o as ir mam buvau nevykus,dukros ta galipaliudyti.as esu klaida sioje zemeje
QUOTE(flamenko @ 2010 02 08, 15:21)
Jau Sima gavo bart už vieno žmogaus nuomonės pateikimą kaip "visuomenės"

ir man siaip geriau nepasidarytu, jei delete numirtu. sirdi suspaustu, vistiek daug maz jau kaip seima mes cia, o kad geriau paliktu - kazi.
pamaciau katik deletes liniuote

QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 17:03)

Visi zmones daro klaidu. Saunu, jei zmones supranta ir pripazista tas klaidas, jas taiso. Pvz.mano tevas ir vyro mociute yra visiskai isitikine, kad jie yra teisingiausi pasaulyje ir savo teisybe gina vienas smurtu, o kita "akiu kabinimu"
Netikiu tuo, kad nevykus.
O net jei ir tai būtų tiesa, pasakyti galėčiau tik viena- darykite išvadas, moterie, turite dar daug gražaus laiko visas klaidas ištaisyti, o pati, jei jau atsiradote šioje žemėje- matyt to reikėjo, tai ir pateisinkite tos aukštesnės jėgos lūkesčius. Niekas kitas, tik PATI galite kažką keisti. Ir nieko nepadės virkavimai ir ašarų šluostymai, darykite kažką, kad jaustumėtės geriau DABAR, ne po pusvalandžio ar po pusdienio, o dabar.
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 16:03)
Nu klaida tai klaida, tik kas iš to?
QUOTE(minha @ 2010 02 08, 11:29)
nelabai, o tu dar ta patina ir islaikai ? ?
o sima dejo kalbos
aisku, neigiamas visuomenes poziuris i senmerges, tik idomu kuri laimingesne ar senmerge, ar gyvenanti su alkoholiku ?
o sima dejo kalbos

nors as gal ir nevykele, bet situo klausimu pilnai pritariu

Papildyta:
QUOTE(nelabai @ 2010 02 08, 11:35)
Kol kas jo pajamos ir namuose daromi darbai, netgi atemus jo girtuma ir ijungus mano smegenu blokavimo sistema yra naudingiau , nei jo nebuvimas (as, kaip buhaltere, apskaiciuoju jo duodama nauda pinigais ir natura
)

kad as tip mokeciau skaiciuoti

Papildyta:
QUOTE(*F*E*J*A* @ 2010 02 08, 12:39)
o pas mus tokios naujienos: MB vel atlaike savaitgali salia isgerianciu draugu, ne specialiai taip susikloste...dar pranese kad sia savaite koduojasi

Uch kaip smagu skaityti....

QUOTE(Fruzina @ 2010 02 08, 13:47)
Delete, čia delete. Iš paistalų atskirti jau galima.

Papildyta:
QUOTE(astapati @ 2010 02 08, 14:00)
delete1210
Nu, o ką aš sakiau...

Papildyta:
QUOTE(Fruzina @ 2010 02 08, 14:08)

Kaip man patinka diskusija su astapati klausi, klausi, žiūrai, žiūrai ir belaukdama užmiršti ir ko klausei ir dėl ko klausei.

Delete, (tfu, astapati, gi jau dabar) liaukis bliovus čia. Eik į burbulus pagulėt, pasidaryk kokteilį ir spjauk visiems į snukį. Pilnatis ar kas tau užėjo?
Nieko, praeis kelios dienos ir kryžium gulsi už savo asilą.

Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 02 08, 22:46)
Kaip man patinka diskusija su astapati klausi, klausi, žiūrai, žiūrai ir belaukdama užmiršti ir ko klausei ir dėl ko klausei. 

Klausk manęs - aš tau atsakysiu.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 08, 21:51)
Nu tai mestelk kokią savo problem.

QUOTE(leber @ 2010 02 08, 22:54)
Nea.

Įtariu, kad su vaikais susipešė. Gal tos ir leptelėjo ką nors. Ir dar aišku diedas geria kaip nuo lenciūgo nutrūkęs. Anoji nesusišneka su šeimyna, tai ir jaučiasi "šašas šioj žemėj". Be to, kaip supratau lyg ir nebedirba, kaip ji minėjo "neišlaikau savęs". Vadinasi priklausoma nuo diedo, gal prikiša jai. Nu žodžiu.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 08, 21:56)
Aaaa