Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

sveikos 4u.gif
del kainu, tai galiu patvirtinti, kad ketinama nuo kovo 1 dienos pakelti zippuku kaina... taip pacioj gamykloj sake.
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 24, 17:14)
sveikos 4u.gif
del kainu, tai galiu patvirtinti, kad ketinama nuo kovo 1 dienos pakelti zippuku kaina... taip pacioj gamykloj sake.

ir kiek jie kainuos tada? blink.gif
Atsakyti
as taj galwojau palaukti ir zippuka pirkti tada kaj pasirodys tie ratai su diskais..bet kaj isgirdau kad kils kaina, taj jau ir nebelauksiu, ratus weliau nusipirksiu atskirai g.gif ryt pagaliau jau ir as zippy turesiu, laukiu nesulaukiu ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 24, 18:14)
sveikos 4u.gif

blink.gif tikrai zada branginti? tai reik susisukti iki kovo1d.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 24, 18:00)
blink.gif  tikrai zada branginti? tai reik susisukti iki kovo1d.

bet gal neuzkels kainos iki dangau....hmmm....tikiuosi bent g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 02 24, 19:27)
bet gal neuzkels kainos iki dangau....hmmm....tikiuosi bent g.gif  unsure.gif

bet jei dar koki simta kita, tai jau susiaro doh.gif cia kelia del to kad paklausa nemaza turbut g.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 24, 18:39)
bet jei dar koki simta kita, tai jau susiaro doh.gif cia kelia del to kad paklausa nemaza turbut g.gif

va va....bet jei kels...tai manau gaus nusivilti, kad paklausa sumazes.
nu tikrai pikta butu jei jie pabrangtu....kaip jis man bepatiktu, bet nebepirkciau tikriausiai....vyras nebeleistu tiek islaidaut. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 02 24, 19:42)
va va....bet jei kels...tai manau gaus nusivilti, kad paklausa sumazes.
nu tikrai pikta butu jei jie pabrangtu....kaip jis man bepatiktu, bet nebepirkciau tikriausiai....vyras nebeleistu tiek islaidaut. rolleyes.gif

tai va as kai bedarbe, tai man jau jaustusi kad ir 100lt pakeltu doh.gif
na kalbinsiu Mb kad skambintu draugei kuri prekiauja bazej tutyje ir paklaustu ar tikrai kles kaina
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 24, 18:50)
tai va as kai bedarbe, tai man jau jaustusi kad ir 100lt pakeltu doh.gif
na kalbinsiu Mb kad skambintu draugei kuri prekiauja bazej tutyje ir paklaustu ar tikrai kles kaina

aga tada cia parasyk. man irgi jaustusi.....as irgi nedirbu...vyras tik dirba.... o jei ir 200lt padidetu tai ziauru.... dar simta pridedi ir lovyte iseina.
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 02 24, 19:57)
aga tada cia parasyk. man irgi jaustusi.....as irgi nedirbu...vyras tik dirba.... o jei ir 200lt padidetu tai ziauru.... dar simta pridedi ir lovyte iseina.

jei tik suzinosiu ka butinai parasysiu cia, daba laukiu Mb greiciau, nes labai sudomino si info
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 02 24, 09:06)
o as norejau paklausti mamyciu, kurios jau nusipirko zippy vezimuka, kiek laiko garantija duoda Urmo bazeje perkant?..nes kiek girdejau taj ivairiu nuomoniu yra, wienur puse metu, kitur metai laiko, o kaip is tiesu?..nes ryt jau ir as zadu si vezimeli isigyti biggrin.gif  taj va ir domina kaip ten reikalai su tuo garantiniu? g.gif

Urme garantiją duoda 1 metams
Atsakyti
sveikos mamaytes,

Si puiku nauja modeliuka galite isigyti anglijoje ,super lengvas puikus dizainas.
TUTIS ZIPPY Komplektacijoje yra kūdikio lopšys, sportinė dalis, automobilinė saugos kėdutė su adaptoriais, rankinė mamos ir vaiko daiktams, didelis kojyčių gaubtas sportinei daliai.
Visi keturi ratai yra pripučiami;

AS JAU TURIU ESU TIKRAI smile.gif MANO PASIRINKIMAS thumbup.gif MANO SUNELIS bigsmile.gif LABAI PATENKINTAS

PARDUOTUVE ANGLIJOJE

[URL=http://www.zippyprams.co.uk

arba order@zippyprams.co.uk (lietuviu kalba,galite paklausti daznai buna sandelio ispardavimai tada galite isigiti uz labai patrauklia kaina.)

Atsakyti