Įkraunama...
Įkraunama...

MRU nuotolinės studijos

Sveiki 4u.gif

As taip pat domiuosi nuotolinemis studijomis MRU. Pasiskaiciau apie jas, parasiau i atitinkama katedra, bet atsakymo dar nesulaukiau. Gal jus zinote, kaip ten skaiciuojasi kreditai? Ar ju iseina lygiai tiek pat, kaip mokantis istestinese?
Nes MRU puslapyje kalbama tik apie nuotiliniu studiju vieno kredito kaina, o kiek tu kreditu bendrai iseina, nera sakoma... Prie to paties ir klausimas kiltu, kiek metu trunka mokytis nuotoliniu budu?
Beje, ar yra konkursai i nuotolines? blush2.gif

Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 01 28, 23:37)
Sveiki

Skiatynejau jusu temuke ir kaip tik nagrynejau MRU nuotolines studijas... Gyvenu ne Lietuvoje, beto dirbu, noreciau pasiklausti ar butu imanoma studijuoti nuotoliniu budu? Ar galima atideti egzaminus jeigu nera galimybes atvaziuoti tuo metu?
Turiu bakalauro diploma, taigi labiau krypstu link nuotoliniu magistro studiju... Gal kas galetu daugiau papasakoti...
Idomu butu suzinoti, kiek reikia surinkti kreditu magistro laipsniui gauti? Ar tai viska imanoma padaryti nuotoliniu budu,nes i dienines ar vakarines studijas pereiti galimybes nebutu,kadangi gyvenu ne Lietuvoje 4u.gif
Buciau labai dekinga uz informacija.

Studijuoti įmanoma, aš pati taip studijuoju, gyvenu ne Lietuvoje ir jau studijų pabaiga matosi ax.gif Egzaminus atidėti galima, kada atvažiuoji, tada išssilaikai, nėra tokių kaip skolų.
Kiek magistrui kreidtų reikia, reikkia žiūrėti pagal mokymo planą. Kiek ten parašyta, tiek ir reikia.
QUOTE(BohemianLaughter @ 2012 01 30, 12:44)
Sveiki  4u.gif

As taip pat domiuosi nuotolinemis studijomis MRU. Pasiskaiciau apie jas, parasiau i atitinkama katedra, bet atsakymo dar nesulaukiau. Gal jus zinote, kaip ten skaiciuojasi kreditai? Ar ju iseina lygiai tiek pat, kaip mokantis istestinese?
Nes MRU puslapyje kalbama tik apie nuotiliniu studiju vieno kredito kaina, o kiek tu kreditu bendrai iseina, nera sakoma... Prie to paties ir klausimas kiltu, kiek metu trunka mokytis nuotoliniu budu?
Beje, ar yra konkursai i nuotolines?  blush2.gif

Aciu uz pagalba  4u.gif

O į kokią katedrą rašėt? Šiaip čia katedros ne prie ko schmoll.gif reikia rašyti arba fakulteto metodininkėms arba į nuotolinių studijų centrą, jie viską organizuoja. Kreditų reikia tiek pat kiek ir studijuojant kitu būdu (neakvizd., vakarin. ar dieniniu). O Kiek metų mokysitės priklauso nuo jūsų pačios. Galima per porą metų pabaigti, o galima ir 10 metų mokytis ax.gif
Jokio konkurso nėra schmoll.gif
Atsakyti
mamaEgle Aciu 4u.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti, gal kas studijuoja nuotoliniu viesaji administravima. Gal galit papasakoti, kiek mazdaug buna egzaminu po kiekvieno semestro? Ar daug informacijos reikia mokytis? Ar idomus buna dalykai bei temos?
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 02 03, 22:01)
Noreciau paklausti, gal kas studijuoja nuotoliniu viesaji administravima. Gal galit papasakoti, kiek mazdaug buna egzaminu po kiekvieno semestro? Ar daug informacijos reikia mokytis? Ar idomus buna dalykai bei temos?

Egzaminų būna tiek kiek pasirenki tam semestrui dalykų. Viešajam administravimui reikia žiūrėti ar visi dalykai yra nuotolinėse, gali tekti kai kuriuos studijuoti neakivaizdiniu ar kitu būdu (bent jau prieš 3-4 metus VA programa dar nebuvo pilnai pritaikyta nuotolinėms studijoms).
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 02 04, 01:53)
Egzaminų būna tiek kiek pasirenki tam semestrui dalykų. Viešajam administravimui reikia žiūrėti ar visi dalykai yra nuotolinėse, gali tekti kai kuriuos studijuoti neakivaizdiniu ar kitu būdu (bent jau prieš 3-4 metus VA programa dar nebuvo pilnai pritaikyta nuotolinėms studijoms).

