Įkraunama...
Įkraunama...

Ankstyvos daržovės šiltnamyje

kipshe, va cia gali paziureti palankias ir nepalankias sejai dienas bet kiek pastebejau nelabai ju kas ir laikosi smile.gif Uzeina noras ir seja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 24, 06:10)
kipshe, va cia gali paziureti palankias ir nepalankias sejai dienas bet kiek pastebejau nelabai ju kas ir laikosi smile.gif Uzeina noras ir seja  biggrin.gif

Nu as stengiuosi laikytis - vis gi ne blogiau tai tikrai augaliukams ax.gif Aisku, jei jau virsta anr sono ar vargsta - ziuriu ko labiau augalams reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(exDaiva @ 2010 03 24, 08:19)
Nu as stengiuosi laikytis - vis gi ne blogiau tai tikrai augaliukams  ax.gif Aisku, jei jau virsta anr sono ar vargsta - ziuriu ko labiau augalams reikia smile.gif

na taip, galima laikytis manau tikrai nepakenks smile.gif Bet jei jau labai norisi ar lauku nera kada tai seju neziuredama 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinciukas @ 2010 03 24, 09:26)
labai norisi ar lauku nera kada tai seju neziuredama  4u.gif  biggrin.gif

Aš į šitą kalendorių žiūriu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2010 03 23, 22:03)
tai tu į tokią ir sėjai?

doh.gif oi, neeee..
kalba ėjo apie pašalusį mišinuką su mėšlu, jį aš atidaužiau, o nešiau jau iš apačioj neužšalusios žemės į šiltnamį, dar nieko nesėjau, nes ir nesukasusi esu blush2.gif dar spėsiu, turiu žiemai atsargų visokių prisišaldžiusi iki vasaros užteks cool.gif

Iki sėjimo dar toli, reikia ir sėklų nusipirkti ir žemę pasiruošti ax.gif tongue.gif

Orinciukas, ačiū už kalendoriuką 4u.gif

Atsakyti
labas vakarelis merginos 4u.gif
atejau pasigirti,kad ir as sindien visa siltnami uzsisodinau thumbup.gif
paplusejau is sirdies ir jau lauksiu pirmu givybes pozymiu biggrin.gif
sejau ridikelius,salotu keturias rusis,spinatu,krapu ir svoguniukus dar kelis ikisau del laiskiuku,tai negaliu atsidziaugti kokia laiminga esu,kad tiek daug padariau lotuliukas.gif tikiuosi pirmas blynas nebus labai prisviles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 28, 19:06)
labas vakarelis merginos 4u.gif

gera diena thumbup.gif
Aš irgi papildomai ridikėlių pasėjau ir dar frezijų, 12 pakelių astrų, serenčių, jurginukų
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2010 03 28, 19:06)

atejau pasigirti,kad ir as sindien visa siltnami uzsisodinau  thumbup.gif

thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2010 03 28, 19:37)
gera diena  thumbup.gif
Aš irgi papildomai ridikėlių pasėjau ir dar frezijų, 12 pakelių astrų, serenčių, jurginukų

ryt planuoju i siltnami serenciu paseti smile.gif salotos, ridikai ir svogunai (laiskams) jau sedi zemeje smile.gif trupuciuka veliau ridikus ir morku truputi pasesiu smile.gif
Atsakyti
O aš nieko dar nepasėjau šiltnamy. Ateinančią savaitę planuoju sėti salotas, ridikėlius, krapus, kelis gumbukus svogūnų, kad būtų laiškų pasisodinsiu ir gėlyčių pasisėsiu, kad būtų daigelių.
Atsakyti
sveikutes hi.gif vakar paziurejau siltnami,ridikeliai jau sudyge,taip saunu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritutė90 @ 2010 03 29, 10:12)
sveikutes hi.gif vakar paziurejau siltnami,ridikeliai jau sudyge,taip saunu rolleyes.gif

tikrai saunu thumbup.gif
Atsakyti
na va pries priet i siltnami dr prisejau serenciu biggrin.gif paziurejau kol kas niekas dar nelenda pas mane schmoll.gif lauksim siltesniu oru biggrin.gif norejau kanus susitempti ir i dezes siltnamyje susodinti, bet mergickai mano atsibodo siltnamyje su mama tunoti tai baigesi mano darbai biggrin.gif
Atsakyti