Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

QUOTE(Milla11 @ 2010 02 24, 22:49)
sveikos mamaytes,

Si puiku nauja modeliuka galite isigyti anglijoje ,super lengvas puikus dizainas.
TUTIS ZIPPY Komplektacijoje yra kūdikio lopšys, sportinė dalis, automobilinė saugos kėdutė su adaptoriais, rankinė mamos ir vaiko daiktams, didelis kojyčių gaubtas sportinei daliai.
Visi keturi ratai yra pripučiami;

AS JAU TURIU ESU TIKRAI  smile.gif  MANO PASIRINKIMAS thumbup.gif  MANO SUNELIS  bigsmile.gif  LABAI PATENKINTAS

PARDUOTUVE ANGLIJOJE

[URL=http://www.zippyprams.co.uk

arba order@zippyprams.co.uk (lietuviu kalba,galite paklausti daznai buna sandelio ispardavimai tada galite isigiti uz labai patrauklia kaina.)
o tai nuo lietaus apauga?o automobiline kedute be uzklotelio tokio ant kojyciu?
Atsakyti
QUOTE(Milla11 @ 2010 02 24, 22:49)
sveikos mamaytes,

Si puiku nauja modeliuka galite isigyti anglijoje ,super lengvas puikus dizainas.
TUTIS ZIPPY Komplektacijoje yra kūdikio lopšys, sportinė dalis, automobilinė saugos kėdutė su adaptoriais, rankinė mamos ir vaiko daiktams, didelis kojyčių gaubtas sportinei daliai.
Visi keturi ratai yra pripučiami;

AS JAU TURIU ESU TIKRAI  smile.gif  MANO PASIRINKIMAS thumbup.gif  MANO SUNELIS  bigsmile.gif  LABAI PATENKINTAS

PARDUOTUVE ANGLIJOJE

[URL=http://www.zippyprams.co.uk

arba order@zippyprams.co.uk (lietuviu kalba,galite paklausti daznai buna sandelio ispardavimai tada galite isigiti uz labai patrauklia kaina.)

tai kad brangu butu siusti is anglijos
Atsakyti
Norėčiau sužinoti, kaip su garantiniu aptarnavimu, nusipirkus vežimėlį Kauno urmo bazėje? Kur reikėtų kreiptis, jei kas nors sugęstų?
Atsakyti
as tai patarciau vaziuoti tiesiai i gamykla, kam dar i urmo baze smile.gif na, aisku, cia tik mano nuomone smile.gif
Atsakyti
na jau ir as pagaliau turiu sawo issvajotaji zippuka thumbup.gif dar net nespejau gerai apziureti nes tik dbr jis parkeliavo i namucius thumbup.gif eisiu pati susikonstruoti, o tada jau ir pareiksiu sawo nuomone, kaip ten su tais fiksatoriais reikalai g.gif nes kiek girdejau nemazai mamyciu skundesi kad jie ne kaip fiksuojasi..ziuresiu kaip man bus g.gif
..o pirkom mes ji su MB Tututis gamykloje ir garantinis 1 metams laiko jei kam neaisku ax.gif
Atsakyti
ineatukea, kokia spalva issirinkot? smile.gif na, ir kaip pavyko sukonstruoti? smile.gif man tai be problemu viskas pavyksta, tik nenoriu dabar per daug plesytis...nenoriu pasitempti ... smile.gif bet kiek bandziau, tai viskas puikiai pavyko smile.gif vis groziuosi vezimeliu thumbup.gif
Atsakyti
na va, apziurejau savaji zippuka, susikonstravau be jokiu problemu, wiskas lyg ir ciki, niekas man nestringa thumbup.gif dar wis neatsidziaugiu juo biggrin.gif ax.gif man jis tox grazus thumbup.gif
..o rinkausi taj as tarp dwieju spalwu g.gif tarp salotines ir tarp to pilko kur siek tiek zalios spalvytes yra..bevaziuojant pirkti vis sukau galwa, na kuri gi, kuri cia man issirinkti nes abu man jie lb grazus, ir i kitas spalvas net nesidairiau, o beto norejau kad butu praktiskas, tiktu tiek mergytei tiek berniukui(tuo labiau kaj nezinom kas ten pilvelyje gywena) ax.gif ...taj vat nuvaziavus i gamykla dar wis nezinojau kuri gi cia man imti, tuo labiau kaj vyrelis paliko man paciai nuspresti kokio labiau noriu, sako wistiek tiu ji dazniau stumdysi lotuliukas.gif na ir, kad nebuwo is ko rinktis doh.gif tik tas salotinis ir buwo belikes, ir taj paskutinis, sako siuo metu daugiau ir neturim doh.gif taj to pilko iswis nebuwo, tad kajp ir nebuwo del ko daugiau sukti galwos ta salotini ir issirinkau thumbup.gif ir lb dziaugiuosi, nes jis tox ryskus, isskirtinis thumbup.gif
dbr belieka tik sulaukti sio vezimelio sawininkes ar sawininko ax.gif smile.gif
P.S. o kokia jus spalvyte issirinkot Sidaili? mirksiukas.gif
Atsakyti
dziaugiuosi smile.gif as irgi rinkausi is tu dvieju variantu ir vyras visai nepadejo apsispresti, o man nelengva buvo is tiesu... smile.gif bet galiausiai nugalejo salotinis variantas, pagalvojau, kad smagiau sviesus, tik aisku reikes labiau pasaugoti...bet siaip labai patenkinta, vis pasiziuriu ir bent jau del dizaino priekaistu neturiu smile.gif thumbup.gif
o kaip del kainos? gal pavyko nusidereti? smile.gif
agha, dabar belieka sulaukti naujuju ratu savininku/iu smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidaili: 25 vasario 2010 - 15:58
nu va merginos, galiu pasakuti tik teik kad vyrai lieka vyrais doh.gif as jam liepiau issiaiskinti ar pabarngins zippykus, o jis susitare tik kainyte, tad ryt jau ir as turesiu savo zippuka blush2.gif
Atsakyti
o as imsiu pilka su salotiniu vidum....kitokio nenoriu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 25, 16:40)
nu va merginos, galiu pasakuti tik teik kad vyrai lieka vyrais doh.gif  as jam liepiau issiaiskinti ar pabarngins zippykus, o jis susitare tik kainyte, tad ryt jau ir as turesiu savo zippuka blush2.gif

tai nesuzinojai del pabrangimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simusim @ 2010 02 25, 17:44)
o as imsiu pilka su salotiniu vidum....kitokio nenoriu smile.gif
Papildyta:

tai nesuzinojai del pabrangimo rolleyes.gif

tai taip ir nesuzinojau doh.gif jis bele sau kaina susiderino, o kad as prasiau kad suzinotu ar brangs ar ne tai jis nepaklause doh.gif
mano seimyna nori juodo su zaliu visum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 25, 17:50)
dziaugiuosi smile.gif as irgi rinkausi is tu dvieju variantu ir vyras visai nepadejo apsispresti, o man nelengva buvo is tiesu... smile.gif bet galiausiai nugalejo salotinis variantas, pagalvojau, kad smagiau sviesus, tik aisku reikes labiau pasaugoti...bet siaip labai patenkinta, vis pasiziuriu ir bent jau del dizaino priekaistu neturiu smile.gif thumbup.gif
o kaip del kainos? gal pavyko nusidereti? smile.gif
agha, dabar belieka sulaukti naujuju ratu savininku/iu smile.gif

Aš irgi ėmiau salotinį, labai gražus jis man drinks_cheers.gif
Atsakyti