su garsiąją istorija.
2. Jeigu istorija greitai nenurims, o vaikas jau bus paaugęs, tikriausiai atsiras "geradarių" jaučiančių pareigą papasakoti vaikui "jo vardo kilmę".
3. Smulkmena, bet jei berniukas mokykloje bus tylus-ramus, dėl tokio vardo jį erzins.
4. Man šis vardas taip pat siejasi su bloga lemtimi-žinojau tik vieną Drąsutį, bet taip pat tragiško likimo.