Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 18, 15:27)
Nuo spuogu rugstiniai prausikliai tikrai padeda, naudojam 7 proc glikolio rugsties prausikli, veikia puikiai.

Na, turbūt padeda dėl to, kad gerai nuprausia, bet ne dėl rūgščių mirksiukas.gif Kad rūgštis suveiktų ant veido, jai neužtenka būt pamozotai ir nuplautai, ji turi pasilikti ant odos ir įsigerti.
Atsakyti
Nelabai suprantu..O tai kai man daro veido valymą su rūštim,man jos nepalieka ilgam.Trumpai tik palaiko.Taip išeina,akd irgi nieko nesuveikia?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 06 19, 09:05)
Nelabai suprantu..O tai kai man daro veido valymą su rūštim,man jos nepalieka ilgam.Trumpai tik palaiko.Taip išeina,akd irgi nieko nesuveikia?

Kiek laiko paliko konkrečiai?
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 06 19, 09:05)

Apie 5 min gal, prausiklis ant veido buna trumpiau, bet pabuna. Tikrai padeda. Nezinau is kur tokios idomios zinios apie rugstine kosmetika.
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 19, 08:17)
Kiek laiko paliko konkrečiai?

neskaičiuoju aš tų sekundžių ar minučių>bet užtepa silpnesnę rūgštį,pamasažuoja veida gal pora minučių.tada stipresnė,vėl gal porą minučių..
Bet nuo veido valymo su rūgštimis man oda labai pagerėjo,todėl nesutinku,akd rūgštys nespėja suveikt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kamius @ 2010 06 19, 02:05)

Veido valymam dažniausiai naudojamos stiprios koncentracijos rūgštys, jų ant veido palikti negalima, nes nudegins. Paklauskit kitą sykį, kai darysitės, kokios koncentracijos rūgštis kosmetologė naudoja mirksiukas.gif
Prausikliuose jos yra apie 3 kartus silpnesnės, kaip ir kitose neprofesionaliose priemonėse. Kad silpnesnės rūgštys veiktų ant veido, jos turi būti plaiktos ilgesniam laikui, t.y. produktas turi pasilikti ant odos, o ne būti nuplaunamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 19 birželio 2010 - 15:55
Aš gal ne visai į temą,bet jei prakalbote apie rūgštis norėjau paklausti- ar naudojant kosmetiką su AHA rūgštimis reikia daryti vartojimo pertrauką ? Jei taip kiek laiko ? Ar galima nesibaiminant naudoti tol,kol padeda ?
Viena kosmetologė pasakojo,kad vasarą išvis negalima kosmetikos su AHA naudoti,tačiau nelabai pasitikiu jos žiniomis,tai gal kas žino kaip iš tikro yra ?
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 06 19, 18:41)
Aš gal ne visai į temą,bet jei prakalbote apie rūgštis norėjau paklausti- ar naudojant kosmetiką su AHA rūgštimis reikia daryti vartojimo pertrauką ? Jei taip kiek laiko ? Ar galima nesibaiminant naudoti tol,kol padeda ?
Viena kosmetologė pasakojo,kad vasarą išvis negalima kosmetikos su AHA naudoti,tačiau nelabai pasitikiu jos žiniomis,tai gal kas žino kaip iš tikro yra ?

as darau vartojimo pertrauka vasara, rugstiniai kremukai man patinka, pradesiu naudoti vel rugseji. Del viso pikto. Nors, gamintojai tikina, kad kremukuose yra deta pakankamai komponentu SPF apsaugai, bet vistiek, jeigu pats nepasisaugosi ar kas kitas tai padarys? Siuo metu naudoju tik rugstini prausikli.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 19 birželio 2010 - 18:10
QUOTE(Julya @ 2010 06 19, 11:41)

Pertraukos daryti nereikia, jei kruopščiai naudojate patikimą apsaugą nuo saulės.
Rūgščių apskritai negalima naudoti, jei nenaudojate apsaugos nuo saulės, ar tai būtų vasara, ar žiema.
Atsakyti
QUOTE(Julya @ 2010 06 19, 18:41)

su rugstimis produktu negalima naudoti sauletu periodu. tai nereiskia, kad reikia nutraukti ju varttojima. su AHA rugstimis kremus galima tepti vakarais. o diena - be rugsciu, kad nepakenkti veido odai.

jeigu pas tave ryskiai isreiksta akne, negalima nutraukti gydymo. reikia gydyti ir diena. tad siulau Actipur linijos produktus, kurie yra pirmieji pasaulyje be AHA, efektyviai gydantys akne.
Atsakyti
QUOTE(bartuke5 @ 2010 06 19, 19:46)
su rugstimis produktu negalima naudoti sauletu periodu. tai nereiskia, kad reikia nutraukti ju varttojima. su AHA rugstimis kremus galima tepti vakarais. o diena - be rugsciu, kad nepakenkti veido odai.

jeigu pas tave ryskiai isreiksta akne, negalima nutraukti gydymo. reikia gydyti ir diena. tad siulau Actipur linijos produktus, kurie yra pirmieji pasaulyje be AHA, efektyviai gydantys akne.

o koks ten komponentas toks efektyvus?
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 19, 19:51)
o koks ten komponentas toks efektyvus?

veiklioji medziaga - fitosfingozinas ir vitaminas PP
Atsakyti