Įkraunama...
Įkraunama...

Darnios poros paslaptis

QUOTE(Sangre_azul @ 2010 04 07, 21:16)
Visada už. Subtilų humorą ir subtilią ironiją ax.gif

Papildyta:
Davatkiškoj temoj galima ir papoteriauti hihihi.gif

thumbup.gif
Atsakyti
one big happy family. group hug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(populistinis @ 2010 04 07, 21:25)
one big happy family. group hug  4u.gif

Don“t worry,be happy. biggrin.gif
Atsakyti
Ateinu padrumsti
Paradoksuale, Alisa saaaaa, sssss...
Jus baigsite viena karta baznycioj rekauti.
Ramybes Jums.
Vakar isikroviau-isroviau puse misko zibuciu blush2.gif , bet diedo nelieciau, sake, geriau buciau neejusi i ta miska tu susik... zibuciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2010 04 07, 17:56)
pati mėgstu pakelt balsą o po to labai graužiuosi

Kažkokiam ale psichologiniam straipsnyje teko skaityt patarimą (nesivaldantiems žmonėms). Vos pradėjus rėkti ir įniršį lieti ant kito žmogaus, reikia pasižiūrėti į savo atvaizdą veidrodyje... Veidas baisiausiai išsikreipia ir panašiai... Žodžiu, gali padėt nustot skeryčiotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raga: 08 balandžio 2010 - 07:22
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 08:17)

Vakar isikroviau-isroviau puse misko zibuciu blush2.gif ,

Miska ravejai? lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu gal prasuksi pro mus,reik darzus sukast uosviams lotuliukas.gif nuleisi gara tuo paciu.. o as tuo metu parekausiu ant vyro,bo baisiai grazi esu kai pykstu blush2.gif .. israustu,nu uoga uoga lotuliukas.gif

Ramybes ir jums sleep.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 08, 09:02)
Miska ravejai?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nu gal prasuksi pro mus,reik darzus sukast uosviams  lotuliukas.gif nuleisi gara tuo paciu.. o as tuo metu parekausiu ant vyro,bo baisiai grazi esu kai pykstu  blush2.gif .. israustu,nu uoga uoga  lotuliukas.gif

Ramybes ir jums  sleep.gif

Aha, skau kad man ne i nauda, nuejau, isikroviau, grizau, mano pupa pradejo mane erzinti
grrr grrr, bo jam irgi bais patinka kai supyksu alsuoju daznai ir giliai, sako labai jau tada mano krutine patinka,
o kas is to kaip tapke su pilnu kasiku, zeme besivelkanciu, zibuciu atsivilnau, liezunis ant barzdos, praejau pro sali, ramai tai mh unsure.gif
ir nuejau....

pasivyjo, dar paerzino- tik ramu "ech" isgirdo, ir liko stoveti verysad.gif

sake daugiau i miska neeiti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 10:09)

sake daugiau i miska neeiti schmoll.gif

thumbup.gif zmogui infarkta galejai ivaryti sitaip ramiai bealsuodama,ka mastai? doh.gif nakti jauciu klausesi ar isvis dar kvepuoji unsure.gif vargsas vyras... ryte reikejo kazoku soki susokt jam lovoje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 08, 09:12)
thumbup.gif zmogui infarkta galejai ivaryti sitaip ramiai bealsuodama,ka mastai?  doh.gif nakti jauciu klausesi ar isvis dar kvepuoji  unsure.gif vargsas vyras... ryte reikejo kazoku soki susokt jam lovoje  biggrin.gif

Nekulturna, tu supranti, nekulturna, as bandau save peraukleti ax.gif
Jokio pykcio, jokiu emociju, jokiu alsavimu, ramus ir tylus gyvenimas, gaila jog ne visi tai supranta... verysad.gif

Va pvz mano vyras, nu nesusipratelis pilnas, vis galvoju kaip jis mane tiek metu kencia tokia alsuojancia g.gif

A sita alaus nori? drinks_cheers.gif bo jauciu mums tuos skura dirs atsibudusios kai kas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 10:16)

A sita alaus nori?  drinks_cheers.gif  bo jauciu mums tuos skura dirs atsibudusios kai kas lotuliukas.gif

ponial,namioka bigsmile.gif
user posted image

is ryto keles tosta,vakare kelsi posta thumbup.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2010 04 08, 09:19)
ponial,namioka  bigsmile.gif
user posted image

is ryto keles tosta,vakare kelsi posta  thumbup.gif  lotuliukas.gif

Ne nu myliku as tave, bet kokia, pikta, gera ir visokia.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxkamane @ 2010 04 08, 10:21)
Ne nu myliku as tave, bet kokia, pikta, gera ir visokia.... wub.gif