Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(simuonele @ 2010 10 02, 18:45)
noriu ir as studijuoti
issirinksiu programa ir jungsiuos..

niekas nebestudijuoja cia? ar visos tik studijuoja ir nieko nebeparaso?

Studijuojam, bet dauguma www.facebook.com yra blush2.gif ten grupe yra nuotoliniu mirksiukas.gif
Atsakyti
mmm aiksu, ir man facebook patinka. nu jei viskas ok tada jusu ieskosiu ten wink.gif
Atsakyti
QUOTE(simuonele @ 2010 10 02, 16:45)
noriu ir as studijuoti
issirinksiu programa ir jungsiuos..

niekas nebestudijuoja cia? ar visos tik studijuoja ir nieko nebeparaso?

Sveika planuojanti prisijungti 4u.gif Truputį pavėlavai su pasirinkimu, dabar tau studijos prasidės tik nuo vasario mėn., nes šitas semestras jau prasidėjo. Ką nori studijuoti?

Ei, kolektyvas, ką pasirinkot šiam semestrui? g.gif
Atsakyti
matai as vakar tik suzinojau apie tokias studijas lietuvoje. siaip gyvenu norvegijoje. visada norejau mokintis kazka, bei i neakivaizdines tikrai nespeciau pasivazineti..
apie uzsieniu unversitetus negalvoju, nes jeiu noriu ka nors ismokti visada galvojau, kad geriau yra studijuoti gimtaja kalba.

vakar perskaiciau 2jusu temas.

ir ar gerai supratau, kad dabar vienas kreditas kainuoja 91 lt

ir kur galeciau suzinoti ka gali studijuoti?

as pries 4 metus studijavau vadyba, kolegijoj, 2 metus - ir nebaigiau. o issilavinimo kazkokio labai noriu.
Atsakyti
Simuonele, gyvenant ne Lietuvoje tai vienas geriausių būdų studijuoti thumbup.gif MRU laikom tik egzaminus, geriausiai su visais sausio ar birželio mėn. (kada ir visiems studentams sesija), tačiau galima tartis individualiai su dėstytojais ir laikyti atskirai. Aš taip pat gyvenu ne Lietuvoje ir man tai yra gera proga grįžti į Lietuvą.

Vieno kredito kaina dabar 91 litas, kaina šiam semestrui, būna kad kaina keičiasi.

Ką studijuoti sužinosi čia http://www.mruni.eu/...ems_studijuoti/ kokių dalykų reikia, rinkis pagal studijų planą.

O dėl užsienio universitetų, tai gal irgi jie neblogai, ypač jei planuoji gyventi toje šalyje ilgą laiką. Tik kad mokytis žymiai sunkiau.
Atsakyti
tai visos ju siulomos programaos yra galimos studijuoti ir nuotoliniu budu, ar tik teise ir valdymas ir viesasis administravimas..

as 3 temes jusu perskaiciau - beveik jus jau pazystu 4u.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
kazkur temoj skaiciau kad tik teise ir valdymas yra paruosta pilnai, ar gal ne taip kazka supratau..
Atsakyti
Nu va kaip šaunu, kad mus pažįsti 4u.gif belieka tik mums su tavim susipažinti ax.gif beje, tu viena iš nedaugelio, kurios perskaitė beveik visas temas. Bet tikriausiai taip daug lengviau susidaryti visą įspūdį apie šiuos mokslus, negu klausti ir laukti atsakymo g.gif

Pilnai paruošta berods dar grynai teisė yra, nors reikia dabar pasižiūrėti į sukeltus dalykus ir palyginti pagal programą. Arba parašyti emailą į MRU ir pasiklausti.

O ką norėtum studijuoti?
Atsakyti
man labai idomu pasidare suzinojus apie sia mokymosi forma ir kad jau veikia lietuvoje.
auginu dukryte siuo metu, o ir laukiuosi. tad dar ilgokai planuoju namuose buti, o mokytis visada i nauda smile.gif
tad is neturejimo ka veikti ir skaitinejau. ziuriu ir pazymius visai gerus jus gaunat smile.gif saunuoles bigsmile.gif

mane labai sudomino Socialinės informatikos fakulteto - Verslo informatikos bakalauro studijų programa.. sita labiausiai noreciau

paskui dar sita sudomino Verslo sistemų kūrimas ir valdymas , bet kiek supratau nera..

o trecioj vietoj butu Viešasis administravimas

teises nelabai nroiu studijuoti, nes vis labaiu gyvenimas risasi su uzsieniu ir verslu smile.gif
Papildyta:
ispudi susidariau kaip jus ten mokotes ir kaip viskas veikia.
tik nelabai supratau, ir kur tuos dalykus renkates, kur randate kiek kreditu jie turi ir is viso is kur zinoti kuriu dalyku ir kiek reikia.

cia gal duos visa sarasa, kai uzsiregistruosiu ir pasirinksiu programa smile.gif ar taip?
Papildyta:
vel rasau... smile.gif radau dalykus, paspaudus REGISTRACIJA I NUOTOLINES STUDIJAS
tyrineju toliau ta tinklapi..
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ar dar yra besimokanciu nuotoliniu budu? g.gif 4u.gif
Mane vis vilioja sios studijos, bet iskilo klausimas, ar studijuoti gali betkas? pvz, susigalvojau-uzsiregistravau ir mokausi? o kaip priemimas, nera atrankos pagal pvz atestato balus? Ir ar imanoma uzsiskaityti egzaminus (pvz logia, psichologija) jai siuos dalykus klausiau kitame universitete, bet jo nebaigiau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2011 01 07, 10:25)
Sveikutes  4u.gif
Ar dar yra besimokanciu nuotoliniu budu?  g.gif  4u.gif
Mane vis vilioja sios studijos, bet iskilo klausimas, ar studijuoti gali betkas? pvz, susigalvojau-uzsiregistravau ir mokausi? o kaip priemimas, nera atrankos pagal pvz atestato balus? Ir ar imanoma uzsiskaityti egzaminus (pvz logia, psichologija) jai siuos dalykus klausiau kitame universitete, bet jo nebaigiau?  blush2.gif

http://www.mruni.eu/lt paskaityk ir parašyk metodininkei Margaritai, ji geriau žinos nei mes smile.gif nuotolinių studijų studentai dabar facebooke sėdi smile.gif
Atsakyti
Na perskaiciau visas temas kiek leido doh.gif issinagrinejau MRU psl, parasiau metodininkei del iskilusiu klausimu biggrin.gif dabar studente be 5 minuciu biggrin.gif
Gal butu galima prisijungti prie grupes? blush2.gif
Atsakyti
Sveika, prisijungus 4u.gif

Smagu, kad daugeja musu. Kokius dalykus pasirinkai? Gal kas sutaps, kompanijoj visada smagiau mokytis ax.gif

Tik paskubek truputi, ryt paskutine diena kai gali pradeti mokytis nuo vasario 1 d.
Atsakyti