Įkraunama...
Įkraunama...

Veido odos valymas

QUOTE(prieblanda @ 2010 06 25, 19:38)
O pudra tik vieno atspalvio?  blink.gif

Šiaip man toniko kaip ir nebereiktų, bet rytais paprastai nemėgstu su prausikliu praustis, tai tonikas odai nuvalyt man visai patinka, bet tik Rasos probleminei odai  ax.gif

pudra tik vieno atspalvio, bet kazkaip uztenka ir tokia skalsi, bet brangoka. As isvis negalejau krempudros naudot, nes labai dziovina oda, paskui isberia, naudodavau tik extra atvejais ir zinojau, kad geruoju nesibaigs, o sita- gera, atrodo, kaip nekeista. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 25, 13:02)
as naudoju sita, jie yra ir gamintojai, tai lietuviska kosmetika. Yra ir kitoks stipresnis rugstinis prausiklis, ji mano sunus nuo spuogu naudoja.

susidomėjus, gal galėtum bent vieno produkto(pvz. kremo) pilną sudėtį parašyti, nes tame puslapyje nėra. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Nurasau nuo dezutes.
Regeneruojantis kremas jautriai odai: aqua, glicine soja, glycolic acid, panthenol, quercetin dihidrate, bromelain, DMAE, alpha lipoic acid, grape seed extract, natural vitamin E, Vitamin A (retinyl palmitate), vitamin C (askorbyl palmitate), allantoin, titanium dioxid, zinc oxide, cetearyl alcohol sodium, cetearyl sulfat, glycerin, cera alba, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, isopropyl myristate, L-karnozine, green tea extract, almond oil.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 25, 22:35)
galima, Antakalny jie yra.

Pati kaip suprantu su jų produkcija dirbi, ar visų produktų daugmaž normalios sudėtys? mirksiukas.gif Sūnui kaip suprantu tas prausiklis padeda kovoti su spuogeliais, dar ką nors naudoja? Mane dar domintų kaip padeda merginoms kurias kamuoja jau ne jaunatviniai spuogai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 25, 14:45)
Nurasau nuo dezutes.
Regeneruojantis kremas jautriai odai

Nu kokia nereali sudėtis bigsmile.gif Antioksidantai, odą raminantys ingredientai, retinolio užuominos, amino rūgštys, švelnūs konservantai, jokių dirgiklių thumbup.gif Puikus AHA produktas.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 25, 22:43)
Pati kaip suprantu su jų produkcija dirbi, ar visų produktų daugmaž normalios sudėtys? mirksiukas.gif Sūnui kaip suprantu tas prausiklis padeda kovoti su spuogeliais, dar ką nors naudoja? Mane dar domintų kaip padeda merginoms kurias kamuoja jau ne jaunatviniai spuogai? smile.gif

as sunaudojau kelis indelius to kremo, kur sudeti parasiau, oda atrodo graziai. Dar naudoju prausikli, tik ne su glikolio, o su pieno rugtimi, nes mano oda jautri ir glikolis visada grauzia, niekaip nepripranta. Dar naudoju paakiu kremuka, visai nieko. Spuogai retkarciai isdygsta pries mmm, bet siaip, tai neturiu ju. Anksciau budavo, paberdavo. Sunus mano daugiau nieko nenaudoja tik prausikli, ta prausikli galima naudoti kaip kuno kauke nuo spuogu ant krutines, peciu. O kovojant su spuogais reiktu labai ziuret mityba, nervukus irgi. Nes isnaikinus, vel gali dygt nauji.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 06 25, 23:53)
Nu kokia nereali sudėtis  bigsmile.gif Antioksidantai, odą raminantys ingredientai, retinolio užuominos, amino rūgštys, švelnūs konservantai, jokių dirgiklių thumbup.gif Puikus AHA produktas.

Tik pakuotė niekam tikus ir visus antioksidantus bei retinolius paleidžia vėjais rolleyes.gif
Atsakyti
susidomejus, o kaip su subrendusiomis moterims, ar joms padeda šips priemonės? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 26, 10:24)
Tik pakuotė niekam tikus ir visus antioksidantus bei retinolius paleidžia vėjais  rolleyes.gif

Dėl to kad pakuotė ne stikinė? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 26, 10:24)
Tik pakuotė niekam tikus ir visus antioksidantus bei retinolius paleidžia vėjais  rolleyes.gif

Ka turite galvoje? Kokia ji turetu buti?

QUOTE(ernesin @ 2010 06 26, 10:44)
susidomejus,  o kaip su subrendusiomis moterims, ar joms padeda šips priemonės? mirksiukas.gif
Papildyta:

Esu, berods, ne paaugle blush2.gif Man padeda.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 06 26, 10:44)

QUOTE(susidomejus @ 2010 06 26, 10:57)

Pakuotė turi būti tokia, kad priemonė ją naudojant negautų sąlyčio su oru. O čia juk užsukamas indelis, tai oro gauna užtektinai. Antioksidantai ir retinolis su deguonimi labai greitai sureaguoja ir tada iš jų naudos jokios... Ir šiaip man higieniškiau ne indelio formos pakuotės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prieblanda @ 2010 06 26, 12:20)
Pakuotė turi būti tokia, kad priemonė ją naudojant negautų sąlyčio su oru. O čia juk užsukamas indelis, tai oro gauna užtektinai. Antioksidantai ir retinolis su deguonimi labai greitai sureaguoja ir tada iš jų naudos jokios... Ir šiaip man higieniškiau ne indelio formos pakuotės  ax.gif

ai, cia apie kremuka. g.gif
Maniau, kad apie prausikli. Prausiklis tai teka pro tokia maza skylute.
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2010 06 26, 10:57)
Esu, berods, ne paaugle  blush2.gif Man padeda.

Bet pas tave ir taip ne probleminė oda tongue.gif
O aš klausiu kaip sekasi tavo toms klientėms kurios turi tikrai problematišką odą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 26 birželio 2010 - 11:28