Įkraunama...
Įkraunama...

Furunkulai

O pagal ką tau antibiotikus skyrė? g.gif Nes norint tikrai išgydyti, reikia daryti pasėlį ir nustatinėti, kas sukelia pūliavimą ir kokiek antibiotikam bakterija yra atspari, o kokiem ne. Man irgi buvo. Pirmą kartą paskyrė antibiotikus ir prieš tai nieko nenustatinėjo, tai po menesio pasikartojo. O paskui kai jau nustate, kam baktarija jautri, tai jau du metus nebera (labai tikiuosi ir nebus).
Sėkmes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(skrebutis @ 2008 03 08, 14:03)
O pagal ką tau antibiotikus skyrė? g.gif  Nes norint tikrai išgydyti, reikia daryti pasėlį ir nustatinėti, kas sukelia pūliavimą ir kokiek antibiotikam bakterija yra atspari, o kokiem ne. Man irgi buvo. Pirmą kartą paskyrė antibiotikus ir prieš tai nieko nenustatinėjo, tai po menesio pasikartojo. O paskui kai jau nustate, kam baktarija jautri, tai jau du metus nebera (labai tikiuosi ir nebus).
Sėkmes  biggrin.gif

Pirma karta skyre aklai , po to geriau plataus spektro, sekanti karta skyre akiu gyd kai buvo mieziai, dabar darem paseli nuo vyro pulinio, bet 100 % ta pati zoraza pas mus abu, tik va as silpnesne, tai mane vis atakuoja, tai ka tik sugeriau antibiotikus kuriems jautrus stafilokokas auks, (Augmentina) , dabar geriu Zinata, bet praejo tik savaite po Augmentino, o jam jautrus, mano gal organizmas visai issibalansavo, va gal kazkokiu netradiciniu metodu zinot?
Atsakyti
mano tetai panasus dalykai. jai vis kyla votys. gyvena amerikoj, kelis kartus tuos pulinius operavo, skyre gydyma (nors nemanau, kad kokius ypatingus tyrimus dare), bet jie vel kyla ir kyla - baisus vaizdas.
kiek domejausi, tai sunkiai gydoma ir daznai uzkreciama .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 08 kovo 2008 - 18:41
QUOTE(naca @ 2008 03 08, 20:41)
mano tetai panasus dalykai. jai vis kyla votys. gyvena amerikoj, kelis kartus tuos pulinius operavo, skyre gydyma (nors nemanau, kad kokius ypatingus tyrimus dare), bet jie vel kyla ir kyla - baisus vaizdas.
kiek domejausi, tai sunkiai gydoma ir daznai uzkreciama .

Dar gerai, kad vaikai neserga, jergau visai būtų siaubas.
Atsakyti
aige
Temu apie votis yra tikrai nemazai, kas iesko per paieska tas randa rolleyes.gif
http://www.supermama...?...237206&st=0
http://www.supermama...?...=61131&st=0
http://www.supermama...?...=54111&st=0
http://www.supermama...?...=40715&st=0
Atsakyti
pipe aciu
Atsakyti
Mano sesei vaikysteje buvo auge daug vociu - furunkulu. Ji kai dar buvo kudikis turejo stafilokoka, tai sake, kad ir furunkulai nuo stafilokoko. Jai budavo nosy, ant koju, ant ranku, ausy buvo, tai visus operavo, viena karta ir su narkoze (lygtais kai ausy buvo), tai vargsiuke maze ligoninej yra ne karta gulejus.
Viena karta mama paskaite kazkokioj knygoj, lygtais pranases Vangos, kad furunkulai kyla tiems zmonems, kurie labai pikti buna, kurie daug savy pykcio sukaupe. Cia tikes gal tik tie, kas tiki, kad ir musu emocijos ligas sukelia. ax.gif Na, bent jau mano sese, kad ir vaikas buvo, tai budavo labai pikta, ''erzalyne'' tikra, ''oziukus '' pastoviai rodydavo. Dabar tai praejo vaikyste, nebeauga ir furunkulai. Ir pikta tokia nebera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Britney @ 2008 03 25, 00:37)
Viena karta mama paskaite kazkokioj knygoj, lygtais pranases Vangos, kad furunkulai kyla tiems zmonems, kurie labai pikti buna, kurie daug savy pykcio sukaupe. Cia tikes gal tik tie, kas tiki, kad ir musu emocijos ligas sukelia.  ax.gif Na, bent jau mano sese, kad ir vaikas buvo, tai budavo labai pikta, ''erzalyne'' tikra, ''oziukus '' pastoviai rodydavo. Dabar tai praejo vaikyste, nebeauga ir furunkulai. Ir pikta tokia nebera  smile.gif

