Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 21:51)
Žinai ssiimmaa, pradėjau skaityti literatūrą ta tema(apie porų santykius), nes ne visada viskas yra taip kaip atrodo mums, moterų akimis, ir susėdusi su savo antrąja puse ilgai ilgai kalbėjau, taigi nieko nelaikau savyje mirksiukas.gif  Ir tau nieko bloga nelinkiu, gerbiu, nes esi stipri moteris, tiesiog pasakiau jog iš šalies tas varymas(man asmeniškai) ne kaip atrodo, o jei tau tai palengvina gyvenimą daryk taip ir toliau mirksiukas.gif Tiesiog aš vieną kartą taip išsisakiau forume ir nepatikėsi, dabar jaučiuosi "šūdinai", nes jaučiuosi pasielgusi negražiai savo  artimo žmogaus atžvilgiu.

Ir be reikalo taip jautiesi, tai vyras elgiasi taip, o ne kitaip, o tu tik pasakai tiesą kaip jis elgiasi.
Per laiką moteris pasidaro irzli, pikta, nepatenkinta ir atstumianti, kai visus negerumus slepia, laiko savyje arba sukasi kaip užburtam rate pati su savo mintimis, nematydama galimybių, išeičių. Labai dažnai žvilgsniui iš šalies šiek tiek kitaip visa situacija, atrodo ir ne viena galimybė matosi. Dalintis yra gėris, blogis riboti save vardan "ką žmonės pasakys".
Atsakyti
Nika25, kadangi pas tave praeita situacija panasi i mano, norejau paklausti, kada supratai kad "viskas, dedu taska" ir kreipeisi i advokata skyrybu? unsure.gif bandau save analizuot, kur mano riba...
Atsakyti
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 01 18, 22:07)
ernesin, matyt kiekvieno situacija yra skirtinga... pvz mano MB yra karstakosis, daznai girdedavau ji keikiantis, tokios mat naturos zmogus... visa laika su juo kalbedavau, bendraudavau. Pvz kokia bobute eina pesciuju pereja ir pastoja jam kelia, tai isvadins ja visokiais zodziais - ramindavau ir mokydavau kulturos, juk masinoj vaikai viska girdi...Taciau kai susilauki grubumo savo atzvilgiu, negali visa laika likt abejingas. Zinoma pripazystu, kad tik labai stipri asmenybe islieka aukstumoj, ir kaip merginos sako nenusileidi iki tam tikro lygio...man taip nepavyko, nesugebejau ramiai reaguot i patycas savo adresu (ypatinagai sunku buvo iskart po gimdymo), ir viena diena "lazda atsisuko antru galu", pradejau su juo elgtis analogiskai, nes jei esi negerbiamas, tai ir to zmogaus atzvilgiu nustoji jausti pagarba... Seimoje prasidejo zodziavimasis, atsikirtinejimas keiksmazodziais ir labai grubiais...tai va, taip neturi buti. Tai gal geriau ji issilieja cia, o ne seimoje, be to Sima tik ironiska savo vyro atzvilgiu, bet jo nekeikia. Nezinau ar sugebejau issakyti mintis, ar supratai esme  4u.gif
Pritariu, kad skirtingos situacijos pas visas. Tikrai puikiai supratau ką norėjai pasakyti mirksiukas.gif

QUOTE(leber @ 2010 01 18, 22:09)
Ir be reikalo taip jautiesi, tai vyras elgiasi taip, o ne kitaip, o tu tik pasakai tiesą kaip jis elgiasi.
Per laiką moteris pasidaro irzli, pikta, nepatenkinta ir atstumianti, kai visus negerumus slepia, laiko savyje arba sukasi kaip užburtam rate pati su savo mintimis, nematydama galimybių, išeičių. Labai dažnai žvilgsniui iš šalies šiek tiek kitaip visa situacija, atrodo ir ne viena galimybė matosi. Dalintis yra gėris, blogis riboti save vardan "ką žmonės pasakys".
Atrodo nesupratai manęs, norėjau pasakyti, kad ne už akių išsiliedinėju forumuose, o susėdusi su juo stengiuosi kuo ramiau pasakyti kas man nepatinką, ko tikiuosi iš jo ir ką galėčiau padaryti aš. Ir gailiuosi, kad to nepradėjau daryti prieš 7m mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 23:30)
Atrodo nesupratai manęs, norėjau pasakyti, kad ne  už akių išsiliedinėju forumuose, o susėdusi su juo stengiuosi kuo ramiau pasakyti kas man nepatinką, ko tikiuosi iš jo ir ką galėčiau padaryti aš. Ir gailiuosi, kad to nepradėjau daryti prieš 7m mirksiukas.gif

