Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(Gitusia @ 2010 03 19, 13:27)
Idėja tai super, bet pvz mes visada suvarpome šiltnamį žiemai ax.gif

juk gali pasilikti 1X1m. Tulpėms užteks. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bebre @ 2010 03 19, 12:43)
Tai yra sukasame : bigsmile.gif

doh.gif lotuliukas.gif net nepagalvojau blush2.gif
Atsakyti
Na va sezonas atidarytas, šiandien šiltnamy pasėjau ridikėlių, salotų, krapų ir ankstyvų kopūstų. Kai pašvietė saulutė šiltnamy rodė virš 20 šilumos thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(martam @ 2010 03 19, 15:24)
Na va sezonas atidarytas, šiandien šiltnamy pasėjau ridikėlių, salotų, krapų ir ankstyvų kopūstų. Kai pašvietė saulutė šiltnamy rodė virš 20 šilumos thumbup.gif .

o as kol dukryte miegojo susikasiau siltnami smile.gif bet pas mane dar kai kur zeme tik kokius 5 cm. atsilus... kai kur jau normaliai, visas kastuvas sulindo ir dar galejau stumti biggrin.gif tai manau dar pora dieneliu palauksiu ir sodinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 19, 11:12)
aš palieju šiltu vandeniu žemę ir ant jos beriu sėklytes. Mano šiltnamis plėvelinis.

kai sodinam, tai taip. o kaip toliau laistyti? turbut geriausia ryte(bent jau kol naktimis labiau atsils), taip?
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 19, 15:42)
o as kol dukryte miegojo susikasiau siltnami smile.gif

o aš į šiltnamį dar savaitę nepakliūsiu verysad.gif Mažiukas ne tik kad nesveiksta, bet dar komplikavosi doh.gif Šį savaitgalį iš namų neišjudėsim.. Na, bus tų ridikėlių.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 17:01)
o aš į šiltnamį dar savaitę nepakliūsiu  verysad.gif  Mažiukas ne tik kad nesveiksta, bet dar komplikavosi  doh.gif   Šį savaitgalį iš namų neišjudėsim.. Na, bus tų ridikėlių.

Svarbu-sveikata. 4u.gif
Man irgi taip rūpi,kas dedasi šiltnamyje?Kaip ridikėliai pasėti prieš savaitę.Pavydas ima žiūrint į Diasajos tulpes,įdomu,kaip manosios,kelias šiltnamyje uždengiau dar su agroplėvele,kad ankščiau pražystų. bigsmile.gif Įdomu rabarbaras jau prasikalė,nes irgi matėsi kažkokios užuomazgos,dar uždengiau. g.gif O šis savaitgalis toks trumpas,neišeis nuvažiuoti.Jaučiu kitą savaitę po darbo kurią nors dieną lėksiu neištvėrųsi.Norisi jau rimtai ridikėlių,salotų pasisėti. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 19 kovo 2010 - 16:47
QUOTE(saintlina @ 2010 03 19, 16:01)
o aš į šiltnamį dar savaitę nepakliūsiu  verysad.gif  Mažiukas ne tik kad nesveiksta, bet dar komplikavosi  doh.gif  Šį savaitgalį iš namų neišjudėsim.. Na, bus tų ridikėlių.

na taip, bus tu ridikeliu, svarbu mazius greiciau pasveiktu 4u.gif
Atsakyti
Pasėjau irgi žirniukų, ridikėlių , salotų, ankstyvųjų kopūstų,pas mus dabar 10 šilumos thumbup.gif
Atsakyti
IngridaB kita savaitgali tai jau be kalbu galesi drasiai viska seti net negalvodama biggrin.gif thumbup.gif
bet jau taip smarkiai pavasaris jauciasi wub.gif siandien sniegas toks vaizdas lyg akyse tirptu bigsmile.gif mano panelytes jau beveik visa zaidimu aikstute nutirpo thumbup.gif o ryte dar visa sniegu padengta buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2010 03 19, 16:29)
Pasėjau irgi žirniukų, ridikėlių , salotų, ankstyvųjų kopūstų,pas mus dabar 10 šilumos thumbup.gif

Žirnių niekada nesu šiltnamy auginusi, ar gerai uždera?
Dar pamiršau pasėti morkų, turiu sėklų tokių apvalių.
Atsakyti
QUOTE(IngridaB @ 2010 03 19, 16:21)
Įdomu rabarbaras jau prasikalė,nes irgi matėsi kažkokios užuomazgos,dar uždengiau. g.gif

o kaip jūs rabarbarus sodinot? Iš sėklyčių? Perskaičiau ir supratau, kad baisiai noriu rabarbarų užsiaugint bigsmile.gif
Atsakyti