Va as irgi ruosiausi apie tai rasyti, jog reikia ieskoti priezasties, ir daznai priestimi buna musu emocijos ax.gif Cia is kitos knygos, kur rasoma apie metafizines diagnozes. Teigiama, kad musu kunas pastoviai su mumis "bendrauja', tik mes nesugebam ji isgirsti verysad.gif
Taigi visokie istinimai, furunkulai, gumbai, augliai - tai yra kalidingos ataugos. rolleyes.gif
Pateikiamas yra pavyzdis is gamtos: Austre paima maza smeliuka, ir sukuria aplink ta smeliuka tvirta ir blizganti apvalkala, tam kad apgintu save. ax.gif mes vadinam ta smeliuka perlu ir megaujames juo wub.gif
O su ligom vyksta tas pats, mes kaip austres paimam sena skriauda ir nesiojamaes ja su savim verysad.gif , o po kiek laiko islenda furunkulai, gumbai ir t.t
Atsakyti
LOR-istė sakė, kad gali būti nuo nervų, stresų ir pan...tai dabar stengiuosi nesinervinti. Be to riboju sladumynus, ir anglevandenius lengvai virškinamus.
Homeopate skyrė žirniukus, geriu labai drausmingai, ir visokius kitokius augalinius preparatus.
Kuo netikėjau dabar labai tikiu, stengiuosi apsieiti be jokių cheminių preparatų.
Atsakyti
Sveikuciai, nu as irgi prie jusu prisidesiu....perskaiciau tuos 3 puslapius tai ziuriu nei vienam neaugo kirksnyje, tai vat - man butent toj vietoj auga. Pradeda skaudeti, triusikeliu nesioti neimanoma, nes gumytes spaudzia, paieti vos begaliu...randu toj vietoj belekiek doh.gif Zodziu 2 ispjove, tokius su kuriais pati nebeistengiau kovoti, nes net nebaltavo pulinio galvute, jie nebutu net issproge. Vienas buvo pries puse metu kitas, per kucias dabar ispjautas.... Siaip pries kokius 5 metus turejau ju ant viso kuno apie 30, daugiausia ant apatines kuno dalies...tada visis issprogdavo, nes tokie nerimti buvo... Nezinau kaip cia bus toliau, bet jau nervina jie ir trukdo gyventi... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Garbanele @ 2008 12 28, 21:11)
Sveikuciai, nu as irgi prie jusu prisidesiu....perskaiciau tuos 3 puslapius tai ziuriu nei vienam neaugo kirksnyje, tai vat - man butent toj vietoj auga. Pradeda skaudeti, triusikeliu nesioti neimanoma, nes gumytes spaudzia, paieti vos begaliu...randu toj vietoj belekiek  doh.gif  Zodziu 2 ispjove, tokius su kuriais pati nebeistengiau kovoti, nes net nebaltavo pulinio galvute, jie nebutu net issproge. Vienas buvo pries puse metu kitas, per kucias dabar ispjautas.... Siaip pries kokius 5 metus turejau ju ant viso kuno apie 30, daugiausia ant apatines kuno dalies...tada visis issprogdavo, nes tokie nerimti buvo... Nezinau kaip cia bus toliau, bet jau nervina jie ir trukdo gyventi... verysad.gif

Nejuokauk ir eik pas gydytoja
Atsakyti
turiu furunkula nosytej, nors is isores tik siandien matyti patines veidukas blush2.gif vakar loriste biuleteni ir antibiotikus israse smile.gif tikejausi, kad ispjaus ir pamirsiu, bet pasirodo pernelyg giliai ir nedrista judint unsure.gif
skausmas trecia diena zveriskas, purskiu Lidokaina, nes kitaip sienom lipciau doh.gif bet jis tik geram pusvalandziui uzsaldo doh.gif
niekad su tokiu bjaurastim reikalu neturejau blush2.gif
Atsakyti