Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Siandien:
Pusryciai - kava
Priespieciams veliau viriau saldytu darzoviu sriuba (na kur buna pirkt)
Velyvi pietus bus saltibarsciai, virtos bulves su rukytu lasinuku spirgiukais. Vakarienei
turbut pabaigsim likucius ir tikriausiai keptos duonos su suriu darysiu, nes laabai pasiilgau bigsmile.gif
Siandien tokia sriubine diena, nes vakar visa diena ne namie buvom, nieko negaminau, sveciuose valgem saltibarsciu, o vakare velai grizom ir ant greicio desreliu uzkandom su duona,MB dar kiausinienes valge, o siandien man skrandis streikuoja, reikalauja sriubos blush2.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandinti skryliai su svogunu-spirguciu padazu
Pietus - ryziu-morku-bulviu sriuba, zemaiciu blynai
Vakariene - vaziuosim pas mano mama, ten bus cepelinai
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 20, 22:01)
taigi per google daug receptu ismeta , vienus su kepimo milteliais , kitus be kepimo milteliu  smile.gif

Taigi žinau, kad daug išmeta. Bet aš norėjau ir jūsų visų paklaust. Niekad nekepus, tai žinot blush2.gif Beje šiandien iškepiau ir kepimo miltelių nedėjau. Gavosi super.

Taigi ryte: čirviniai blynai + kava
Pietūs: kepu orkaitėje viščiuką su bulvėmis. Nežinau kas gausis, nes irgi niekad nesu kepus blush2.gif Viščiukas kainavo 7,99 Lt./kg, o bulvės iš tėvų.
Vakarienei man bus kefyras, o MB gal tą patį viščiuką valgys.
Atsakyti
vakar pusryciams - kava arbata kakava, kas kam, ir blyniukai su uogiene biggrin.gif
pietus ne is taupiuju, cili picoje rolleyes.gif
vakariene, damuse vyrai - kotleciukus su bulvemis ir zirniu sriuba (viskas brandinta) cool.gif

siandien man kava, vaikui arbata su manu kose, vyrui arbata, bei buterbrodziukai su kiausiniu+suriu+cesnakiuku+majonezo ale uztepele biggrin.gif veliau kas bus bus matyti unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Šiandien ryte: sumuštiniai + kava/arbata
Pietūs: MB čenachai, man kruopos
Vakarienė: MB dešrelės su kuo nors, o man varškė + kefyras
Atsakyti
Sveikutės,
mūsų šeštadienio valgymai:
pusryčiams - kiaušinienė, kava/arbata
pietums - sūrio/pomidoro/agurko/avokado salotos, brandintas pyragas su dž.obuolių kompotu
vakarienei - perlinių kruopų, bulvių, morkų ir faršo kukuliukų troškinys, valgėm su raug. kopūstais
sekmadienis:
pusryčiams - vyras su sūnum troškinį pabaigė, aš salotų likutį
pietums - visiems po hotdogą mieste blush2.gif
pavakariams - pieniška makaronų sriuba
vakarienei - vištiena, troškinta su morkomis, porais, konc.ananasais, razinom, valgėm su ryžiais
šiandienos planai:
pusryčiams valgėm tik jogurto, vaikas su dribsniais, mes be nieko, kava arbata
pietums yra likusios vištienos ir dar sriubos šiek tiek
vakarienei galvoju barščius su dž.grybais virt ir gal tiesiog bulvių pakepsiu, ar su kefyru ar su varške pavalgysim.
Atsakyti
Labukas 4u.gif

Siandien pusryciu vel nebuvo, nesinorejo, tik kava
Pietums MB issinese desreliu su duona, as pasidariau pekino salotu (pekino k., raug. agurkas, pomidoras, kepta duona su majonezu)
Vakarienei kepsiu vistienos kepsnelius (smulkinta vistiena, majonezas, krakmolas, prieskoniai, valgysim su ryziais ir pekino salotom. Ir tikriausiai rugstyniu sriubos isvirsiu po lekste, nes dar turiu truputi rugstyniu likusiu, kiausiniu irgi pora isvirtu yra g.gif
Atsakyti
niu va musu pietus buvo koldunai, bei arbateles prisigerem biggrin.gif segam,tainamie su mazium sedim, ir valgyti jau darau rolleyes.gif
vakarienei barsciu sriubyte, bei ale guliasiukas (mesyte + kepti svogunai,cesnakai,pievagrybiu pora + bulves kubeliais ir viskas patusinta) valgysim su marinuotais burokeliais bei agurkiukais. bei desertui zele biggrin.gif siaip dar vaisiu pripirkta ligoniukui, kad tik valgytu cool.gif
Atsakyti
Mes šiandien brandintos picos, po to vyras išvyko į darbą, grįš ryt ryte, tai nežinau ką ir kur valgys. Aš virtą vištienos krutinėlę, vakare baigsiu daryti vištienos guliašą.
Atsakyti
Pas mus snd- kepti sumustiniai, silke su duona, keptos bulves su spirguciais ir kiausiniu, vakarykste burokeliu sriuba , grikiu kose su keptais svogunais ir spirguciais.
Atsakyti

user posted image
Musu vakariene (nekokia cia ta foto, bet vistiek idesiu blush2.gif fotkinau ant greicio, nes MB alkanas buvo biggrin.gif )
Atsakyti
denite a kas cia per mesiukas ? g.gif g.gif

Pas man tai pusryciam 2 kepti kiausai+kava ir saldainis biggrin.gif ,vakarienei troskinukas su mesyte ir bulvem,obuolys.
Atsakyti