Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(Sylvergirl @ 2010 06 23, 17:03)
taip, žinoma, taip ir parašyta, kad galima rinktis kitą aliejų. Bet tas aliejus vis tiek nusivalo, todėl man nebuvo per riebu. O karštas rankšluostis tai patiko smile.gif atveria gal kažkiek poras. bet man jo dar net karštesnio norėjosi, nes greit atvėsta nuo aplinkos smile.gif

Ziurekit,kad paskui su tom atvertom porom nereiktu visada vaikscioti rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 23, 10:08)
Man tai kazkaip neaiski sita fraze  is straipsnio " Jūsų oda natūraliai drėkinasi riebalais". Kaip cia taip gali buti, kad riebalai drekina, riebaluose yra drekikliu?

O kas, jūsų nuomone drėkina, tik vanduo? Visi emolientai, silikonai, aliejai, riebalai, kondicionuojantys ingredientai drėkina... Tik veikia jie skirtingai.

QUOTE(Lass @ 2010 06 23, 10:13)
Ziurekit,kad paskui su tom atvertom porom nereiktu visada vaikscioti rolleyes.gif .

Ir su trūkinėjančiais kapiliarais, bei į raudonumą linkusia oda...
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 06 23, 04:51)
alyvuogių aliejus apskritai yra vienas riebiausių, todėl atsižvelgiant į odos tipą jį galima keisti lengvesniais wink.gif

Na, ar "lengvesnis", ar "sukesnis", aliejus riebiai odai nėra labai naudingas, su keliom mažom išimtim.

Alyvuogių ir ricinos aliejus gali kažkiek malšinti uždegimą, turi antioksidantų, bet riebiai odai yra žymiai labiau tinkančių ingredientų, kurie atlieka tą patį vaidmenį nepalikdami plėvelės ant odos. Aliejai vistiek yra labiausiai tinkama sausai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 23 birželio 2010 - 16:47
ar darotes pilinga veidui
Atsakyti
Aš retai scrubinu odą, nes eksfolijuoju kitaip, su BHA. Ir pilinguoju tik su labai švelniu scrubu, kurio dalelės yra ypatingai mažos, jų beveik nesijaučia ant odos.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 23, 16:46)
Na, ar "lengvesnis", ar "sukesnis", aliejus riebiai odai nėra labai naudingas, su keliom mažom išimtim.

mūsų požiūriai labai skirtingi ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 23, 19:34)
Aš retai scrubinu odą, nes eksfolijuoju kitaip, su BHA. Ir pilinguoju tik su labai švelniu scrubu, kurio dalelės yra ypatingai mažos, jų beveik nesijaučia ant odos.

gal žinote koki gera pilinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bresk5 @ 2010 06 23, 12:44)
gal žinote koki gera pilinga 4u.gif

Aš naudoju šitą, labai švelnus, neputojantis, nesausinantis.
Neutrogena Pore refining cleanser
user posted image
Clinique irgi tokio pačio tipo esu naudojus, patiko, bet už tokią kainą nepirkčiau daugiau, yra ir pigesnių
Clinique 7 day scrub cream
user posted image

O šiaip, efektyvus pylingas yra paprastas veido prausiklis, kuris į odą švelniai įmasažuojamas elementariu rankšluosčiu. Pigu, švelnu ir veiksminga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 23, 17:46)

Alyvuogių ir ricinos aliejus gali kažkiek malšinti uždegimą, turi antioksidantų, bet riebiai odai yra žymiai labiau tinkančių ingredientų, kurie atlieka tą patį vaidmenį nepalikdami plėvelės ant odos. Aliejai vistiek yra labiausiai tinkama sausai odai.

mnau kad tame straipsnyje yra tiesios, nes kuo labiau sausiname riebią odą visokioms sausinančiomis kosmetikos priemonėmis, tuo daugiau ji riebalų gamina. O po aliejaus procedūrų, oda lieka pamaitinta ir neišsausinta, taigi jai papildomai nebereikia gamintis riebalų apsaugai nuo išorinio poveikio
Na kiekviena renkasi kas jos odai tinka, bet man jau teko išbandyti tuos sausinančius preparatus, jokio efekto, tik blogiau.
Po šios procedūros nelieka jokios riebios plėvelės, net sakyčiau šiek tiek traukia, labai gerai nuvalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sylvergirl @ 2010 06 23, 14:08)
Na kiekviena renkasi kas jos odai tinka, bet man jau teko išbandyti tuos sausinančius preparatus, jokio efekto, tik blogiau.

Džiugu, kad jums tinka.
Bet manuo nuomone reikia rinktis nesausinančias priemones, o ne aliejais bandyt situaciją gerint ax.gif Yra pilna priemonių riebiai odai, kurios daugiau neriebaluoja, bet ir nesausina, tik reikia atrast sau tinkamas ir neprievartaut odos visokiais alkoholiais...
Atsakyti
taip, sutinku.Parasiau tik savo nuomone, gal kitos susidomes ir pabandys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 23, 17:46)
O kas, jūsų nuomone drėkina, tik vanduo? Visi emolientai, silikonai, aliejai, riebalai, kondicionuojantys ingredientai drėkina... Tik veikia jie skirtingai.

Šitie, ką išvardinai, padeda drėgmę išlaikyti odoje, bet jos daugiau tikrai nesuteikia, tam yra kitos medžiagos wink.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 24, 12:54)
Šitie, ką išvardinai, padeda drėgmę išlaikyti odoje, bet jos daugiau tikrai nesuteikia, tam yra kitos medžiagos wink.gif

drinks_cheers.gif nors viena isdriso paneigti. "Sulaikyti dregme" ir "drekinti" kosmetologijoje yra dvi skirtingos savokos. Deja, daznai nezinojimas nuveda klaidingu keliu...
Atsakyti