QUOTE(delete1210 @ 2010 01 20, 10:49)
labas mergaites

tupiu krumuose ,nes neturiu ka parasyti

dabar pasitaisiau kavos,galvoju reikia kelis zodelius brukstelt.pas mus gyvenimas normaliai,nuo sausio 3 vyras iki sios dienos negeria,....,zinau tik tiek ,kad nei vienas vyras manes taip nemyles ,kaip jis,aisku laiko kai negeria dar nedaug tepraejo,bet ir tos kelios dienos ,mums yra svente,svarbiausia ,kad jis nerodo jokios savo abstinencijos man,namuose visada pakilios nuotaikos,nu zodziu sutariam super.dirba zmogus stengiasi,kad tik butu geriau gyvent,smerkit mane,sakykit ka norit,bet as kaip ir sima,kol man yra gerai, as nesiruosiu gyvenimo keist,bet ....,gaila tik ,kad musu nuomones issiskyre,ir musu namuciai sbyrejo.tokios tustumos siuose nameliuose nebuvo jau seniai

labai liudna,kad diedai isarde musu tokius puikius santykius
Nu, kad jau pati pasiprašei
poste palikta dalis, tai situacijos papasakojimas, išsikalbėjimas, viskas liuks. Situacija yra tokia, kokia yra, komentuok nekomentavus, ji nepasikeis, nes jau yra įvykęs faktas.
Kita kalba-paanalizuoti kaip jautiesi būdama toje situacijoje:jei bogai- tai kodėl blogai, jei gerai- tai kaip pavyko gerai jaustis. Esmė net ne pati savijauta, o kas, kokios mintys, kokia reakcija, koks požiūris į vieną ar kitą dalyką įtakoja blogą ar gerą savijautą. Analizuodama savo jausmus, požiūrį mokaisi įtakoti savo savijautą. Pasidalindama savo atradimais ir pati mokaisi, ir gal būt kitam padedi atrasti kažką naujo, geresnio.
Tai va ir kilo krūva klausimų
"del rytojaus nesuku galvos"- kas pasikeitė tavo mintyse, kad anksčiau pergyvenai, o dabar nebe.
"va save tai stengiuos keist,sunkiai man sekasi,bet vis del to po truputi judu i prieki,"- kas keičiasi pas tave mintyse, požiūryje, reagavime į situacijas, tegul ir sunkiai, tegul pamažu, bet į priekį.
"tiksla turiu ir net ne viena.ir jei jau taip butu blogai mes tikrai nebutume pasieke to,ka jau dabar turime,"- ką pakeitei savo galvoje, nuomonėje, kad atsirado tikslų, kurių anksčiau nebuvo, kokie tie pasiekimai, koks pasikeitimas leido jų pasiekti.
"tik ta alkoholizma jau pradejau suvokti kitaip,anksciau man tai panasejo i pasidergima,kol nezinojau kas yra kas.o dabar jau visai kitas reagavimas is mano puses"- ką suvokei, kaip kitaip dabar suvoki, kas pasikeitė mąstyme, požiūryje, kad dabar kitaip reaguoji.
Šiaip, tai labai smagu, kad dirbi su savimi, malačius ir visai nesvarbu, kad ne viskas lengvai, greitai gaunasi, greitai tik triušiai dauginasi, svarbu nenuleisti rankų, ateis diena- gausis, tada jau bus nebesvarbu iš kelinto karto.
Taip supratau, kad dalyvauji al-anon, tai smalsu pasidarė, ar nagrinėjiesi kokį žingsnį, kas iš to gaunasi.
"Prieš kažką smerkiant,užsidėk jo batus ir praeik jo kelią, paragauk jo ašarų, pajusk jo skausmą...Užkliūk už kekvieno akmens, už kurio jis buvo užkliuvęs...Ir tik po to kalbėk,kad tu žinai kaip reikia teisingai gyventi..."
Gyvenime 10 procentų priklauso nuo to, ką darote, ir 90 procentų - kaip į viską reaguojate. (Irving Berlin)