Ar yra norinčių rytoj važiuot į tą pardę? Arba kitą savaitę. Vis skaitau skaitau,o pagaliau ir nuvažiuot nusprendžiau. Gal kam vienam liūdna,tai galiu kompaniją palaikyt
Niu kaip sekasi taupiosioms neišleisti krūvos pinigų per Kalėdas? Pasidalinkite 
Aš tai visokiom nelabai artimom draugėm nuspręndžiau dovanoti mažytes simbolines dovanėles - Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu
Problema su artima drauge, kuri jau žinau kad nupirko man dovaną už maždaug 40 Lt
.. daba reik ir man už maždaug tiek nupirkt
Nu šeimynykščiams tai išėjo ojojoi kiek pinigų dovanoms..

Aš tai visokiom nelabai artimom draugėm nuspręndžiau dovanoti mažytes simbolines dovanėles - Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu

Problema su artima drauge, kuri jau žinau kad nupirko man dovaną už maždaug 40 Lt

Nu šeimynykščiams tai išėjo ojojoi kiek pinigų dovanoms..
QUOTE(Marzde @ 2005 12 22, 14:31)
Ar yra norinčių rytoj važiuot į tą pardę? Arba kitą savaitę. Vis skaitau skaitau,o pagaliau ir nuvažiuot nusprendžiau. Gal kam vienam liūdna,tai galiu kompaniją palaikyt
As noreciau dar i ta parduotuve nulekt, pasikuist, alia mano mashina sugedus

QUOTE(Nightingale @ 2005 12 23, 09:19)
... Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu 
...

...

Na o jei kalbėti apie kitokias simboliškas dovanas, tai jei yra aplinkoje kryžiažodžių mėgėjų, jiems galima padovanoti kolekciją žurnaliukų, jų gi daug ir įvairių yra, esu dovanojusi - pasiteisino

aišku, dabar jau vėlu, bet kažkada buvau dariusi reklaminėj firmoj vaikams puodukus su jų nuotraukom - kainavo vienas apie 14 Lt, bet vaikams tokie dalykai įspūdį daro, o netgi ir suaugusiems ką nors smagaus užrašius galima pritaikyti

QUOTE(Nightingale @ 2005 12 23, 09:19)
Gurmanse nupirkau mažulytes gražutes dėžutes arbatai su kokia skania arbata viduje ir gražiai supakavau. Vienas kompletukas kažkur tik 6 Lt , bet labai gražu 

o kur tokia parduotuvė?

QUOTE(Bajm @ 2005 12 23, 10:23)
čia gi tos sveriamų arbatų parduotuvėlės, o GURMAN's tai arbatų firminis pavadinimas, bet ir "Skonis ir kvapas" tą patį turi

Va, dar prisiminiau - "Madoje" prie "IKI" yra arbatų krautuvėlė
Taigi pasirenki dėžutes, paprašai kokios arbatos pripilti ir dovanėlė beveik paruošta
Skanaus

QUOTE(Bajm @ 2005 12 23, 10:23)
Senamiestyje, Pilies gatvėje. Ten kur jų siena iš lauko visokiais puodeliais ir virduliukais senoviniais apklijuota

- mokescius moku paste, kad nereiketu moketi po 2lt uz lapeli
[/quote]
Sekmingai ta veiksma galima atlikti internetu ir tai VISAI NIEKO NEKAINUOJA.
Galima susimoketi kad ir sekmadienio vakara!!!
SVARBU, KAD SASKAITOJE BUTU PINIGU~!!!!!

As susimoku uz-siluma,
-mob.telefona,
-vaiku draudimus,
-elektra.
Rasa and
[quote=Rasa and,2005 12 25, 21:32]
[/quote]
As susimoku uz-siluma,
-mob.telefona,
-vaiku draudimus,
-elektra.
Rasa and
[/quote]
As anksciau irgi galvojau, kad tai nieko nekainuoja, o pasirodo, kad uz kiekviena saskaitos apmokejima nurasinejo po 80 ct. Tai pastebejau, kai ziurejau isklotine. Mokejau SEB Vilniaus banke.
[/quote]

As susimoku uz-siluma,
-mob.telefona,
-vaiku draudimus,
-elektra.
Rasa and
[/quote]
As anksciau irgi galvojau, kad tai nieko nekainuoja, o pasirodo, kad uz kiekviena saskaitos apmokejima nurasinejo po 80 ct. Tai pastebejau, kai ziurejau isklotine. Mokejau SEB Vilniaus banke.
[/quote]
[/quote]
Sveki,
As tai "hansa" cia po kol kas uz tai jokiu mokesciu nera.!!

Aisu nelabai palakstysi po bankus, nes esi priristas prie darbovietes banko,
(nors is algos GAL galima persivesti kazkokia suma skirta mokesciams, i kita banka, issiimti to banko kortele su (kodais) ir t.t. nors tiksliai to NEZINAU, bet cia jau papildomas vargas ir pasitikslinti reiktu....ar taip isviso imanoma.)
(Cia tik sove tokia mintis i galva))

rasa and
QUOTE(Rasa and @ 2005 12 26, 22:37)
Hansa.net tikrai yra mokesčiai - 0.80 Lt už mokėjimo pavedimą. Aš pati naudojuosi hansa.net komunalinėms ir kitiems mokėjimams jau 3-4 metai ir esu labai patenkinta

QUOTE(Ingėnas @ 2005 12 27, 00:10)
Hansa.net tikrai yra mokesčiai - 0.80 Lt už mokėjimo pavedimą. Aš pati naudojuosi hansa.net komunalinėms ir kitiems mokėjimams jau 3-4 metai ir esu labai patenkinta
Gali vidury nakties sumokėti, pasižiūrėti sąskaitos išrašą, ir galvos neskauda
Nežinau, kiek pinigėlių už mokėjimus susitaupo, bet laiko tai tikrai. Neįsivaizduoju, jei reiktų dabar kas mėnesį banke su mokėjimų knygele stovėti
O laikas juk irgi brangus 

KA TIK PASIZIUREJAU, NU JOKIO PINIGU NURASYMO UZ PERVEDIMUS
PO 0.80 CT AR KITAIP NERADAU...... GAL KUR KITUR PARODO???