Įkraunama...
Įkraunama...

kai kišenėse švilpia vėjai

Ar yra norinčių rytoj važiuot į tą pardę? Arba kitą savaitę. Vis skaitau skaitau,o pagaliau ir nuvažiuot nusprendžiau. Gal kam vienam liūdna,tai galiu kompaniją palaikyt
Atsakyti
Niu kaip sekasi taupiosioms neišleisti krūvos pinigų per Kalėdas? Pasidalinkite wink.gif
Aš tai visokiom nelabai artimom draugėm nuspręndžiau dovanoti mažytes simbolines dovanėles - Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu smile.gif
Problema su artima drauge, kuri jau žinau kad nupirko man dovaną už maždaug 40 Lt doh.gif .. daba reik ir man už maždaug tiek nupirkt g.gif
Nu šeimynykščiams tai išėjo ojojoi kiek pinigų dovanoms..
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2005 12 22, 14:31)
Ar yra norinčių rytoj važiuot į tą pardę? Arba kitą savaitę. Vis skaitau skaitau,o pagaliau ir nuvažiuot nusprendžiau. Gal kam vienam liūdna,tai galiu kompaniją palaikyt

As noreciau dar i ta parduotuve nulekt, pasikuist, alia mano mashina sugedus verysad.gif o su autobusais trenktis tiek toli, tai jau ne man, deja
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 12 23, 09:19)
... Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu smile.gif
...

drinks_cheers.gif kaip ačiū, kad priminei apie tokią dovanėlę - kažkada pati draugei "ant greičio" gimtadienui buvau suorganizavus keletą tokių indelių su skirtingom arbatom, tai ji labai džiaugėsi. Kalėdoms tikrai galima ir po vieną simboliškai dovanoti, ypač kai tų, kuriuos norisi pasveikint yra daugiau nei pora thumbup.gif dar gi ir kavos būna įvairių aromatų, gal galima ir kavai rasti ten kokių aksesuarų, kokį mažuliuką puoduką ar pan...
Na o jei kalbėti apie kitokias simboliškas dovanas, tai jei yra aplinkoje kryžiažodžių mėgėjų, jiems galima padovanoti kolekciją žurnaliukų, jų gi daug ir įvairių yra, esu dovanojusi - pasiteisino smile.gif Tik pardavėja keistai kasoje pažiūrėjo, kai ant konvejerio pamatė apie "niolika" skirtingų galvosūkių žurnaliukų cool.gif
aišku, dabar jau vėlu, bet kažkada buvau dariusi reklaminėj firmoj vaikams puodukus su jų nuotraukom - kainavo vienas apie 14 Lt, bet vaikams tokie dalykai įspūdį daro, o netgi ir suaugusiems ką nors smagaus užrašius galima pritaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nightingale @ 2005 12 23, 09:19)
Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu smile.gif

o kur tokia parduotuvė? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 12 23, 10:23)

čia gi tos sveriamų arbatų parduotuvėlės, o GURMAN's tai arbatų firminis pavadinimas, bet ir "Skonis ir kvapas" tą patį turi mirksiukas.gif yra viena prie operos ir baleto teatro, šalia operos vaistinės, o šiaip būna skyrių parduotuvėse, tik ten tų dėžučių gal nebūna arba per mažas pasirinkimas, net nežinau, niekad nepastebėjau ax.gif o va ten prie operhauzo tai tikrai yra iš ko pasirinkti visokių indelių, puodelių.
Va, dar prisiminiau - "Madoje" prie "IKI" yra arbatų krautuvėlė
Taigi pasirenki dėžutes, paprašai kokios arbatos pripilti ir dovanėlė beveik paruošta
Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolaxus: 23 gruodžio 2005 - 10:34
QUOTE(Bajm @ 2005 12 23, 10:23)

Senamiestyje, Pilies gatvėje. Ten kur jų siena iš lauko visokiais puodeliais ir virduliukais senoviniais apklijuota smile.gif
Atsakyti

