Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

Cesta tikrai pigesnė, nei IKI ar Maximoje parduodami gaminiai...Žalia mėsa panašiai kainuoja, bet šoninės po 10-11 lt, dešrų po 8-12 Lt, šalto rūkymo sprandinės, kumpio tikrai kitur negausi, nebent turguje, jei juo pasitikima...Be to, viena forumietė, kurios kompetencija aš neabejoju, Cestą rekomendavo kaip patikimą įmonę, besilaikančią švaros ir saugos...
Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 11 17, 18:55)
todėl ir turi, kad nerealiai taupo  mirksiukas.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Užsikabinot už to kibiro, tai papasakosiu kaip dar galima taupyti. iš karto pasakau - pati to nepraktikuoju ir net nepažįstu, kas taip darytų, šitą medotą didžiaisiais nepritekliaus laikais rodė per TV (laida, rodos, nebuvo jumoristinė....)
kaip sutaupyti ant pėdkelnių. Dažniausiai plyšta viena pedkelnių "koja', tai paimkite dvejas vienodas pėdkelnes, nukirpkite po tą suplyšusią "koją" ir iš pradžių užsimaunate vienas pedkelnes su kairiąją koja, tada kitas pėdkelnes su dešiniaja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagitana @ 2005 11 17, 21:34)
Cesta tikrai pigesnė, nei IKI ar Maximoje parduodami gaminiai...Žalia mėsa panašiai kainuoja, bet šoninės po 10-11 lt, dešrų po 8-12 Lt, šalto rūkymo sprandinės, kumpio  tikrai kitur negausi, nebent turguje, jei juo pasitikima...Be to, viena forumietė, kurios kompetencija aš neabejoju, Cestą rekomendavo kaip patikimą įmonę, besilaikančią švaros ir saugos...

Ne, nu pykite nepykite, bet... ax.gif
Cestoje kaina tokia pati kaip IKI, tai 100proc. Na, šiek tiek vištienos filė, kiaušiniai pigesni, kiaulienos nugarinės kaina tokia pati.
Nenoriu prieštarauti, bet pati žiūriu į kainas ir pinigus taupau. 4u.gif
Aš gyvenu Antakalnyje, tenai perku ir IKI, ir Cestoje. Nežinau gal kituose rajonuose kainos skiriasi. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2005 11 18, 09:29)
Užsikabinot už to kibiro, tai papasakosiu kaip dar galima taupyti. iš karto pasakau - pati to nepraktikuoju ir net nepažįstu, kas taip darytų, šitą medotą didžiaisiais nepritekliaus laikais rodė per TV (laida, rodos, nebuvo jumoristinė....)
kaip sutaupyti ant pėdkelnių. Dažniausiai plyšta viena pedkelnių "koja', tai paimkite dvejas vienodas pėdkelnes, nukirpkite po tą suplyšusią "koją" ir iš pradžių užsimaunate vienas pedkelnes su kairiąją koja, tada kitas pėdkelnes su dešiniaja smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
o, beje, ku dėti 2 likusias kabančias pėdkelnių dalis (kojas) unsure.gif
Atsakyti
Liukusias nukirptas ir suplyšusias pėdkelnių dalis galima panaudoti:
svogūnams laikyti abda - dar taupiau - į tokią kojine rekomenduojama mesti likusius mažiukus muilo gabaliukus, kai prisiriks tų likučių daugiau, tada imi ir naudoji - gaunasi, kaip nemažas muilo gabaliukas. Taupu! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kozete @ 2005 11 18, 10:31)
Ne, nu pykite nepykite, bet...  ax.gif
Cestoje kaina tokia pati kaip IKI, tai 100proc. Na, šiek tiek vištienos filė, kiaušiniai pigesni, kiaulienos nugarinės kaina tokia pati.
Nenoriu prieštarauti, bet pati žiūriu į kainas ir pinigus taupau.  4u.gif
Aš gyvenu Antakalnyje, tenai perku ir IKI, ir Cestoje. Nežinau gal kituose rajonuose kainos skiriasi.  blink.gif

Dėl žalios mėsos aš nesiginčysiu, nors mama sako, kad pigiau - bet aš nepamenu kainų.
Bet dešros, dešrelės ir pan. - tikrai pigiau thumbup.gif
Beje, ji irgi dažniausiai važiuoja į Antakalnį.

Va dabar dėl įdomumo, reikės pasitikrinti - dažnai ir IKI parduotuvėje lankausi smile.gif
Atsakyti

Na tai jei jau taip, tai gal geriau pedkelnes tas prilipinamas pirkt ax.gif Nusiperki tas dvi poras ir kaitalioji pagal suplysima biggrin.gif O kad nepersaltu kas nereikia, trausus ilgesnius nusipirkt reiktu, tokius a la dviratininku sortukai unsure.gif Na, o jei norisi sexy atrodyt, tai po jais ir stringus apsimaut galima laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 11 18, 09:46)
Dėl žalios mėsos aš nesiginčysiu, nors mama sako, kad pigiau - bet aš nepamenu kainų.
Bet dešros, dešrelės ir pan. - tikrai pigiau  thumbup.gif 
Beje, ji irgi dažniausiai važiuoja į Antakalnį.

Va dabar dėl įdomumo, reikės pasitikrinti - dažnai ir IKI parduotuvėje lankausi  smile.gif

Tiesa, vasarą pirkdavau sprandinę, bet baigėsi šašlykų metas, tai dabar ir nežiūrėjau kiek kainuoja. Nugarinė Cestoje vasarą pigesnė buvo nei IKI, o rudenį susivienodino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kozete: 18 lapkričio 2005 - 10:06
QUOTE(Jasnenka @ 2005 11 18, 09:36)
į kojine rekomenduojama mesti likusius mažiukus muilo gabaliukus, kai prisiriks tų likučių daugiau, tada imi ir naudoji - gaunasi, kaip nemažas muilo gabaliukas. Taupu!  tongue.gif

aš kai lieka toks mažas plonas muilo gabaliukas prilipinu su vandeniu jį prie naujo gabalo ir taip susinaudoja.
dar kartais, kai baigiasi dantų pasta ar rankų kremas prakerpu tūbelės galą ir randu dar daug "gero daikto". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gama @ 2005 11 18, 10:37)
dar kartais, kai baigiasi dantų pasta ar rankų kremas prakerpu tūbelės galą ir randu dar daug "gero daikto".  smile.gif

aš taip visada darau ypač jeigu brangesnė kosmetinė priemonė
Atsakyti

Vyriškų kojinių tai gal gerai pirkti dvi poras. Kiekvienos poros vistiek viena kojinė būna labiau suplyšusi, tai išmeti, o iš likusių geresnių susidaro dar apygerė pora.
Atsakyti