Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 13:06)
bent kazka kalbekit...man reikia issikalbet.nes kitaip tai as nezinau ko besitiketi,aisku tema ne ta ,ne alkoholis dabar cia kaltas,bet vis tiek norisi buti naudingai,reikalingai

Ką reiškia "būti naudingai, reikalingai". g.gif
Dabar galvoju, kam aš reikalinga g.gif , nu jo ma jo iš esmės niekam, nu nieko niekam neatsitiktų, jei manęs ir neliktų, visi išgyventų, žemė suktis nesustotų, tikiuosi. biggrin.gif Tai taip išeina, kad reikalinga esu pati sau, o vat kokia esu, tai jau nuo manęs priklauso, vis geresnė ir geresnė, nu tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:15)
kaip isgyvent

Tu viską žinai pati. Paskaityk visas temas iš eilės, naujo gi aš nieko nepasakysiu...
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:15)
kaip isgyvent

kaip ir iki siolei. kas tokio baisaus atsitiko, ko dar nera atsitike, kad jau tikrai manai nebeisgyvensi? te baliona, 4u.gif , mes daug stipresnes, negu pati manai cool.gif
Atsakyti
o as sau nereikalinga,as saves nebeissilaikau,tai ka tokiu atveju daryti,as tik viena zinau,kad nebenoriu gyventi,as tik sasas sioje zemeje
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:42)
o as sau nereikalinga,as saves nebeissilaikau,tai ka tokiu atveju daryti,as tik viena zinau,kad nebenoriu gyventi,as tik sasas sioje zemeje

Kokio atsakymo tikitės į šią rašliavą?
Kad puls visos glostyti galvelę ir balionėlius dalinti?- Bus ir tokių. Jei tik to reikia- puiku, čia lengva.
Kad kažkas duos receptą kaip per 1 minutę tapti laiminga?- Tokių stebuklų, deja, nebūna.
Patarimų esate gavusi daug, visokių, įvairių ir įvairiapusiškų, informacijos taip pat. Tik JŪS pati galite rasti tai, kas JUMS būtų geriausia. "Nebenoriu gyventi"- tai lengviausias pasakymas, tik JŪS ir niekas kitas gali pakeisti tai į "Aš puiki moteris (neabejoju, tokia ir esate- galbūt savotiška, su problemomis- bet savotiškai puiki smile.gif ), man gera gyventi". Kaži, ar mes čia dar kokių naujų receptų išrasime- jau taip daug per aibę temų prikalbėta, reiškia- reikia kažką prisitaikyti sau. Bet viską reikia padaryti PAČIAI, niekas kitas už jus gyvenimo nenugyvens ir nieko nepakeis. Pagalvokite, ką galite padaryti DABAR, kad pasijausti geriau.
Atsakyti

Man tiesiog šmėstelėjo klausimas, ar su rūpestingu, šeimynišku, mylinčiu vyru gyvendama moteris taip kalbėtų..... Iki ko priveda visą gyvenimą rūpinimasis pijoku, bet ne savim...
Čia jaunoms pijokų žmonoms skiriu, tos kurios mano, kad gyvenimas ir su jais gražus,tik požiūrį pakeist reikia... Mėgino keisti ir astapati... Kas išėjo , matot...
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2010 02 08, 15:52)
Kokio atsakymo tikitės į šią rašliavą?
Kad puls visos glostyti galvelę ir balionėlius dalinti?- Bus ir tokių. Jei tik to reikia- puiku, čia lengva.
Kad kažkas duos receptą kaip per 1 minutę tapti laiminga?- Tokių stebuklų, deja, nebūna.
Patarimų esate gavusi daug, visokių, įvairių ir įvairiapusiškų, informacijos taip pat. Tik JŪS pati galite rasti tai, kas JUMS būtų geriausia. "Nebenoriu gyventi"- tai lengviausias pasakymas, tik JŪS ir niekas kitas gali pakeisti tai į "Aš puiki moteris (neabejoju, tokia ir esate- galbūt savotiška, su problemomis- bet savotiškai puiki smile.gif ), man gera gyventi". Kaži, ar mes čia dar kokių naujų receptų išrasime- jau taip daug per aibę temų prikalbėta, reiškia- reikia kažką prisitaikyti sau. Bet viską reikia padaryti PAČIAI, niekas kitas už jus gyvenimo nenugyvens ir nieko nepakeis. Pagalvokite, ką galite padaryti DABAR, kad pasijausti geriau.

