Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

as irgi nusipirkau, kol kas esu patenkinta. man rodos, kad kaip tik šviesiau.
Atsakyti
Galiu pasidalinti yspudzhiais ish parduotuves, esancios geologu 11. Perskaiciau cia apie ta parduotuve ir nutarem su drauge nulekt. Susiradom shiaip ne taip parduotuve ir ameno ypac uzhlipus i antra aukshta, kur moterishki drabuzhiai. Gerai, kad neturejau daug pinigu, buciau ishsineshusi puse parduotuves. Kad kuistis reikia, tai tikrai reikia, kiekviena drabuzheli apzhiuret, ypac kelnes. Praejau "ant smugio" per kelnes ir nieko doro neradau, kai idemiai pradejau zhiurinet ir tos fainos, ir anos, ir trecios, ir ashtuntos. Ir dydzhiai ne tik kudenom. Yra net gi nestandartiniems zhmonems kelniu, megzduku, bliuzeliu. Kainos ten drabuzhiu - 35Lt. Vasaros prekem yra kazhkokia nuolaida, o visa kita - 35Lt. Nesvarbu, ar tu Lewis dzhinsus perki ar liemene, didelem skylem megsta, vis tiek 35 Lt. Shian nusipirkau nerealius marshinukus raudonus......Dabar tik ten ir apsipirkinesiu. Liuks parduotuve, patariu visom apsilankyt. Dirba ji nuo 10 iki 18 paprastom dienom ir 10-17 sestadieniais
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 11 15, 15:03)
leader price alkoholis pigesnis nei kitose parduotuv4se

nevisi alkoholiniai gėrimai pigesni, reikia kainas labai gerai žinoti, aš pati irgi taip galvojau , bet sesuo turputį paaiškino, nes kainose gerai gaudosi, mat ji Saulutės direktorė, pvz. Chanet vynas tai tikrai pigesnis leader price, bet vodke tai nelabai mirksiukas.gif Na reikia atidžiai pasižiūrėti.
Atsakyti
Ateikite padiskutuoti į skyrių: NUO MOKSLO IKI DARBO >>> DARBAS . Tema:
"Susikurkime gerai apmokamo darbo vietas pačios". Gal būt ir Jūs norėsite būti pačios sau darbdavėmis, mokėsite dosniai pačios sau atlygius ...
Atsakyti
Nepykit, bet kai eina kalba apie taupumą, pigesnio alkoholio aptarimas man skamba kraupiai. suprantu- baliukas normalus dalykas, bet iškart tokia mintis kyla, kad jeigu jau taupyt reikia- alkoholio galima visai atsisakyti. Mano skurdaus laikotarpio metu baliukuose mano namuose nebūdavo anei lašo jokio alkoholio ir valgiai kartais būdavo išradingai kuklūs. Na, bet čia buvo mano požiūris.
Atsakyti
QUOTE(Andzema @ 2005 12 18, 22:33)
Ateikite padiskutuoti  į  skyrių:  NUO MOKSLO IKI DARBO  >>>  DARBAS .  Tema:
"Susikurkime gerai apmokamo darbo vietas pačios".  Gal būt  ir  Jūs  norėsite būti  pačios  sau darbdavėmis, mokėsite dosniai  pačios sau atlygius ...

Kažkur dingo šita tema. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nete @ 2005 12 10, 01:10)
Galiu pasidalinti yspudzhiais ish parduotuves, esancios geologu 11. Perskaiciau cia apie ta parduotuve ir nutarem su drauge nulekt. Susiradom shiaip ne taip parduotuve ir ameno ypac uzhlipus i antra aukshta, kur moterishki drabuzhiai. Gerai, kad neturejau daug pinigu, buciau ishsineshusi puse parduotuves. Kad kuistis reikia, tai tikrai reikia, kiekviena drabuzheli apzhiuret, ypac kelnes. Praejau "ant smugio" per kelnes ir nieko doro neradau, kai idemiai pradejau zhiurinet ir tos fainos, ir anos, ir trecios, ir ashtuntos.  Ir dydzhiai ne tik kudenom. Yra net gi nestandartiniems zhmonems kelniu, megzduku, bliuzeliu. Kainos ten drabuzhiu - 35Lt. Vasaros prekem yra kazhkokia nuolaida, o visa kita - 35Lt. Nesvarbu, ar tu Lewis dzhinsus perki ar liemene, didelem skylem megsta, vis tiek 35 Lt. Shian nusipirkau nerealius marshinukus raudonus......Dabar tik ten ir apsipirkinesiu. Liuks parduotuve, patariu visom apsilankyt. Dirba ji nuo 10 iki 18 paprastom dienom ir 10-17 sestadieniais

