Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(ernesin @ 2010 06 26, 12:28)
Bet pas tave ir taip ne probleminė oda tongue.gif
O aš klausiu kaip sekasi tavo toms klientėms kurios turi tikrai problematišką odą mirksiukas.gif

dar neseniai dirbu su sita kosmetika, negaliu atsakyt del kitu ilgalaikiu rezultatu. blush2.gif

seminare sake, kad geriausias rezultatas buna po pusmecio.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 26, 12:38)
seminare sake, kad geriausias rezultatas buna po pusmecio.

Žinai seminaruose daug ką sako, man patikimiau ką sako žmonės iš patirties mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 26, 03:24)
Tik pakuotė niekam tikus ir visus antioksidantus bei retinolius paleidžia vėjais  rolleyes.gif

Nu, va, o aš jau apsidžiaugiau į pakuotę nepasižiūrėjus... Žiūriu, kad visi jų kremai indeliuose doh.gif
Atsakyti
As po veido valymo, tai pasidalinsiu atsiliepimais.
Siaip dariausi tik antra karta, tai lapyginus su pirmuoju sis kur kas skausmingesnis buvo.
Visa procedura uztruko beveik 2 val., naudojo Phytomer ir Phytoceane priemones.
Is pat pradziu visai smagu ir malonu buvo, kad neprasidejo spaudinejimas, tada tai atrodo, kad norisi nustumti kosmetologe ir begti kuo toliau is ten lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dar mano oda gana stora, tai dar labiau pasunkina valyma.
Po proceduros veidas raudonas buvo, bet nesakyciau, kad tureciau sleptis nuo zmoniu.
Gal kas patars po kiek laiko patartina dazytis (nes pirmom dienom manau geriau vengti kosmetikos) ir kaip su saulyte?
Dekui
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 28, 14:20)
Gal kas patars po kiek laiko patartina dazytis (nes pirmom dienom manau geriau vengti kosmetikos) ir kaip su saulyte?
Dekui

Kiek pamenu is savo "valymu", tai 2 ar 3 d. reikdavo vengti saules g.gif o su soliariumu berods dar giezciau, taip pat atitinkamai manau ir su rimtu deginimusi g.gif kelias dienas apskritai reikia vengti spinduliu.
ne ka tepadejau, gal kitos merrginos tiksliau zinos 4u.gif labai seniai jau dariausi ax.gif
Atsakyti
priklauso nuo to koks ta sveido valymas.Man su rūšgtim kai daro, tai tą dieną ir kitą prausiuos tik vandeniu,neneaudoju kosmetikos.o jau dar kitą dieną galima naudoti tai ką įprastai naudoji.Saulytės pasisaugot reikia kuo ilgiau . Aišku pirmas dvi dienas reiktų stengtis kuo mažiau būt saulėj:)
Atsakyti
Na kagi, jau trecia diena po valymo, tai oda po truputi atsigauna, nors dar kazkiek paraudonavusi. Poros aiskiai svaresnes, tik kad visvien issipletusios verysad.gif Tik siandien oda pradejo baisiai luptis, nors ir bandziau drekinti kuo daugiau, bet matyt oras visvien daro savo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 30, 21:25)
Tik siandien oda pradejo baisiai luptis, nors ir bandziau drekinti kuo daugiau, bet matyt oras visvien daro savo  doh.gif

po valymo man oda visada lupasi (darausi mechanini valyma)
cia kaip suprantu nuo spaudymo, o gal ir nuo priemoniu, kurias naudoja poru atverimui.. bet man kokias 2 dienas taip papleiskanoja ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 30, 21:25)
t Poros aiskiai svaresnes, tik kad visvien issipletusios  verysad.gif

Kiek zinau,nera tokio valymo,kuris sutrauktu poras. Na,laikinai,keliom dienom galima,bet ne ilgam laikui.
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 06 30, 14:25)
Na kagi, jau trecia diena po valymo, tai oda po truputi atsigauna, nors dar kazkiek paraudonavusi. Poros aiskiai svaresnes, tik kad visvien issipletusios  verysad.gif Tik siandien oda pradejo baisiai luptis, nors ir bandziau drekinti kuo daugiau, bet matyt oras visvien daro savo  doh.gif

Greičiausiai ne oras kaltas, o rūgštys, kurios buvo naudojamos valymo metu.
Po stiprių rūgščių dažniausiai oda nusilupa, atsinaujina.
Papildyta:
QUOTE(Maserati @ 2010 06 30, 14:41)
Kiek zinau,nera tokio valymo,kuris sutrauktu poras. Na,laikinai,keliom dienom galima,bet ne ilgam laikui.

Teisingai... Galima kažkiek nusluoksniuoti odą, kad poros kiek geriau atrodytų, bet išsiplėtusių porų visam laikui tikrai niekas nesutrauks, ar tai būtų lazeris, ar rūgštys.
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2010 06 30, 21:41)

Bet užtat yra toks, kur atveria poras, kai kuriais atvejais amžiams doh.gif

Šiaip arba Briunete labai baisiai aprašė, arba tikrai ten taip buvo, bet man toks veido valymas yra siaubų siaubas, niekad nenorėčiau, kad man kas taip veidą valytų schmoll.gif

Aš pvz. buvau šiek tiek užleidusi BHA naudojimą nosiai, dabar vėl kas vakarą tepu BHA, paskui drėkinančiu serumu, tai inkštirai jau "atmirko", suspaudus švelniai pirštų pagalvėlėmis (ne nagais) gražiai turinys lenda lauk. Ir nereikia jokių aštrių sadistės kosmetologės nagų, kilpų ir kitų padargų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 30, 14:51)
Šiaip arba Briunete labai baisiai aprašė, arba tikrai ten taip buvo, bet man toks veido valymas yra siaubų siaubas, niekad nenorėčiau, kad man kas taip veidą valytų  schmoll.gif

Aš pvz. buvau šiek tiek užleidusi BHA naudojimą nosiai, dabar vėl kas vakarą tepu BHA, paskui drėkinančiu serumu, tai inkštirai jau "atmirko", suspaudus švelniai pirštų pagalvėlėmis (ne nagais) gražiai turinys lenda lauk. Ir nereikia jokių aštrių sadistės kosmetologės nagų, kilpų ir kitų padargų  rolleyes.gif

Aš tai stiprias rūgštines kaukes senatvei jau planuoju biggrin.gif Gėris jos yra, iš tikro. Nepatogu, veidas raudonas, nusisluoksniuoja, rizika, kad pigmentacija pasikeis ir t.t. Bet užtat rezultatai kokie būna bigsmile.gif Raukšlių apmažėja, randai pasilygina, oda skaisti bigsmile.gif Bet čia daugiau apie profesionalias rūgštines kaukes, kur praktiškai daktarai turi atlikt.

O dėl BHA, tai jo... Aš irgi pastebėjau, kad inkštyrai jau minkštesni darosi, lengvai lenda lauk thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 30 birželio 2010 - 20:59