Įkraunama...
Įkraunama...

Tutis Zippy vežimėlis

Labas zippukų gerbėjos. Aš buvau išsirinkus x landerį, bet kai vakar parduotuvėj apžiūrėjau zippy ir dar pardavėja tokia maloni pasitaikė taip viską išrodė išaiškino tai dabar kitokio jau nenoriu. Sakiau palauksiu atsiliepimų iš jūsų kai jau pačios tikrai išbandysit, bet žiūriu, kad čia man gali tekt vienai iš pirmųjų išbandyt. biggrin.gif Tik , kad vakar jo negalėjom nusipirkt, nebuvo , o parodinio nenorėjom. Čia Vilniui. Paklausą tikrai turi, gali būt kad ir kainytė kils. schmoll.gif Reikia greičiau suktis. mirksiukas.gif

oi kaip aš čia nužiūrėjau doh.gif tikrai ne viena iš pirmjų. Tai gerai palauksiu atsiliepimų. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rairona: 26 vasario 2010 - 11:23
O as netikiu, kad kaina kils, nes su kiekviena diena modelis sensta, atsiranda kitu firmu nauju vezimu, tai kazkaip nelogiskas man tas kainu pakelimas, senstanciam daiktui. Tikiu tik, kad kazkiek bangesni bus tie, kurie iseis su diskais ant ratu. Beje, kai pradejom ieskoti zippuko (pries kokius pora menesiu), tai parduotuvej uztikrino, kad pigiau nerasim ir jie kol kas nepigs, o ir nuolaidos nesitaiko, nes naujas produktas, bet po kokio puses menesio atsirado ir uz 1150lt ir uz 1000lt.

p.s. Musiske karieta pilka su salotiniu vidumi. Kol kas ne minutes nesigailejau del spalvos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 26 vasario 2010 - 12:44
[quote=Požiūris,2010 02 26, 13:41]
O as netikiu, kad kaina kils, nes su kiekviena diena modelis sensta, atsiranda kitu firmu nauju vezimu, tai kazkaip nelogiskas man tas kainu pakelimas, senstanciam daiktui. Tikiu tik, kad kazkiek bangesni bus tie, kurie iseis su diskais ant ratu.

na nepasakyciau kad jau tas modelis taip sensta... g.gif tuo labiau kad perkamumas tikrai didelis, o wezimelis vienas naujausiu Tututis gaminiu smile.gif tiek kainos tiek kokybes atzvilgiu logiska kad jis ir pabrangtu, nes kaj uz 3 in1 taj kaina nera jau tokia ir didele, lyginant su kitu firmu vezimeliais ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inetukea @ 2010 02 26, 13:12)
na nepasakyciau kad jau tas modelis taip sensta... g.gif tuo labiau kad perkamumas tikrai didelis, o wezimelis vienas naujausiu Tututis gaminiu  smile.gif  tiek kainos tiek kokybes atzvilgiu logiska kad jis ir pabrangtu, nes kaj uz 3 in1 taj kaina nera jau tokia ir didele, lyginant su kitu firmu vezimeliais ax.gif

Gan platus tas kainu pasirinkimas ir kitu firmu vzimeliu uz 3in1. Tucio tai naujausias produktas, bet turiu omenyje, kad rinkoje atsiranda ir kitu firmu nauju vezimu, tai rinktis tikrai yra is ko, o branginti senus modelius nu man prasilenkia su logika ir tiek. As kelis menesius skaitau postus apie tuos tucio vezimus ir pastoviai kas nors rasydavo, kad parduotuvej ar gamykloj vis prigraso, kad va nuo kitos savaites brangs arba nuo kito menesio brangs, bet, kaip nebrangsta, taip nebrangsta. Cia man atrodo taip tik daro itaka, kad nedvejotu pirkejas, o iskart pirktu.
Atsakyti
o ar ji butina pirkti pilnos komplektacijos?nes as jau nusipirkau masinine kedute.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2010 01 11, 09:17)
buvom mes vakar bazej tucio parduotuvej, Zippis kainuoja 1200lt, pardaveja tikina kad pigiau nebuvo ir nebus, siandien atseit jau brangs iki 1300lt. Fainas lengvas, grazus ir t.t., bet jauciu imsim premiuma, comforto lopsys kazkoks siauras pasirode  g.gif

nepatiko pardaveja (tamsi tokia pagyvenus), nieko perdaug neaiskino neparode tik skubino kad pirkit greiciau, ryt pabrangs, italiskas toks trigubai kainuoja ir pan.  doh.gif  man iskart atmuse nora pirkti, sakau neturim dabar pinigu tai pradejo siulyt palikt avansa o kita sav ateit su pinigais  biggrin.gif  dar pagasdino kad nedaug liko iki gimdymo nespesim nusipirkt  doh.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Sange @ 2010 01 17, 20:54)
Siaip del tos kainos, tai eko skambintis i Tucio firmine parduotuve ir kalbeti su ju vienu is vadybininku.. Tai sake, kad akciju tikrai nebus, nes sitas vezimukas ir taip "krizine" kaina startavo... Ir jie netgi teigia, kad ateityje padidins kaina. Aisku cia ju triukas gali buti, bet gali buti ir tiesa. Vistik matosi, kad is kokybisku medziagu padarytas ir vertas sitos kainos  smile.gif