numirti.pasijusciau ne tik as geriau,bet ir visi kurie mane supa
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 13:42)

Gal nelabai į temą, bet turiu klausimą, atsakyti nebūtina, nors būtų įdomu suprasti.

Kokio bieso kapstaisi po praeitį?
Ką gero tau duoda tas praeities turlinimas šiandien čia ir dabar?

Papildyta:
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:05)

Nori, kad suprastume kodėl nori numirti, ar nori, kad duotume patarimų kaip tai padaryti?
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 15:05)

Deja, nežinome, ar geriau pasijustume ar blogiau. Čia tik Jūsų prielaida. O gal numirus tiesiai pragaran- o ten dar blogiau nei čia smile.gif? O dėl aplinkinių- čia kas Jums taip sakė? Jau Sima gavo bart už vieno žmogaus nuomonės pateikimą kaip "visuomenės", o Jūs- ką turite mintyje, sakydama "visi"? Mes čia forume irgi kaip ir su Jumis (kaip aplinkiniai). Man pvz. nuo to, kad Jūs numirtumėte, geriau nepasidarytų. Tai žodis "visiems" gal ir per riebus. O jei dar geriau pagalvojus......
Mes čia bandom duoti patarimus kaip gyventi, o ne kaip numirti.
Atsakyti

Reikia nustoti savęs gailėti ir pradėti save mylėti. Baigti virkauti, bla bla bla, o susirasti kažkokios veiklos, gal nueikit kur į kokią prieglaudą senelių ar invalidų, gal nuvažiuokit į kokį Onkologijos institutą, ir pamatysit, kad esat viena iš laimingesnių pasaulyje žmonių. Aš tiesiog manau, kad joks žmogus neturi teisės galvoti, kad oi aš numirsiu, man reikia numirti, kai aplinkui tiek daug žmonių visomis jėgomis kabinasi už gyvenimo. Nežiūrint , kad turiu gerą šeimą, turėjau šimtus priežasčių, kad galvočiau,,oi viskas, jau reikia numirti'', aš kabinausi už gyvenimo, o šalia manęs mirė žmonės, jūs tikriausiai tiek mirčių nematėte per savo gyvenimą,kiek aš per trumpą laiką per du mėn. renimacijoje būdama labai jauna, kai veža ir veža, kai atveža ir žiūrėk jau išveža, kai tas su kuriuo vakar dar kalbėjai, jau guli kolidoriuje.... uždengtas. Tie du mėnesiai man pakeitė visą gyvenimo suvokimą, galima sakyt iš ten išėjau kitokia... Todėl neturite teisės ne tik taip manyti, bet taip ir kalbėti...
Atsakyti
Deleteli, gausi per uzpakali uz tokius plepalus. tongue.gif
QUOTE(flamenko @ 2010 02 08, 14:21)
Mes čia bandom duoti patarimus kaip gyventi, o ne kaip numirti.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:00)
delete1210

Itariu, kad esam bendravardes lotuliukas.gif

doh.gif doh.gif doh.gif as taip paauglystej galvojau. Nu dabar tai nesuprantu kaip tokios mintys gali kilti tau-suaugusiai, vaikus uzauginusiai sauniai, normaliai moteriskei doh.gif doh.gif doh.gif . Jei neturi ka veikt, o tik save grauzt, tai ieskok veiklos, rankdarbiu.
Ka norejai pasakyti tuo --as saves neissilaikau? Netekai darbo? Ar zinai kiek Lietuvoj zmoniu neteko darbu, liko su paskolom ir t.t
Atsakyti