Congeniality, Mackeviciu klinika, aš ten pas Dalią lankausi
Aš jau
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 12:00)
Nu kaip jausmas? patenkinta? ka Dalia sake? kada vel dabar vizitas? foto bus?
QUOTE(natale @ 2010 01 18, 12:09)
Na ką, kai sėdėjau kėdėje, tai vos ne bėgti norėjau
Foto būtinai bus vakare
QUOTE(viliene @ 2010 01 18, 13:15)
Ačiū
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 13:57)
Na ką, kai sėdėjau kėdėje, tai vos ne bėgti norėjau
Net Dalia sakė taip nesinervuoti
Bet toooks nerimas buvo, tooooks nerimas, kaip gi aš atrodysiu
Visiškai be reikalo
Man patinka tie breketukai (sudėjo tik viršų, pati gydytoja pasiūlė keraminius). Jaučiuosi puikiai, dar nieko neskauda
Kitas vizitas kovo pradžioje, o kovo pabaigoje dės apačią
Foto būtinai bus vakare
Foto būtinai bus vakare
o pas tave keramika plius metalas ar tik keramika? kiek sumokejei?
QUOTE(natale @ 2010 01 18, 16:01)
Keramika plius metalas. O to metalo visai nesimato, reikia laaabai plačiai išsišiepti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 18, 16:12)
Keramika plius metalas. O to metalo visai nesimato, reikia laaabai plačiai išsišiepti
1800 Lt 
as 1880
Ir man siandiena apacia sudejo, nors tas "protinis"- is proto veda.
Bet su gydytoja nusprendem ar taip ar taip skauda - tai vienu kartu kaip nors abu skausmus isgyvensiu
Jau pradedu isivaiszduoti grazia sypsena - po to gal ir balinti uzsimanysiu - nors dabar priesiskai i tai ziuriu.
Bet su gydytoja nusprendem ar taip ar taip skauda - tai vienu kartu kaip nors abu skausmus isgyvensiu
Jau pradedu isivaiszduoti grazia sypsena - po to gal ir balinti uzsimanysiu - nors dabar priesiskai i tai ziuriu.
Sveikinimai Amelie 
Mano breketukams siandien jau savaite,bet dar dantukus vis dar skaudena,ypac kairej pusej ketvirtuka,bet vis viena valgau beveik viska-kenciu
breketukai netrina,vasko nereik
Gaila,kad neisejo nusifotkint dantuku,ta padarysiu tik grizus i Lietuva,vizitas kovo 22tikriausiai.
Mano breketukams siandien jau savaite,bet dar dantukus vis dar skaudena,ypac kairej pusej ketvirtuka,bet vis viena valgau beveik viska-kenciu
Gaila,kad neisejo nusifotkint dantuku,ta padarysiu tik grizus i Lietuva,vizitas kovo 22tikriausiai.
QUOTE(renachiuke @ 2010 01 18, 19:25)
Sveikinimai Amelie 
breketukai netrina,vasko nereik
Sveika
jau pripratai prie breketu?
Papildyta:
QUOTE(alyy @ 2010 01 18, 19:11)
Ir man siandiena apacia sudejo, nors tas "protinis"- is proto veda.
As tai irgi buvau blogos nuomones apie balinima, o dabar laukiu kada galesiu balint
labas vakaras, o as dar nusprendziau i viena konsultacija nueiti
galvoju gal pigiau bus ir arciau namu butu... Estetines odontologijos klinika tokia yra, tai ryt eisiu konsultacijai. gal netgi greiciau bus man breketukai, nes anoj klinikoj ortodonte atostogu isvare, tai tik vasario 10 butu.
o del balinimo - tai as balinuosi. ir tikrai labai tuo patenkinta, zymiai baltesni dantukai tapo.
o del balinimo - tai as balinuosi. ir tikrai labai tuo patenkinta, zymiai baltesni dantukai tapo.
Sakykit, ar ateina tokia diena, kai nejauti breketų?
Nes dabar atrodo, kad visus dvejus metus praleisiu lyg su pilna burna