tai va, gerai, kad antra puse linkusi isklausyti ir pritaria tokiam problemu sprendimo budui. o kai snekiesi viena, ir niekas nesiklauso, niekam neidomu, nu tai reikia gi kur nors issisneketi biggrin.gif tai ir varau cia kas ant dusios gula. blush2.gif
leber, bandysiu deti santrauka kas man pagelbejo. kaip pasveikau. nors randus dar ilgai reiks gydytis. visu pirma - darbas. visu antra - labiau pradejau galvoti apie save. gilintis, mastyti, ieskoti priezasciu kodel viskas vyksta, nuo saves kaltinimo po truputi priejau prie savianalizes, ko noriu, ko man reikia is sio gyvenimo ir pan..... ir galu gale kai jau atsibodo galvoti, kai jau pavargau nuo viso to mastymo, ka ne taip padariau, ka reiketu padaryti kitaip, ka galeciau padaryti kad jis pasveiktu, sutikau zmogu, su kuriuo uzteko pasneketi, pasokti.... zmogu, kuris man visais atzvigliais atrodo tobulas (panasios mintys, panasus draugai, panasus pasaulio vaizdas, muzika ta pati, na zodziu toki, kuri noreciau sutikti jei man dabar siandien butu 21) ir su kuriuo nuo pat pradziu buvo aisku kad ateities nera ir negali buti. uzteko to tokio atotrukio nuo sio pasaulio. pamaciau kad mano priepuolis nera vienintelis siam pasauly. kad yra kitu idomiu zmoniu. pagaliau nustojau galvoti. tiesiog pasidaviau, kaip bus taip. atsidaviau i rankas aukstesniai jegai, kad sudeliotu viska kaip turi buti. ir sudeliojo. gal ne taip, kaip reiketu, gal ne visai taip, kaip tikejausi, bet viskas bus gerai. kad ir kaip pasibagtu - tikrai zinau kad viskas bus gerai. sutikau tobula zmogu, neturiu prie ko prikibti. anksciau apie savo vyra su drauge snekedama (kai klausdavo ka as su juo dar veikiu) atsakydavau, kad va, jis toks anoks, nu bet...... ir nutildavau. nes nesurasdavau nei vieno BET, kuris paaiskintu, kokio velnio as su juo dar tampaus. dabar atsirado tu BET. nesismulkinsiu siandien kokie jie, bet atsirado. gal i viska paprasciau pradejau ziureti. gal nukrito nuo peciu ta tokia nasta, grauzatis, kad va, as kaip naslaite sedziu namie, kol jis uliavoja, kokia as nelaiminga ir pan. dabar ir as pauliavojau. gal jauciuos lengviau del to, net nezinau. nebesigilinu taip smarkiai. bus kaip bus. nebebijau nieko, kad ir kaip viskas baigtusi. visi jie susipranta, kai pasidaro nebereikalingi. kai pasidaro nebe pasaulio bambos biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 18, 23:00)
kaip kuri pakeitė savo nuomonę apie vyro problemą
kaip kuri susidėliojo kitokią nuomonę apie vyro visokius pasisakymus

ir t.t
nu rimtai zinokit kito atsakymo nesugalvoju - tikrai pasidare nebeidomu. ne kitaip. tik tada, kai nusisukau nuo jo ir atsisukau i gyvenima, jis susieme, nesusieme, del akiu susieme... nezinau, bet nu ir nebeidomu. pasikeite nuomone tik tada, kai pamaciau kaip grazu lauke biggrin.gif moterys nesnauskit! apsidairykit kiek daug aplink graziu dalyku be diedo yra wub.gif aisku, mano cia papostringavimai niekam neidomus, nes ir man ta pati visos kalet i galva, kol pacios nepamatysit niekas nieko neikals. arba kol kas nors neparodys wub.gif ateis visoms po truputi tas laikas. nezinau kiek man cia tas toks durnumas tesis, bet kad tik ilgiau.... taip gera ramiai jaustis....
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 01 18, 22:51)
Tiesiog aš vieną kartą taip išsisakiau forume ir nepatikėsi, dabar jaučiuosi "šūdinai", nes jaučiuosi pasielgusi negražiai savo  artimo žmogaus atžvilgiu.

o ne sudinesne savijautaa buvo tada, kai draugas tave vare is namu ? blink.gif
Atsakyti
Labas rytas merginos 4u.gif

Sima, kaip malonu skaityti tavo pojucius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 01 19, 07:53)

Ne, labai fantastiška biggrin.gif Į durną klausimą, durnas ir atsakymas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 01 19, 08:53)

QUOTE(ernesin @ 2010 01 19, 10:58)
Ne, labai fantastiška biggrin.gif Į durną klausimą, durnas ir atsakymas mirksiukas.gif

Ei, merginos, baigiam ta raganu medziokle, nebaksnokim pirstu viena kitai i skaudama vieta, gi ne tam si tema. friends.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 01 19, 11:01)
Ei, merginos, baigiam ta raganu medziokle, nebaksnokim pirstu viena kitai i skaudama vieta, gi ne tam si tema. friends.gif

baigiam, bet apie musu sima negraziai sneketi negalima leisti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 01 19, 10:47)

Išmok skaityti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 01 19, 11:47)

hihihi.gif kokia man garbe blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 01 19, 11:47)