- mokescius moku paste, kad nereiketu moketi po 2lt uz lapeli
[/quote]

Sekmingai ta veiksma galima atlikti internetu ir tai VISAI NIEKO NEKAINUOJA.
Galima susimoketi kad ir sekmadienio vakara!!!
SVARBU, KAD SASKAITOJE BUTU PINIGU~!!!!! mirksiukas.gif

As susimoku uz-siluma,
-mob.telefona,
-vaiku draudimus,
-elektra.
Rasa and

Atsakyti
[quote=Rasa and,2005 12 25, 21:32]
- mokescius moku paste, kad nereiketu moketi po 2lt uz lapeli
[/quote]
Sekmingai ta veiksma galima atlikti internetu ir tai VISAI NIEKO NEKAINUOJA.
Galima susimoketi kad ir sekmadienio vakara!!!
SVARBU, KAD SASKAITOJE BUTU PINIGU~!!!!! mirksiukas.gif

As susimoku uz-siluma,
-mob.telefona,
-vaiku draudimus,
-elektra.
Rasa and
[/quote]
As anksciau irgi galvojau, kad tai nieko nekainuoja, o pasirodo, kad uz kiekviena saskaitos apmokejima nurasinejo po 80 ct. Tai pastebejau, kai ziurejau isklotine. Mokejau SEB Vilniaus banke.
Atsakyti

[/quote]
As anksciau irgi galvojau, kad tai nieko nekainuoja, o pasirodo, kad uz kiekviena saskaitos apmokejima nurasinejo po 80 ct. Tai pastebejau, kai ziurejau isklotine. Mokejau SEB Vilniaus banke.
[/quote]

Sveki,

As tai "hansa" cia po kol kas uz tai jokiu mokesciu nera.!! biggrin.gif

Aisu nelabai palakstysi po bankus, nes esi priristas prie darbovietes banko,
(nors is algos GAL galima persivesti kazkokia suma skirta mokesciams, i kita banka, issiimti to banko kortele su (kodais) ir t.t. nors tiksliai to NEZINAU, bet cia jau papildomas vargas ir pasitikslinti reiktu....ar taip isviso imanoma.)
(Cia tik sove tokia mintis i galva)) mirksiukas.gif
rasa and

Atsakyti
QUOTE(Rasa and @ 2005 12 26, 22:37)
[
As tai "hansa" cia po kol kas uz tai jokiu mokesciu nera.!!  biggrin.gif

Hansa.net tikrai yra mokesčiai - 0.80 Lt už mokėjimo pavedimą. Aš pati naudojuosi hansa.net komunalinėms ir kitiems mokėjimams jau 3-4 metai ir esu labai patenkinta thumbup.gif Gali vidury nakties sumokėti, pasižiūrėti sąskaitos išrašą, ir galvos neskauda mirksiukas.gif Nežinau, kiek pinigėlių už mokėjimus susitaupo, bet laiko tai tikrai. Neįsivaizduoju, jei reiktų dabar kas mėnesį banke su mokėjimų knygele stovėti doh.gif O laikas juk irgi brangus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 27, 00:10)
Hansa.net  tikrai yra mokesčiai - 0.80 Lt už mokėjimo pavedimą. Aš pati naudojuosi hansa.net komunalinėms ir kitiems mokėjimams jau 3-4 metai ir esu labai patenkinta thumbup.gif  Gali vidury nakties sumokėti, pasižiūrėti sąskaitos išrašą, ir galvos neskauda mirksiukas.gif  Nežinau, kiek pinigėlių už mokėjimus susitaupo,  bet laiko tai tikrai. Neįsivaizduoju, jei reiktų dabar kas mėnesį banke su mokėjimų knygele stovėti doh.gif  O laikas juk irgi brangus mirksiukas.gif

KA TIK PASIZIUREJAU, NU JOKIO PINIGU NURASYMO UZ PERVEDIMUS
PO 0.80 CT AR KITAIP NERADAU...... GAL KUR KITUR PARODO???
Atsakyti