Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Pietums kepiau blynus su žiediniais kopūstais. Panaudojau visai kitokį sūrį, skonis fantastiškas. Receptas iš čia: http://gyvenimas.del...s.d?id=27963431
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonya: 20 sausio 2010 - 06:05
QUOTE(deimapov @ 2010 01 19, 14:09)

II-makaronai su spirgučių-vogūnų padažu, raugintas agurkas, marinuotos morkos,

O kaip tas marinuotas morkas darai? Ar parduotuvej perki?
Atsakyti
QUOTE(kachukas @ 2010 01 20, 09:33)
O kaip tas marinuotas morkas darai? Ar parduotuvej perki?

Mamytė pati jas daro, tik niekaip nepaklausiu tikslaus recepto, kažkada minėjau, ten actas, aliejus, druska, cukrus, o kas dar tai nepamenu smile.gif Labai labai skanios jos man
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 20, 01:35)
Mano pietūs:

Niam niam essen.gif

Pusryčiai: sumuštiniai ir kava/arbata
Pietūs: MB - pyragas su mėsa, man - avižinė košė
Vakarienei MB bus bulvės su kefyru, man - varškė su kefyru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 01 19, 17:57)
O bulves reikia žalias išskaptuot? Ir per kiek laiko iškepa. Ot apsidžaugtų MB tokiu patiekalu  bigsmile.gif  biggrin.gif

na as peiliu jas zalias isskaptuoju viduriukus ir idedu farso, kepu zepter keptuveje tai patiekalas man pasigamina per pusvalanduka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglencija @ 2010 01 20, 11:11)
na as peiliu jas zalias isskaptuoju viduriukus ir idedu farso, kepu zepter keptuveje tai  patiekalas man pasigamina per pusvalanduka smile.gif

Bandysiu, ačiū už idėją smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 20, 01:35)
Mano pietūs:
user posted image

gaila, kad toli gyveni, o tai reiktų į svečius ant pietų užsukti mirksiukas.gif thumbup.gif

Na toliau vengiu parduotuvių, tai tik vyrelį nusiunčiau pieno, duonos tongue.gif o pati vis dar šaldytuvą purtau tongue.gif Sau pietų į darbą pasidariau burokėlių-obuolių-pupelių mišrainės, aišku ir namie visas bliūdas dar liko tongue.gif o vakarienės vyras turėtų kažką pagamint iš makaronų ir mėsos konservų ax.gif
Atsakyti
Paziurejau i foto ir taaip valgyt uzsimaniau 4u.gif Labai skaniai viskas atrodo rolleyes.gif

O as siandien gaminsiu nebent vakare ka nors, kad manajam i darba butu ka isidet, o taip pietums bus vakar kepti kopustu kotletai su ryziais ir raugintais agurkeliais turbut g.gif Patroskinsiu kotletus su grietine ir viskas bigsmile.gif
Siryt sau einu i virtuve, ziuriu, kazkas ant grindu toks pusiau apgrauztas metos...pakeliu, ogi tas kopustu kotletas biggrin.gif Pasirodo, musu katinas ismoko atsidaryt spintele ir pasiimt, kas jam patinka doh.gif gerai bent kad tik viena pasieme ir kitu neliete g.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 20, 11:45)
Siryt sau einu i virtuve, ziuriu, kazkas ant grindu toks pusiau apgrauztas metos...pakeliu, ogi tas kopustu kotletas biggrin.gif Pasirodo, musu katinas ismoko atsidaryt spintele ir pasiimt, kas jam patinka doh.gif gerai bent kad tik viena pasieme ir kitu neliete g.gif

pas mane grazuole saldytuva atsidaro doh.gif gumos netvirtai laiko, tai uzsilipa ant stalo ir atsidaro. O jau tada pasiima ka nori lotuliukas.gif is bado nemirs katyte lotuliukas.gif tai mes dabar uz saldytuvo dureliu ir kameros dureliu laikom prakista ilga medini sauksta ax.gif tai tada ji neatsidaro tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 20, 11:19)
gaila, kad toli gyveni, o tai reiktų į svečius ant pietų užsukti  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Aš taip pagalvojau, reiktų mums meetą visoms pasidaryti vasarą, picnyką, visos taupančios, tai maisto būtų spėju visokio ir dar per daug
biggrin.gif thumbup.gif
QUOTE(denite @ 2010 01 20, 11:45)
*Paziurejau i foto ir taaip valgyt uzsimaniau 4u.gif Labai skaniai viskas atrodo rolleyes.gif

**Siryt sau einu i virtuve, ziuriu, kazkas ant grindu toks pusiau apgrauztas metos...pakeliu, ogi tas kopustu kotletas biggrin.gif Pasirodo, musu katinas ismoko atsidaryt spintele ir pasiimt, kas jam patinka doh.gif gerai bent kad tik viena pasieme ir kitu neliete g.gif

*Tai valgyk, juk skanių turi kopūstų kotletukų thumbup.gif
**norėjau rašyt, kad mickutės net ir šaldytuvą atsidaro, bet žiūriu jau pati parašiusi smile.gif gudrios jūsų katytės smile.gif

Šiandien mano meniu:
I-brandinti makaronai
II-traškučiai blush2.gif makaronai
III-dar nežinau arba makaronai, arba kotletai cento, sūrelis gal su arbata, na piūrėsiu dar smile.gif

Aš šiandien taip nenorėjau eit į parduotuvę, bet reikėjo vėžliui agurko būtinai, tai užėjau, ir 12lt išleidau... čipsai, sūreliai, kotletai. Na dėl kotletų džiaugiuosi, jie man labai patinka, o maniau, kad jau akcija pasibaigusi jiems, galvojau, kad tik aną savaitę buvo, bet yra žiūriu dar nemažai jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 20 sausio 2010 - 14:35
pusryciai: karsti sumustiniai, sausi pusryciai
pietus: vaikui plovas (mama dave) balandeliai, likuciai agurkines sriubos
vakariene: vakariksciai bulviu-varskes blynai
Atsakyti
Pusryciai - grikiu kose, kepti kiausiniai su lasinukais
Pietus - rugstyniu sriuba, vistienos kepsneliai (file gabaliukais, krakmolas, majonezas, kiausinis, ferm. suris, prieskoniai), valgeme su majonezo - pomidoru padazo ir picos prieskoniu padazu
Vakariene - yra dar grikiu, tai galvoju pakepti kartu su desrelemis ir lasinukais, jei vyrai ko nors kita neuzsimanys
Atsakyti