Įkraunama...
Įkraunama...

Mano artimas žmogus - alkoholikas

o as ir mam buvau nevykus,dukros ta galipaliudyti.as esu klaida sioje zemeje
Atsakyti
QUOTE(flamenko @ 2010 02 08, 15:21)
Jau Sima gavo bart už vieno žmogaus nuomonės pateikimą kaip "visuomenės"

hihihi.gif
ir man siaip geriau nepasidarytu, jei delete numirtu. sirdi suspaustu, vistiek daug maz jau kaip seima mes cia, o kad geriau paliktu - kazi.

pamaciau katik deletes liniuote biggrin.gif negaliu, maziukes dvi biggrin.gif keturiom dar ropoja lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ssiimmaa: 08 vasario 2010 - 16:07
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 17:03)

doh.gif doh.gif doh.gif Asocialiu seimu vaikai, kai atimami is seimu, tai pyksta ant soc.darbuotuju kam juos ateme is tevu (dauguma taip daro-sake mano teta, vienoje tokioje istaigoje dirbanti). Kuom tu blogesne uz tas? Juk is taves vaiku nepaeme g.gif

Visi zmones daro klaidu. Saunu, jei zmones supranta ir pripazista tas klaidas, jas taiso. Pvz.mano tevas ir vyro mociute yra visiskai isitikine, kad jie yra teisingiausi pasaulyje ir savo teisybe gina vienas smurtu, o kita "akiu kabinimu"
Atsakyti

Netikiu tuo, kad nevykus.
O net jei ir tai būtų tiesa, pasakyti galėčiau tik viena- darykite išvadas, moterie, turite dar daug gražaus laiko visas klaidas ištaisyti, o pati, jei jau atsiradote šioje žemėje- matyt to reikėjo, tai ir pateisinkite tos aukštesnės jėgos lūkesčius. Niekas kitas, tik PATI galite kažką keisti. Ir nieko nepadės virkavimai ir ašarų šluostymai, darykite kažką, kad jaustumėtės geriau DABAR, ne po pusvalandžio ar po pusdienio, o dabar.
Atsakyti
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 16:03)

Nu klaida tai klaida, tik kas iš to?
Atsakyti
QUOTE(minha @ 2010 02 08, 11:29)
nelabai, o tu dar ta patina ir islaikai ? ?

o sima dejo kalbos smile.gif aisku, neigiamas visuomenes poziuris i senmerges, tik idomu kuri laimingesne ar senmerge, ar gyvenanti su alkoholiku ?

nors as gal ir nevykele, bet situo klausimu pilnai pritariu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(nelabai @ 2010 02 08, 11:35)
Kol kas jo pajamos ir namuose daromi darbai, netgi atemus jo girtuma ir ijungus mano smegenu blokavimo sistema yra naudingiau , nei jo nebuvimas (as, kaip buhaltere, apskaiciuoju jo duodama nauda pinigais ir natura biggrin.gif )

kad as tip mokeciau skaiciuoti blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 02 08, 12:39)

o pas mus tokios naujienos: MB vel atlaike savaitgali salia isgerianciu draugu, ne specialiai taip susikloste...dar pranese kad sia savaite koduojasi  blink.gif ir kad jam isvis negalima gerti, visa gyvenima, ne laso, nes vistiek uzsikabliuos, nekontroliuos to proceso  blink.gif nori issaugoti seima  wub.gif

Uch kaip smagu skaityti.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Fruzina @ 2010 02 08, 13:47)
Jetau,kaip faina  nail.gif
O šiaip tai vis Fruzė, Fruzė visi vadina...
Nepažįstu tavęs  ax.gif  blush2.gif

Delete, čia delete. Iš paistalų atskirti jau galima. irnesakyk.gif Jau tokios nusižeminusios nelabai kur kitur rasi, tik pas mus...
Papildyta:
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:00)
delete1210

Nu, o ką aš sakiau... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Fruzina @ 2010 02 08, 14:08)
swoon.gif  biggrin.gif
net nepagalvojau  notworthy.gif

blink.gif Nu Fruzina, tai tau ir "permatau žmogų kiaurai". hihihi.gif
Atsakyti
Kaip man patinka diskusija su astapati klausi, klausi, žiūrai, žiūrai ir belaukdama užmiršti ir ko klausei ir dėl ko klausei. verysad.gif
Atsakyti

Delete, (tfu, astapati, gi jau dabar) liaukis bliovus čia. Eik į burbulus pagulėt, pasidaryk kokteilį ir spjauk visiems į snukį. Pilnatis ar kas tau užėjo?
Nieko, praeis kelios dienos ir kryžium gulsi už savo asilą. irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 02 08, 22:46)
Kaip man patinka diskusija su astapati klausi, klausi, žiūrai, žiūrai ir belaukdama užmiršti ir ko klausei ir dėl ko klausei.  verysad.gif

Klausk manęs - aš tau atsakysiu. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 08 vasario 2010 - 21:50
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 08, 21:51)

Klausk manęs - aš tau atsakysiu.  biggrin.gif

Nu tai mestelk kokią savo problem. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 02 08, 22:54)
Nu tai mestelk kokią savo problem.  biggrin.gif

Nea. schmoll.gif Turiu omeny, galiu atsakyt už delete. biggrin.gif

Įtariu, kad su vaikais susipešė. Gal tos ir leptelėjo ką nors. Ir dar aišku diedas geria kaip nuo lenciūgo nutrūkęs. Anoji nesusišneka su šeimyna, tai ir jaučiasi "šašas šioj žemėj". Be to, kaip supratau lyg ir nebedirba, kaip ji minėjo "neišlaikau savęs". Vadinasi priklausoma nuo diedo, gal prikiša jai. Nu žodžiu. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 08 vasario 2010 - 22:01
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 08, 21:56)
Nea.  schmoll.gif Turiu omeny, galiu atsakyt už delete.  biggrin.gif

Aaaa doh.gif , ale tai vietoj kurios čia man tada klaust. g.gif
Atsakyti