Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 25, 11:38)
Išlaikiau ir baudžiamąją  karsta.gif  karsta.gif  karsta.gif  sesija baigta, jeigu dar logikos nesugalvosiu laikyti  mastau.gif

Valioooo!!! Sveikinimai! 4u.gif
Varyk dar logiką mirksiukas.gif Bus aštuoni dalykai rolleyes.gif
Atsakyti
mamaEgle ir Gijagi, gal skaičiavot kiek kreditų jau turite pagal TV programą?
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 25, 15:56)
mamaEgle ir Gijagi, gal skaičiavot kiek kreditų jau turite pagal TV programą?

52, nelaikytų neskaičiavau ir pridėjau SPA ax.gif Reikės gal pas Margaritą paprašyti rašto ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2010 01 25, 18:24)
52, nelaikytų neskaičiavau ir pridėjau SPA  ax.gif  Reikės gal pas Margaritą paprašyti rašto  ax.gif

O nelaikytų kiek turi?
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Na kaip jums sekas? Ar kas nors iš jūsų laikis teisės teoriją?

Mergaitės sukūriau grupę www.facebook.com MRU Nuotolinės studijos mirksiukas.gif galite jungtis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 01 25, 19:59)
Sveikutės  smile.gif
Na kaip jums sekas? Ar kas nors iš jūsų laikis teisės teoriją?

Mergaitės sukūriau grupę www.facebook.com MRU Nuotolinės studijos  mirksiukas.gif galite jungtis 4u.gif

Kad, nerandu tokios grupės g.gif na bandysiu dar. Kaip tik galvojau, kad kažką reiktų mums sukurti, tik mąsčiau apie skype chatą, kad per kontrolinius būtų galima greitai pasitarti lotuliukas.gif gerai bus facebook biggrin.gif

Man ten kol kas x-failai, padėkit kasnors kaip ten rasti, nes pagal grupių paiešką nerandu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blogytė: 25 sausio 2010 - 20:58
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 25, 20:44)
Kad, nerandu tokios grupės  g.gif na bandysiu dar.  Kaip tik galvojau, kad kažką reiktų mums sukurti, tik mąsčiau apie skype chatą, kad per kontrolinius būtų galima greitai pasitarti  lotuliukas.gif gerai bus facebook  biggrin.gif

Man ten kol kas x-failai, padėkit kasnors kaip ten rasti, nes pagal grupių paiešką nerandu  doh.gif

kur yra paieska vesk: MRU Nuotolinės studijos
tada turetu rodyt grupe mirksiukas.gif galim ir skypej susikurt grupe wink.gif mano: vetajonas
Papildyta:
jei, nesiseka, gali susirast mane, as pakviesiu siguciux@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(*Sigučiux* @ 2010 01 25, 21:16)
kur yra paieska vesk: MRU Nuotolinės studijos
tada turetu rodyt grupe mirksiukas.gif galim ir skypej susikurt grupe wink.gif mano: vetajonas
Papildyta:
jei, nesiseka, gali susirast mane, as pakviesiu siguciux@gmail.com

bandžiau per paiešką, bet nieko panašaus į nuotolines studijas neišmeta g.gif susiradau tave- pridėk mane smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2010 01 25, 16:41)
O nelaikytų kiek turi?

Logika ir mūsų mylima SV ax.gif
Atsakyti
Gal kas anglų k.įskaitą laikė?
Atsakyti
sveikos, na susiradau facebook.com musu nuotolines studijas, laukiu patvirtinimo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergaiciuke_25 @ 2010 01 26, 11:58)
sveikos, na susiradau facebook.com musu nuotolines studijas, laukiu patvirtinimo wink.gif

Jau esi, matau Tave ax.gif

Gilberta, ir Tu junkis 4u.gif
Atsakyti