Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

QUOTE(justyte** @ 2010 01 17, 16:33)
labai geras dalykas smile.gif

kad nustatyat taip,bet kas menesi moket kazkoki mokesti,tai ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2010 01 17, 16:39)
kad nustatyat taip,bet kas menesi moket  kazkoki mokesti,tai ne smile.gif

bet tas mokesti turiu omeny yra tavo paverzimai ir t.t. tu moki ta mokesti ir viskas smile.gif daugiau nieko
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 17, 16:16)
Tai smagu  4u.gif  kokius breketukus turesi? kokios bedos pas tave ir kiek prognozuoja nesiot breketus?

Turėsiu tradicinius, metalinius. smile.gif Kažkodėl kai tik atėjau pas gydytoją, ji manęs klausė, ar noriu tų permatomų, nes esą ji nerekomenduotų. cool.gif Bėdos tai kreivi dantys, ir sąkandis. Ypatingai kreivi apatiniai, ir dar bėda, kad neturiu kairio kandžio (antro danties), tad yra dvi galimybės kaip gydyt, arba daryt tarpą, ir poto statyt implantą, arba iltį statyt kaip antrą (jis jau pas mane ten ir stovi smile.gif ) ir poto kažkiek su estetiniu padirbėt, kad panašesnis į antrą būtų. Tad kolkas pasirinkau antrą variantą, sakė jei kai išsitiesins nepatiks, tai padarys tą tarpą per tris mėnesius mirksiukas.gif Na prognozuoja 2 metus nešioti.. tik tiek džiaugiuosi, kad kolkas nereikia rauti nė vieno danties biggrin.gif tik vėliau, kai jau apatinius dės, sakė galbūt teks protinius rauti, nes ir tie velniai kreivai išaugo blush2.gif gal yra čia kas nors kas pas Trakinienę dėjotės?
Atsakyti
QUOTE(beprotiskai_fantastiska @ 2010 01 17, 15:58)
Turėsiu tradicinius, metalinius.  smile.gif Kažkodėl kai tik atėjau pas gydytoją, ji manęs klausė, ar noriu tų permatomų, nes esą ji nerekomenduotų.  cool.gif  Bėdos tai kreivi dantys, ir sąkandis. Ypatingai kreivi apatiniai, ir dar bėda, kad neturiu kairio kandžio (antro danties), tad yra dvi galimybės kaip gydyt, arba daryt tarpą, ir poto statyt implantą, arba iltį statyt kaip antrą (jis jau pas mane ten ir stovi  smile.gif ) ir poto kažkiek su estetiniu padirbėt, kad panašesnis į antrą būtų. Tad kolkas pasirinkau antrą variantą, sakė jei kai išsitiesins nepatiks, tai padarys tą tarpą per tris mėnesius  mirksiukas.gif Na prognozuoja 2 metus nešioti.. tik tiek džiaugiuosi, kad kolkas nereikia rauti nė vieno danties  biggrin.gif tik vėliau, kai jau apatinius dės, sakė galbūt teks protinius rauti, nes ir tie velniai kreivai išaugo  blush2.gif gal yra čia kas nors kas pas Trakinienę dėjotės?

aš irgi neturiu antruko, iškart iltinis eina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kavytė: 17 sausio 2010 - 19:36
Ir kaip tau tiesina? dėsies implanta ar statys ilti kaip antra? smile.gif
Atsakyti
nedės jokio implanto, man ta iltis jau stovi kaip antrukas, sakė irgi estetiniu plombavimu kažką darys smile.gif
Atsakyti
Vaje, koks nerimas prieš rytojų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*Amelie* @ 2010 01 17, 21:09)
Vaje, koks nerimas prieš rytojų  unsure.gif

Tai kodel taip? bigsmile.gif dziaugtis reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(natale @ 2010 01 17, 22:01)
Tai kodel taip?  bigsmile.gif  dziaugtis reikia  tongue.gif

Menkas džaugsmas wink.gif Tačiau visgi, tai ilgos ir jaudinančios kelionės pradžia link DIDELIO tikslo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikutes,
turiu beda, prasau kuri nors padekite, man reikia uzsirasyti jau breketams, o nebezinau kur nugrudau Dalios Latkauskienes klinikos, kurioje dirba numeri. As noriu lankytis ten, netoli Arkikatedros Vilniuje, kaip ten vadinasi? Macijausku ar kokia pavarde kabinetas? Prasau, atrasykite, kas zino telefona tos vietos. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Congeniality @ 2010 01 18, 09:57)
Sveikutes,
turiu beda, prasau kuri nors padekite, man reikia uzsirasyti jau breketams, o nebezinau kur nugrudau Dalios Latkauskienes klinikos, kurioje dirba numeri. As noriu lankytis ten, netoli Arkikatedros Vilniuje, kaip ten vadinasi? Macijausku ar kokia pavarde kabinetas? Prasau, atrasykite, kas zino telefona tos vietos. Aciu labai.

o tai pagoooglint neiseina? as pas Dalia tik Kaune ax.gif
Atsakyti
ats. ne ten parašiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 18 sausio 2010 - 10:48