Specialiai ant greituju radau pora postu, kur gasdina pabrangimu, bet, kaip zinia, praejo pora menesiu, o zippuka gerai paieskojus siai dienai ir uz 1000lt galima isigyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AXTA @ 2010 02 26, 13:53)
o ar ji butina pirkti pilnos komplektacijos?nes as jau nusipirkau masinine kedute.. g.gif

nebutina smile.gif
Atsakyti
bijau pameluoti, bet viena pazistama pirko internetu si vezimeli, tik be automobilines kedutes ir berods sumokejo 150 lt pigiau. negaliu garantuoti 100%, bet, jei gerai pamenu, tai taip.
Atsakyti
na va jau ir mes turim si vezimuka blush2.gif del pabrangimo nieko negaliu pasakyti,klausiau pas pardaveja,bet ji nieko nezino.
kas del surinkimo ir isardymo, tai kuo lengviausiai pati ji sutveriau ir isardziau ax.gif tikrai nesudetinga.

pirkom pilkai salotini, beje paskutini tongue.gif ,nes sake daba net kaune gamykloj jo jau nebera, bazej pralaukem 15min.kol atveze blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 26, 17:58)
na va jau ir mes turim si vezimuka blush2.gif del pabrangimo nieko negaliu pasakyti,klausiau pas pardaveja,bet ji nieko nezino.
kas del surinkimo ir isardymo, tai kuo lengviausiai pati ji sutveriau ir isardziau ax.gif  tikrai nesudetinga.

pirkom pilkai salotini, beje paskutini tongue.gif ,nes sake daba net kaune gamykloj jo jau nebera, bazej pralaukem 15min.kol atveze blush2.gif

as ta bazes pardaveja netikiu nei trupucio, mes ten buvom pirmadieni ir su vyru svarstem imti ta pilka ar salotini... kadangi labiau sirdele linko link salotinio, o tas, kuris buvo bazej vezimelis buvo su siokiu tokiu defektu, tai nesinorejo pirkti, tai sakom jai gal pabandyti nuvaziuoti i gamykla, tai ji uztikrino, kad jau nebesiuva, nebera salotines medziagos ir nerasim ten nei vieno vezimelio...ir ka galvojat? nuvaziavom ir pasirinkimas placiausias, taigi isvada ta, kad ji suinteresuota parduoti ir tiek wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidaili @ 2010 02 26, 19:07)
as ta bazes pardaveja netikiu nei trupucio, mes ten buvom pirmadieni ir su vyru svarstem imti ta pilka ar salotini... kadangi labiau sirdele linko link salotinio, o tas, kuris buvo bazej vezimelis buvo su siokiu tokiu defektu, tai nesinorejo pirkti, tai sakom jai gal pabandyti nuvaziuoti i gamykla, tai ji uztikrino, kad jau nebesiuva, nebera salotines medziagos ir nerasim ten nei vieno vezimelio...ir ka galvojat? nuvaziavom ir pasirinkimas placiausias, taigi isvada ta, kad ji suinteresuota parduoti ir tiek wink.gif

na ten dirba dvi paravejos, viena labai faina, kita ne. kadangi as jos klausiau ir apie pabrangima, ji man atsake kad ji nieko nezino, kai jai paskambina,kad paklet kaina tai ir pakelia, o ta kita pardaveja, net neklausus iskart pradejo porint kad jau jie brangs, kad tas ir anas.
nesiginciju kiek yra gamykloj, bet vakar kai buvom nuvazia pilko nebuvo, o mes tik to ir norejom , tai ji prie musu skambino i gamykla ir klause ar yra tu pilkusu salotiniu, tai jai atsake, kad kaip tik viena ir paskutini jau veza jai i urma.
Atsakyti
QUOTE(smekliuke69 @ 2010 02 27, 11:05)
na ten dirba dvi paravejos, viena labai faina, kita ne. kadangi as jos klausiau ir apie pabrangima, ji man atsake kad ji nieko nezino, kai jai paskambina,kad paklet kaina tai ir pakelia, o ta kita pardaveja, net neklausus iskart pradejo porint kad jau jie brangs, kad tas ir anas.
nesiginciju kiek yra gamykloj, bet vakar kai buvom nuvazia pilko nebuvo, o mes tik to ir norejom , tai ji prie musu skambino i gamykla ir klause ar yra tu pilkusu salotiniu, tai jai atsake, kad kaip tik viena ir paskutini jau veza jai i urma.

tai ka negali buti, kad jie nepagamina..... juk pagamins daugiau tu pilkai salotiniu. man tai nesvarbu...as noriu to pilkai salotinio ir viskas....nebus neimsiu is vis lotuliukas.gif
Atsakyti