Įkraunama...
Įkraunama...

Furunkulai

O as mergaites turiu jau 5 diena pazastyje, nuo pirmos dienos tepu Fucidin tepaliuka, na jis kelia ta voti vadinama i virsu ir taip padidejo viduj, kad apciuopiu kiausinio dydzio jau. Na ryt varau pas chirurga, jauciu pjaus, o kaip bijau siaubas doh.gif Jau negaliu nupasakoti, kaip man skauda ir rankos negaliu judinti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 08 kovo 2009 - 22:48
JaU po operaqcijos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MODELiukai: 10 kovo 2009 - 19:12
man pazasty auga ir gan daznai, lietuvoi visur mane siuntinejo nieko gero nebuvo, anglijoi geriau tris men antibijotikus tai praejo metam laiko, dabar galvosit kodel tiek antibijotiku rijau o todel kad man jos kaip pradeda augti tai po 5 ar 7 is kart turiu daugiausia vienu metu yra buve 9 anglijos daktarai sako kad pjauti negalima nes tos votis eina kaskokiais kanalais ir ju visiskai isvalyti neymanoma, tai taip dabar ir vargstu siemet kai sueme tai teko bilioteni imtis visa desine puse bvo suparalyziuota negalejau nei miegoti nei judeti nei praustis, nei lemenelea deveti blush2.gif buvo visa pazastis ir sonas nuauges turejau 6 is kart, ir dabar vis dar jie neisnyko, jau 2 kart turejau ant kruties nefaina prisigalvoji visko, o ir dabar toki riebu ant sono auginu kad negaliu net paeiti normalei atrodo kad viskas juda. skaiciau kad reikia berzu lapu arbata gerti , bandysiu ir vonias darytis kas nors gal naudojot unsure.gif
Atsakyti
turiu ir as sita "dziaugsma"...bet augti tie puliniai man pradejo tik pries metus laiko,tai kokius penkis turejau pazastyse ir du miezius ant akies,pora kartu teko ispjauti,kitus kartus su baneocino tepalu issigelbedavau...kazkoks kosmaras,dabar geriu alaus mieliu tabletes ir artimiausiu metu keliausiu pas gydytoja tyrimu darytis,nes jau kazkas nenormalaus su tais puliniais doh.gif
Atsakyti
As irgi pirma karta turiu voti... unsure.gif bet ji maziuke, nera kad labai skaudejo, bet tokioj idomioj vietoj - apacioj pilvo sone... is pradziu tepiau fucidino, tai nieko jis ten neiskele, netrauke puliniu, tai tada vysnevskio dejau ir dabar dar tepu, tai labai po mazai, bet iseina.. tik tikiuosi neliks jokiu randu ir demiu... unsure.gif
Atsakyti
na va sis savaitgalis kas kas baisaus, rezultatas 6 skauduliai ir miezys ant akies verysad.gif verysad.gif verysad.gif verysad.gif geriu antibijotikus unsure.gif ka cia be pasakysi nebezinau kas is tikruju bepadetu ir kodel taip yra gal mes visos ,kuriom auga, turime ka bendro g.gif kaip reikia surasti ta iseiti g.gif
Atsakyti
O man furunkulas ant kaklo ir prie lupos iskilo, tai paskaiciau kad su eukalipto aliejum gydoma. Tepu, mazeja ir nebeskauda, o kaip bus toliau nezinau. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2009 05 05, 13:44)
na va sis savaitgalis kas kas baisaus, rezultatas 6 skauduliai ir miezys ant akies verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  geriu antibijotikus  unsure.gif  ka  cia be pasakysi nebezinau kas is tikruju bepadetu ir kodel taip yra gal mes visos ,kuriom auga, turime ka bendro g.gif  kaip reikia surasti ta iseiti g.gif

Man nuo vasario menesio, stabiliai, kas dvi savaites iskyla skaudulys.Pirmus kartus nosyje,veidas sutinsta, kol pratruksta, po to vienas pazastyje,o dabar miezys, tai akiduobe sutinusi, kakta ir gomurys.Pradejau gerti antibiotikus,teks darytis tryrimus, kodel cia tokios nesamones isauga.Niekada neturejau spuogu, jokiu pulyniu, o cia per kelis menesius vis dygsta ir dygsta. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2009 05 24, 09:08)
Man nuo vasario menesio, stabiliai, kas dvi savaites iskyla skaudulys.Pirmus kartus nosyje,veidas sutinsta, kol pratruksta, po to vienas pazastyje,o dabar miezys, tai akiduobe sutinusi, kakta ir gomurys.Pradejau gerti antibiotikus,teks darytis tryrimus, kodel cia tokios nesamones isauga.Niekada neturejau spuogu, jokiu pulyniu, o cia per kelis menesius vis dygsta ir dygsta. doh.gif

o as vargau du metus istisai su jais , lietuvoi dare kraujo ir visokius kitokius tyrimus tai sake kad organizmas nusilpes, nu gal ir jo bet prasiau kad imtu ta puli is to skaudulio ir ziuretu kokia bakterija isaugs tai nedare man sito, anglijoi padare ta tyrima ir rado stafilokoka . geriau tris men antibijotikus buvo dinge, bet vel pasirode gydytoja sake labai sunku uzmusti ta BAKTERIJA todel kai tik org. nuilpsta jis ir vel pasirodo tai va bandyk deti karsto vandens pusles , ar nesvarbu na sildyti tuos spuogus kai tik pasirodo, padeda kas kaip tas karstis juos uzdegina viena mociute man sake taip daryti ir tikrai veikia tik reikia juos tuoj pat kaitinti kai tik pasirodo ir kiek gali pakesti kartesni palaikyti, na tikiuosi supratai ka cia primakliavojau
Atsakyti
Sveikutes,as pries savaite buvau uzmaciusi spuogiuka ant sedimos vietos,isspaudziau ji,o po keliu dienu apciuopiau toje vietoje guzeli,veliau jis padidejo ir pradejo skaudeti,nesupratau kas cia man yra,nes anksciau nieko panasaus nebuvo,tai va pasirodo cia votis verysad.gif Man pasake mama, sake kad cia gali buti nuo persalimo,as dabar prisiminiau kad pasedejau ant akmens ir tikriausiai nuo tuo man prasidejao,dar per ta paskutine savaite buvo nuovargio,mazai valgiau,viskas i kruva susidejo ir islindo tokia beda:oh Skauda negaliu sedeti normaliai doh.gif bet vakar jau pradejo po truputi begti puliai,tikiuosi kad viskas isbegs ir uzgys,siaubas kazkoks verysad.gif Buciau zinojusi kas tai, anksciau ka nors daryciau,nes tik vakar pradejau tepti ichtiolo tepalu ir ta vieta sutvarsciau,po kurio laiko tepu vel ir keiciu tvarsti,kadangi bega puliai tai reiskia padeda,ziuresim kaip toliau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo white kitty: 30 gegužės 2009 - 17:14
merginos, kas tyrėtės dėl stafilokoko - mes jį varėm lauk savo merginai. jeigu domintų, į až. votys kilo viena po kitos, bet tikėkimės, kad tai jau praeitis smile.gif
Atsakyti
sveikutes, vargau ir as iki tol, kol nepadare kraujo perpylimo, paklauskit apie tai gyd, tikrai veiksminga, kai ka domina galite man i az( placiau paaiskinsiu )
Atsakyti