Važiuosiu ir aš šiandien į šią parduotuvę pasidauryti...Vos įkalbėjau saviškį, kad nuvežtų. doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2005 12 21, 10:12)
Važiuosiu ir aš šiandien  į šią parduotuvę pasidauryti...Vos įkalbėjau saviškį, kad nuvežtų. doh.gif  doh.gif

aš tai nieko neišsirinkau schmoll.gif
bet kasdienai rūbų yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 12 21, 12:18)
aš tai nieko neišsirinkau schmoll.gif
bet kasdienai rūbų yra 4u.gif

O kodėl neišsirinkai, ar nebuvo tavo dydžio, ar šiap pasirinkimas skurdus?
Dabar pati pradėjau abejoti, gal neverta važiuoti g.gif O vyriškų drabužėlių yra?
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2005 12 21, 11:44)
O kodėl neišsirinkai, ar nebuvo tavo dydžio, ar šiap pasirinkimas skurdus?
Dabar pati pradėjau abejoti, gal neverta važiuoti g.gif O vyriškų drabužėlių yra?

Vyriškų yra labai mažai, ir ko gero sunkiai ką nors išsirinktų g.gif
Bet moteriškų labai daug.
Aš irgi pirmus du kartus prasiknisau ir nieko neišsirinkau smile.gif
Bet trečią kartą nuėjus nusipirkau drabužius kalėdiniam karnavalui, tai pat nusižiūrėjau labai fainą Calvin Klein kostiumėlį, bet deja reiktų kokį kilogramą kitą numesti, kad jis gražiai atrodytų blush2.gif Labai jau apsitempęs buvo, nepirkau - o kitą dieną jo ten nebebuvo doh.gif

Ten yra drabužiai iš išparduotuvių, taigi jokio stebuklo nerasit - bet kasdienai bliuskučių, marškinėlių ar kelnių tikrai turėtumėt išsirinkt, žiūrint ko ieškot cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 12:52)
Vyriškų yra labai mažai, ir ko gero sunkiai ką nors išsirinktų  g.gif
Bet moteriškų labai daug.
Aš irgi pirmus du kartus prasiknisau ir nieko neišsirinkau  smile.gif
Bet trečią kartą nuėjus nusipirkau drabužius kalėdiniam karnavalui, tai pat nusižiūrėjau labai fainą Calvin Klein kostiumėlį, bet deja reiktų kokį kilogramą kitą numesti, kad jis gražiai atrodytų  blush2.gif  Labai jau apsitempęs buvo, nepirkau - o kitą dieną jo ten nebebuvo  doh.gif

Ten yra drabužiai iš išparduotuvių, taigi jokio stebuklo nerasit - bet kasdienai bliuskučių, marškinėlių ar kelnių tikrai turėtumėt išsirinkt, žiūrint ko ieškot  cool.gif

Na aš tai ieškau labiau šventinių, išeiginių drabužių, norėčiau ko nors naujo Naujiems metams, ar bent jau kokio kostiumėlio į darbą ar dailesnių džinsų. Nuo kasdieninių drabužių, paprastų palaidinių ir taip jau spynta lūžta. doh.gif
O tai džinsų ten būna? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2005 12 21, 11:56)
Na aš tai ieškau labiau šventinių, išeiginių drabužių, norėčiau ko nors naujo  Naujiems metams, ar bent jau kokio kostiumėlio į darbą ar dailesnių džinsų. Nuo kasdieninių drabužių, paprastų palaidinių ir taip jau spynta lūžta. doh.gif
O tai džinsų ten būna? cool.gif

Būna, kelnių ten išvis visokių įvairiausių yra, ir klasikinių, ir visokių pamargintų, su gėlytėm ir t.t.
Gal rasi ką nors tinkamo.
Nors su išeiginiais drabužiais ten sunkiau - bent jau aš neradau jokių pasipuošimui, bet čia irgi sunku pasakyt, juk kiekvienas kitaip supranta tą pasipuošimą, skirtingo stiliaus drabužius renkasi. Manau, verta nuvažiuoti ir bent jau pamatysi, kas ten ir kaip, net jei nieko ir nenusipirksi smile.gif
Man tai šiaip smagu pasiknist tarp skudurų smile.gif blush2.gif
Atsakyti