Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 25, 17:04)
tai taip ir nesuzinojau doh.gif  jis bele sau kaina susiderino, o kad as prasiau kad suzinotu ar brangs ar ne tai jis nepaklause doh.gif
mano seimyna nori juodo su zaliu visum blush2.gif

o tai pavyko normalia nuolaida gauti?
kad jis ne juodas, o pilkas...bent jau man taip pasirode... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 25, 17:04)
tai taip ir nesuzinojau doh.gif  jis bele sau kaina susiderino, o kad as prasiau kad suzinotu ar brangs ar ne tai jis nepaklause doh.gif
mano seimyna nori juodo su zaliu visum blush2.gif

ne juodas ten smile.gif pilkas smile.gif mano vyras irgi labai nori sito....pmate internete iskarto pasake "stai sitas bus musu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 02 25, 17:06)
ne juodas ten smile.gif pilkas smile.gif  mano vyras irgi labai nori sito....pmate internete iskarto pasake "stai sitas bus musu" lotuliukas.gif

na, man asmeniskai tas pilkas niurokai pasirode, nors praktiskumo atzvilgiu, tai aisku, kad super smile.gif bet svarbiausia, kad tie vezimeliai gerai tarnautu 4u.gif
Atsakyti
na del kainos deja nepavyko nusidereti, nors ir bande vyras ax.gif beto sako jau ir taip lb nusipiginom su tais zippukais, nes paklausa didele ir perkamumas tikrai nemazas g.gif tad faktas kas zippiai tikrai brangs g.gif
..bet kiek pastebejau dauguma mamyciu salotinius zippukus isigijo thumbup.gif jie tikrai grazus, ir dizainas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
o mes raudona isigyjom, kolkas esu patenkinta, toks didelis man jis atrodo, kad ir drambli i ji sugrusciau... clap.gif ir langvas ir manevringas...laukiu tik vairuotojo... 2.gif 2.gif
Atsakyti
na kas del dydzio, taj jis tikrai tox nemazas sakyciau lotuliukas.gif tas lopsys tox galingas thumbup.gif
as ir laukiu nesulaukiu nestuke.gif 2.gif jau taip norisi isbandyti ta vezimeli ax.gif
Atsakyti
na visos greitai isperesim ir vezimeliais mazucius vazinesim smile.gif kuri pirma ten mazyli ides ta gaus papasakoti.... smile.gif
Atsakyti
o gal jau yra mamyciu, kurios isbande zippuka, ir turi jau wairuotoja jo?jei taip, pasidalinkit ispudziais kaip sis vezimelis mirksiukas.gif ?
..smagu kad tiek busimu ir esamu mamyciu susizawejo siuo wezimeliu thumbup.gif kursim zippiu kluba mirksiukas.gif
Atsakyti
na MB per "blata" nusiderejo normaliai blush2.gif

maniskis irgi spalva isirinko, tai nusileidau, nes as vezimaiti issirinkau tongue.gif sake : mano sunus mano ir spalva doh.gif
Atsakyti
tik man is tiesu idomu, ar kels zippuko kaina, ar cia tik bandoma sukelti visuotine panika del taip perkamos prekes? biggrin.gif
Atsakyti
brangs tikrai, nes pacioj gamykloj taip sake, ir Urmo bazeje kaj buwau lygiai ta pati pasake g.gif
Atsakyti
siendien po pietu vaziuoju as pirktis sio vezimaicio urmo bazej, ir tikrai dar uzklausiu
Atsakyti