Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

QUOTE(Acacia @ 2005 12 21, 13:00)
Būna, kelnių ten išvis visokių įvairiausių yra, ir klasikinių, ir visokių pamargintų, su gėlytėm ir t.t.
Gal rasi ką nors tinkamo.
Nors su išeiginiais drabužiais ten sunkiau - bent jau aš neradau jokių pasipuošimui, bet čia irgi sunku pasakyt, juk kiekvienas kitaip supranta tą pasipuošimą, skirtingo stiliaus drabužius renkasi. Manau, verta nuvažiuoti ir bent jau pamatysi, kas ten ir kaip, net jei nieko ir nenusipirksi  smile.gif
Man tai šiaip smagu pasiknist tarp skudurų  smile.gif  blush2.gif

Ačiū už informaciją, pabandysiu šiandien nuvažiuoti, o vakare arba rytoj pasidalinsiu įspūdžiais.
Atsakyti
ten, kaip ir kituose skudurynuose, reikia dažnai lankytis biggrin.gif

reiks vėl organizuoti žygį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 12 21, 13:20)
ten, kaip ir kituose skudurynuose, reikia dažnai lankytis biggrin.gif

reiks vėl organizuoti žygį 4u.gif

Bet juk ten nepadevėti drabužiai? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(daliela @ 2005 12 21, 11:21)
Bet juk ten nepadevėti drabužiai? blink.gif

ne schmoll.gif

bet man visos tokios parduotuvės yra skudurynai biggrin.gif

reikia knistis bigsmile.gif
Atsakyti
Mes buvom šeštadienį ax.gif Kai pamačiau kiek ten moteriškų rūbų, tai nė nebesirinkau nieko, nes nusprendžiau, kad reik su drauge kelioms valandoms atvažiuoti doh.gif O vyrui nupirkom labai fainą NIKE striukę thumbup.gif Jau mokėdama aš dar liemenėlę prigriebiau- šiaip visada matuojuosi, nes labai sunku sao dydį rasti, bet ją pirkau tik apžiūrėjusi (nes tik 5 lt tekainavo rolleyes.gif ), tai dabar mąstau, kad reik nuvažiuoti dar nusipirkti, nes ideliai tiko thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi buvau, bet nieko neisšsirinkau, tačiau įvertinau, kad geriausia ten vienai važiuoti ar su kokia drauge ir paskirti ne mažiau nei 1-2 val., o aš nuvažiavau su dukra, tai jai gana greit atsibodo maklinėti iš paskos. Nežinau, kaip kiti vyrai, o manajam tokio tipo parduotuvės tiesiog alergiją kelia, kaip ir vaikui greit atsibosta, o paskui vaikšto iš paskos su tokia išraiška, atseit "gerai jau gerai, aukosiuos dėl tavęs, vaikščiok tu čia kiek tau reikia" wink.gif bet koks jau tada rinkimosi džiaugsmas, kai toks nelaimėlis šalia stypinėja ir į klausimus "kaip tau šitas daiktas?" atsako "nu jei tau patinka...", o jau apie normalų patarimą tai nė nesvajok unsure.gif
pasiguodžiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jolaxus @ 2005 12 22, 08:35)
Nežinau, kaip kiti vyrai, o manajam tokio tipo parduotuvės tiesiog alergiją kelia, kaip ir vaikui greit atsibosta, o paskui vaikšto iš paskos su tokia išraiška, atseit "gerai jau gerai, aukosiuos dėl tavęs, vaikščiok tu čia kiek tau reikia" wink.gif  bet koks jau tada rinkimosi džiaugsmas, kai toks nelaimėlis šalia stypinėja ir į klausimus "kaip tau šitas daiktas?" atsako "nu jei tau patinka...", o jau apie normalų patarimą tai nė nesvajok unsure.gif
pasiguodžiau blush2.gif

drinks_cheers.gif Manau, ne viena tu galėtum taip pasiguosti biggrin.gif Aš lygiai taip pat nejaučiu rinkimosi džiaugsmo, kaip tu sakai, kai "toks nelaimėlis šalia" lotuliukas.gif Na, nesutverti vyrai šiam reikalui, jei buvot "urviniam žmoguj", tai žinot, kad moterys, o ne jie yra "derliaus rinkėjos" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit paaiškinti,kur ta geologų g. yra?
Atsakyti
Ji yra važiuojant link oro uosto, Eišiškių plentu (jei su savo transportu), ir porą km pavažiavus tuo plentu, prie Rytų skirstomųjų tinklų sukti į kairę. Ten ir bus ta gatvė smile.gif
Taip pat galima privažiuoti iš metalo gatvės, į kurią papuolama taip pat iš Eišiškių plento, vienu posūkiu anksčiau pasukus į kairę.
Ant metalo/geologų gatvės kampo stovi Narbutas ir Ko baltas pastatas.
Gal šiek tiek aiškiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2005 12 22, 11:01)
drinks_cheers.gif Manau, ne viena tu galėtum taip pasiguosti biggrin.gif  Aš lygiai taip pat nejaučiu rinkimosi džiaugsmo, kaip tu sakai, kai "toks nelaimėlis šalia" lotuliukas.gif  Na, nesutverti vyrai šiam reikalui, jei buvot "urviniam žmoguj", tai žinot, kad moterys, o ne jie yra "derliaus rinkėjos" biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Vakar tokia nelaimėlį ir apturėjau toje parduotuvėje doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Aš tau jau seniai nebesitempiu saviškio į parduotuves biggrin.gif
Nes neįmanoma, paskutinis apsipirkimas buvo, kai pirkome plyteles voniai, tai turėjau lygiai 5 minutes jas išsirinkt.
Nuo tada yra griežtas "Ne" apsipirkinėjimui kartu biggrin.gif
Visi jie vienodi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgulia @ 2005 12 22, 10:18)
Gal kas galit paaiškinti,kur ta geologų g. yra?

gali pasiziureti zemelapyje: www. maps.lt
Atsakyti