Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Aciu,kad mano moliugu sriuba pakliuvo ''ant virselio '' 4u.gif cia bus greiti pigus sausainukai is IKI receptu user posted image receptas cia http://receptai.iki....eptai/view/3437
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 18 sausio 2010 - 15:48
pusryciai: vaikui kiausiniene su desrele, man sausi pusryciai su jogurtu, vyrui silke pataluose
pietus: vakariksciai kokorai su kopustais(vaikas), silke pataluose(as), raugintu kopustu sriuba (vyras)
vakariene: vakar nekepiau varskieciu tai siandien bus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 18 sausio 2010 - 18:12
QUOTE(delfinarija @ 2010 01 18, 15:45)
cia bus greiti pigus sausainukai is IKI  receptu

skanūs? mačiau tą laidą tai irgi galvojau, kad reiktų kada išsikepti
Atsakyti
Nu aš šiandien nieko negaminau - vyrai prasisuko virtuvėje - grįžus radau virtų koldūnų, čirvinių blynų prikepta, šalia vyšnių uogienė padėta ir dar vyrelis prikepė kiaušinienės su dešrelėmis thumbup.gif tai kol viską išragavau biggrin.gif dabar jau reikia eit arbatos didžiausią puodą įkalt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 18, 14:40)
As i tesla dedu 2 kiausinius, truputi druskos, pieno truputi (jei neturiu, tada kokius 3 saukstus greitines dedu, vandens uzpilu, kad daugiau tos teslos gautusi) ir miltu. Viska dedu daugmaz is akies.  Paimi gabaliuka teslos, truputi pakocioji, atsipjauni gabaliuka, dedi farsa jau suprieskoniuota ir bandai lipdyt cepelina rolleyes.gif O tesla turi gautis tokia biski lipnesne nei koldunam, kad paskui idejus farsa suliptu, nes jei padaugini miltu, paskui sunku juos besulipint doh.gif  O jei farsas toks biski sausesnis, tada i ji galima idet puse susmulkinto sultinio kubelio, vakar isbandziau thumbup.gif
Na nezinau, ar aiskiai cia parasiau, bet tikrai paprasta juos pagamint smile.gif

zinau , mano mama , ir su mesa , ir su varske daro , mes juos vadinam virtiniai 4u.gif
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 18, 21:50)
Nu aš šiandien nieko negaminau - vyrai prasisuko virtuvėje - grįžus radau  virtų koldūnų, čirvinių blynų prikepta, šalia vyšnių uogienė padėta ir dar vyrelis prikepė kiaušinienės su dešrelėmis  thumbup.gif tai kol viską išragavau  biggrin.gif dabar jau reikia eit  arbatos didžiausią puodą įkalt  mirksiukas.gif

va kaip saunu , parasyk cirvyniu blynu recepta , as turiu ta keptuve , pernai pirkau ir dar nenaudojau ax.gif

O mano meniu siandien laaabai pigus ir paprastas :
pusryciai -karsti sumustiniai , arbata. Vaikas dar ir sureli supumpo priedo.
Vaikas darzelin isejo. Ten valge pietus ir pavakarius .
pietus- vakarykste kruopu-bulviu sriuba.
vakariene-virtos bulves su kefyru 4u.gif vaikas burokeliu salotas mano gamintas smile.gif
tarpais sausainiu ir saldainiu pavalgom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 18 sausio 2010 - 21:50
Pusryciai - sumustiniai su namine parukyta karka, manu kose su uogiene
Pietus - smulkinta vistiena, pakepta su svogunais, morkomis, pomidotu padazu, grietine, prieskoniais, bulviu kose, burokeliu salotos
Vakariene -kepti bulviu ir surio pirsteliai, valgem su padazu - majonezas, pomidoru padazas, picu prieskoniai
Atsakyti
Pietums dar turiu širdelę, tai patroškinsiu su morkomis ir cukinijomis, bus su virtomis bulvėmis ir keptais burokėliais ax.gif o vakarienei dar nežinau g.gif Blynų tik keli liko, nors vakar atrodė visas kalnas, na dar vienam koldūnų porcija yra ax.gif sumastysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 18, 14:40)
As i tesla dedu 2 kiausinius, truputi druskos, pieno truputi (jei neturiu, tada kokius 3 saukstus greitines dedu, vandens uzpilu, kad daugiau tos teslos gautusi) ir miltu. Viska dedu daugmaz is akies.  Paimi gabaliuka teslos, truputi pakocioji, atsipjauni gabaliuka, dedi farsa jau suprieskoniuota ir bandai lipdyt cepelina rolleyes.gif O tesla turi gautis tokia biski lipnesne nei koldunam, kad paskui idejus farsa suliptu, nes jei padaugini miltu, paskui sunku juos besulipint doh.gif  O jei farsas toks biski sausesnis, tada i ji galima idet puse susmulkinto sultinio kubelio, vakar isbandziau thumbup.gif
Na nezinau, ar aiskiai cia parasiau, bet tikrai paprasta juos pagamint smile.gif

aciu. tikrai nesu tokiu bandziusi. mano mociute minkydavo tesla tik is miltu ir vandens, biski nuplikydavo miltu, kad minkstesne tesla butu, bet nei grietines, nei kiausiniu, nei pieno nepildavo. reiks pabandyt 4u.gif
Atsakyti
pusryciai: karsti sumustiniai, surelis, sausi pusryciai su jogurtu
pietus: agurkine sriuba (mama dave) bulviu-varskes blynai su grietine, like 1.5 kokoro su kopustais.
vakariene: lietiniai blynai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 19 sausio 2010 - 11:00
pusryciams man vakarykscios virtos bulves pakeptos su kiausiniu,arbata.
vaikui -farsiruoti kiausiniai,arbata.
pietums- bulviniai kukuliai su mesa ( norfoje pirkti ),grietine.
Vakarienei- kazka sugalvosiu.
bet siandien i parduotuve neisiu schmoll.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava + surelis
Pietus - sumustiniai : juoda duona su grudais + slapia desra+ pomidoras
Vakariene- brandinta sriuba ir brandintas plovas biggrin.gif , greipfutai, mandarinai.

Atsakyti
va čia mūsų pietūs, gal su telefu tai nelabai kaip atrodo mirksiukas.gif

user posted image

Ir dar pyrago iškepiau

user posted image
Atsakyti