Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 21, 20:17)
sakote gelytes pasejote. Kokias? Gal jau sejant ridikelius ir t.t. i siltnami galima butu jau ir serenciu pasiseti?  g.gif

Pasėti kovo 15d. (žemė nebuvo palieta) ridikėliai ir salotos-nedygsta.
Pasėti kovo 17d. (žemė palieta šiltu vandeniu) ridikėliai ir serenčiai-dygsta thumbup.gif Negaliu patikėti, kad taip greitai.
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 21:17)
pas mus lyja ,sniegas tirpsta,upeliais bega doh.gif bet siltnamy vandens nera.,buvo tada,kai sniego buvau primetusi.dar papildomai paliejau sejinukus.

tai as si karta buvau primetusi sniego biggrin.gif na bet manau greitai isdzius.
Pas mus vakar irgi labai smarkiai lijo, siandien ryte sniego labai nedaug buvo pasnige, bet jau baigia isnykti thumb_yello.gif
dar galvoju zemuogiu paseti, kad rudeni daigelius jau i dirva sodinti. Kaip manot seti i dezutes ir laikyti siltnamyje ar gal iskrto i siltnamio zeme suseti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 19:31)
taip,as pasejau irserenciu,ir astru;o ridikeliu-be abejo rolleyes.gif

Aš serenčius ir astras į indelius namie pasėjau. O ridikėlius 14 d., neliejau, vakar kai apžiūrėjau, nedygsta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 22, 10:12)
dar galvoju zemuogiu paseti, kad rudeni daigelius jau i dirva sodinti. Kaip manot seti i dezutes ir laikyti siltnamyje ar gal iskrto i siltnamio zeme suseti?  g.gif

aš pernai anksti pavasarį buvau pasėjusi į dėžutę namie, gal gegužės mėnesį išsodinau lauke. Vasaros pabaigoj jau ragavom žemuogių mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 21, 21:17)
pas mus lyja ,sniegas tirpsta,upeliais bega doh.gif bet siltnamy vandens nera

drinks_cheers.gif pas mus lygiai tas pats. Viskas plaukia (net garažuose vandens iki kelių), o šiltnamis sausutėlis. Nors buvo sniego prikastas.
Atsakyti
aš irgi sėsiu už poros dienų.Šiaip į kalendorių nežiūriu,bet nepalankiomis dienomis nieko nedarau 21,22,23.Tik staipaus aplink daigus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 22, 11:11)
Pasėti kovo 15d. (žemė nebuvo palieta) ridikėliai ir salotos-nedygsta.
Pasėti kovo 17d. (žemė palieta šiltu vandeniu) ridikėliai ir serenčiai-dygsta thumbup.gif Negaliu patikėti, kad taip greitai.

tai vadinasi reikia šiandien eiti šiltu vandieniu palieti.
Pas mus šianakt buvo keli laipsniai šalčio, ar sėkloms nieko?

O šiandien ta netinkama diena sėti? Sakiau eisiu serenčius ir krapus pasėsiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2010 03 22, 11:53)
1. tai vadinasi reikia šiandien eiti šiltu vandieniu palieti.
2. Pas mus šianakt buvo keli laipsniai šalčio, ar sėkloms nieko?
3. O šiandien ta netinkama diena sėti? Sakiau eisiu serenčius ir krapus pasėsiu?  g.gif

1. Aš padarau griovelius ir į juos vandenį šiltą pilu. kai susigeria, tada sėklas suberiu ir ant viršaus jau sausos žemės, kad geriau kvėpuotų ir būtų puresnė.
2. Juk žemė neturėjo sušąlti šiltnamyje.
3. jeigu turėsiu laiko, tai ir šiandien sėsiu. Nekreipiu dėmesio į jokias blogas dienas.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2010 03 22, 10:30)
aš pernai anksti pavasarį buvau pasėjusi į dėžutę namie, gal gegužės mėnesį išsodinau lauke. Vasaros pabaigoj jau ragavom žemuogių  mirksiukas.gif

4u.gif gal ir man taip reikes pabandyti smile.gif
Atsakyti
smile.gif gal jau pas ka pirmi zenklai pasirode?as tai dar kai susodinau salotu daigeliu, tai kaip ir yra... lotuliukas.gif (tie patys).
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 23, 17:53)
smile.gif gal jau pas ka pirmi zenklai pasirode?as tai dar kai susodinau salotu daigeliu, tai kaip ir yra... lotuliukas.gif (tie patys).

4u.gif o pas jnus? silti orai arteja.. rolleyes.gif
Atsakyti
sveikutės, jei priimsit, tai ir aš su savo gal net kvailokais klausimais įlysiu pas jus blush2.gif
Šiltnamis man šiemet bus pirmasis ir savarankiškas darbas, tai tikiuosi info iš jūsų patirties semtis tongue.gif
Aš dar tik vakar prisinešiau žemės maišytos su "mėšliuku" bet jau anas pastovėjas kokius 5m.. tai nežinau ar naudos bus doh.gif bet esmė, kad mačiau kaip močiutė daro blush2.gif lotuliukas.gif
Bet žinokit kol atidaužiau įšalusią žemę.. šiltnamio dar neperkasinėjau, bet apie sodinimą galvojau be balandžio pab. nelįsti unsure.gif o jau žiūriu, kad visos užsisodinę daigelių laukiat bigsmile.gif o tai jei dar pašals? g.gif Šiltnamis pas mane selafanu dengtas, nepakenks šiltai palietiems daigeliams? g.gif

Kur matot ir kur žiūrit, kada tos nepalankios dienos sodinimams? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kipshe @ 2010 03 23, 21:18)

Bet žinokit kol atidaužiau įšalusią žemę..

tai tu į tokią ir sėjai?
Atsakyti