Įkraunama...
Įkraunama...

Furunkulai

Ir man padejo kraujo valymas, o tiksliau gydymas savo krauju. thumbup.gif Nors gydytoja tam nepritare, bet as pabandziau, nes nebeturejau ko prarasti. Vargau su jais labai ilgai, vienas praeidavo, kitas atsirasdavo. Jei ka domina, klauskit. Parasysiu smulkiau! rolleyes.gif
Atsakyti
Mano draugui jau ilga labai laika vienas ant peties atsirades, ir tik pries men pradejo gyditi. Tepa ichtiolu, dar ten kazkokiais tepe, bet buvo jis normalios spalvos, o dabar daug didesnis, papliokstejo ir violetinis, gal cia pries puliu isejima? Man taip baisiai atrodo doh.gif
Atsakyti
[quote=Jaroslava,2009 11 05, 00:05]
Mano draugui jau ilga labai laika vienas ant peties atsirades, ir tik pries men pradejo gyditi. Tepa ichtiolu, dar ten kazkokiais tepe, bet buvo jis normalios spalvos, o dabar daug didesnis, papliokstejo ir violetinis, gal cia pries puliu isejima? Man taip baisiai atrodo doh.gif
[/quote

Dek sildomaji kompresa, greiciau sunoks, greiciau susprogs! unsure.gif Tik paskuj reikia geluoni isspaust, skauda, bet butina! ax.gif
Atsakyti
ojej as ta bjaurybe suauginau katiktai jau baigia puliai issivalyt...man net temperatura buvo pakilusi doh.gif neauksta iki 37,5.netoli pazasties nugaros pusen link...siaubas skausmas neispasakytas miegot naktim negalejau vaiksciodavau kaip lunatikas...bet tepiau tepalu Ilon Abszess-salbe man tik toki vaistinei dave ir dar Baneocinu.daugiau lyg ir nesimato...tikiuosi neiskils nes pernai ir tik viena turejau .
Atsakyti
Sveikos, ir vel as cia po 8 men. Turiu vel guza kitoj pazastyje, vel tepus, sildau ir ko tik nedarau. Ojis nekyla i virsu kad pratruktu, o dideja viduje ir gana sparciai. Ryt vaziuosiu pas ghirurga pasirodyti, na tikiuosi nereiks narkozes, nes per metus kelias gauti kazin kiek taip pavesiu. verysad.gif
Atsakyti
sveikos, gerai kad radau jusu temele, mano tevo beda-furunkulai, kankinasi vargsas,o dar jureivi,sne visada yra vaistu ir gydytoju,kurie galetu padeti. siulau jau kraujo perpelima darytis, kas darete parasykyte atsiliepimu az,aciu visoms
Atsakyti
sveikos, pas mano dukra arsirado furunkulas, nuejo mokykloj pas sesele, ta sake nieko baisaus g.gif , po dienos kitos jau baisus skausmas ir vaizdas, paskaiciau internete, kad neuzsiimti savigyda ir kad tai pavojingas dalykas, ypac, jei auksciau nei virs burnos (o pas mus link nosies), tai lekem pas gydytoja, ligoninej norejo guldyti, dar 1d palauksim ir gulsim turbut, ten stebes ypac temperatura, leis antibiotikus i vena, ir galbut pjaus sad.gif, kas gali papasakot apie ta pjovima, ar nuskausmina kaip nors, kiek laiko trunka, kiek laike jus ligoninej, ar lieka randas?
O kol kas geriam antibiotikus (sake priezastis - pasilpes imunitetas, pries tai buvo irgi gerti antibiotikai unsure.gif ), dar liepe tepti Baneocin ir uzdeti butinai binto tvarsti,kitaip nepades, aisku, ir organizma stiprinam.
Jei liaudiskom priemonem, tai skaiciau, kad alijosius tinka, cesnakas, bet nebandziau...As linkus visad vaziuot, jei neaisku pas gydytojus, nes pats ne visad teisingai diagnoze net nusistatyti ir gali prisizaisti.
Atsakyti