Na as kai rasiau laiska, tai man parase kad magistranturai tik viesojo administravimo programa pilnai pritaikyta...Man rase kad reikia magistranturai 91 kredito, bet ten kiek skaiciavau is tu duotu dalyku gaunas 57 kreditai... aisku man nelabai aisku, nes kai pasirenki studiju kryptis, pvz viesasis administravimas, tai ten dar poto reikia pasirinkti studiju programa is 4 studiju programu, tai jeigu ir ten pasirenki viesasis adminitravimas, tai ten is tu dalyku ir gaunas tik 57 kreditai... tai kazkaip keistai...
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 02 04, 20:56)
Na as kai rasiau laiska, tai man parase kad magistranturai tik viesojo administravimo programa pilnai pritaikyta...Man rase kad reikia magistranturai 91 kredito, bet ten kiek skaiciavau is tu duotu dalyku gaunas 57 kreditai... aisku man nelabai aisku, nes kai pasirenki studiju kryptis, pvz viesasis administravimas, tai ten dar poto reikia pasirinkti studiju programa is 4 studiju programu, tai jeigu ir ten pasirenki viesasis adminitravimas, tai ten is tu dalyku ir gaunas tik 57 kreditai... tai kazkaip keistai...

oi, aš čia apie bakalaurą sakiau, kad nepilnai paruošta programa, o apie magistrą nežinau schmoll.gif pas mus čia visos bakalaurą studijuoja, berods magistrančių nėra nei vienos mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaEgle @ 2012 02 05, 01:18)
oi, aš čia apie bakalaurą sakiau, kad nepilnai paruošta programa, o apie magistrą nežinau  schmoll.gif  pas mus čia visos bakalaurą studijuoja, berods magistrančių nėra nei vienos mastau.gif

Aisku gaila, kad nera magistranciu biggrin.gif Bet gal dar atsiras iki rudens, nes as planuoju tik nuo rudens pradeti biggrin.gif bet aisku dar reiks daug aiskintis kaip ten kas, nes nelabai aisku su kreditais ir programomis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Canana @ 2012 02 04, 22:24)
Aisku gaila, kad nera magistranciu biggrin.gif  Bet gal dar atsiras iki rudens, nes as planuoju tik nuo rudens pradeti  biggrin.gif  bet aisku dar reiks daug aiskintis kaip ten kas, nes nelabai aisku su kreditais ir programomis g.gif

tikėkimės, kad atsiras ax.gif o jei ne, tai gal dar po kokio pusmečio iš dabartinių bakalaurų jau kas nors eis į magistrą mastau.gif

Reiktų rašyti arba skambinti į nuotolinių studijų centrą. Ten visada labai kantriai viską paaiškina 4u.gif
Atsakyti
Sveikos. Ieskau kur galeciau studijuoti viesaji administravima neakivaizdziai. Gal yra studijuojanciu,gal galit apsviesti,kaip daznai buna paskaitos,atsiskaitymai ir siaip kokia tvarka,nes esu kauniete,tai tektu vazinetis,jei ka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Grelita @ 2012 02 06, 14:13)
Sveikos. Ieskau kur galeciau studijuoti viesaji administravima neakivaizdziai. Gal yra studijuojanciu,gal galit apsviesti,kaip daznai buna paskaitos,atsiskaitymai ir siaip kokia tvarka,nes esu kauniete,tai tektu vazinetis,jei ka.. ax.gif

Mes nuotoliniu būdu studijuojam, tai visai nėra paskaitų, tik egzaminai ax.gif O neakivaizdininkės gal turi savo temukę mastau.gif ?
Atsakyti
Dabar tik dasilo kuo skiriasi tas neakivaizdinis ir nuotolinis blush2.gif Tai mane dar labaiu nudziugino,kad galima taip studijuot,kad nereikia i paskaitas vazinetis,nes kol kas neturiu galimybiu,veliau gal ir galeciau pereiti i neakivaizdininkusziurint kaip daznai butu paskaitos ax.gif
Tai sakykit kada yra stojamieji i nuotolines studijas,domina viesasis administravimas. mirksiukas.gif Ir kokia kaina dabar yra semestrui? g.gif
Atsakyti