Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

O mūsų moodle turbūt nėra tokios funkcijos, kad visiems klausytojams išsiųsti žinutę? g.gif man facebook užstrigo, matomai per daug informacijos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 26, 16:54)
Jau esi, matau Tave  ax.gif

Gilberta, ir Tu junkis  4u.gif

Aga,bandau jau 4u.gif
Kas psichologija laike?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 26, 12:59)
O mūsų moodle turbūt nėra tokios funkcijos, kad visiems klausytojams išsiųsti žinutę? g.gif man facebook užstrigo, matomai per daug informacijos  lotuliukas.gif

Nežinau ar yra tokia galimybė. g.gif gal reikia kiekvienam atskirai siųsti g.gif

QUOTE(Gilberta @ 2010 01 26, 13:04)
Aga,bandau jau 4u.gif
Kas psichologija laike?

Laikiau jau birželį. Testas, nėra sunkus, o ir dėstytoja labai faina thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 26, 17:20)
Nežinau ar yra tokia galimybė.  g.gif  gal reikia kiekvienam atskirai siųsti  g.gif
Laikiau jau birželį. Testas, nėra sunkus, o ir dėstytoja labai faina thumbup.gif

As ketvirtadieni laikysiu psichologija ir filosofija...
Prijunkite ir mane,nes nerandu as...kselija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 01 26, 15:33)
As ketvirtadieni laikysiu psichologija ir filosofija...
Prijunkite ir mane,nes nerandu as...kselija@gmail.com

Jau patvirtinau ir pakvieciau i grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 01 26, 18:19)
Jau patvirtinau ir pakvieciau i grupe mirksiukas.gif

Aga,jau prisijungiau... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos
Man reikia mažos Jūsų pagalbos. Reikia vienos paskaitos, konkrečiai šitos. Gal kuri matėte, ar galite pažiūrėti? Nestudijuoju nuotoliniu būdu, todėl nelabai suprantu principo. Ar kai kurios paskaitos pateikiamos visiems ar tik pagal studijuojamą dalyką.
Atsakyti
gmastau pradėti studijuoti, gal kuri galėtų pasakyti ar pasirinkus dalyką pateikiama visa studijų medžiaga ar dar reikia ruoštis atsakymus į pateikiamus kluasimus ar temas g.gif blush2.gif
Atsakyti
Sveikutes drinks_cheers.gif

As irgi jungiuos prie moksliukiu burio. Pradziai pasirinkau pabandymui 2 lengvus dalykus - finansu teise ir autoriu teise. Gal kas mokysis kartu?
Atsakyti
QUOTE(saimona @ 2010 08 10, 18:58)
gmastau pradėti studijuoti, gal kuri galėtų pasakyti ar pasirinkus dalyką pateikiama visa studijų medžiaga ar dar reikia ruoštis atsakymus į pateikiamus kluasimus ar temas  g.gif  blush2.gif

Papildomos medžiagos reikia rašant darbus. pateikiama vien teorinė medžiaga. Tačiau visagaliame internete galima nemažai reikalingos edžiagos rasti.

QUOTE(almisca @ 2010 08 12, 14:56)
Sveikutes  drinks_cheers.gif 

As irgi jungiuos prie moksliukiu burio. Pradziai pasirinkau pabandymui 2 lengvus dalykus - finansu teise ir autoriu teise. Gal kas mokysis kartu?

Planuoju finansų teisę imti šį semestrą, o autorių jau išlaikiau ax.gif
Atsakyti
Užsiregistravau į Vadybą ir Viešojo administravimo pagrindus (nestudijavusiems bakalauro studijų metu), galbūt dar Valstybės tarnybos lyginamąją analizę pasiimčiau, bet kreditų skaičius nesutampa - nuotoliniu būdu - 4 kreditai, kai reikia tik 3-jų g.gif Ir šiaip pagal mano norimą specializaciją - (magistras, žmogiškųjų išteklių vadybos specializacija) kol kas tik 3-jų dalykų programos nuotoliniu būdu paruoštos g.gif
Atsakyti
noriu ir as studijuoti
issirinksiu programa ir jungsiuos..

niekas nebestudijuoja cia? ar visos tik studijuoja ir nieko nebeparaso?
Atsakyti