Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 02 24, 14:30)
miau o tešlą sluoksniuotą perki gatavą ar pati daraisi? aš pažiūrėjau, kad brangokos tos tešlos

Perku gatavą. 1 kg - 8,25 lt Nemokėčiau aš tokios padaryt ax.gif bet iš kilogramo gali išsikept du didelius pyragus (per visą skardą).

QUOTE(+777+ @ 2010 02 24, 14:50)
Nu, šaunuolė aš tai jau 21 val apie lovą galvot pradedu.
O šį vakarą gaminsiu troškinį iš apvirtos vištienos likučių, sudėsiu papriką, morkų, salierų-patroškinsiu ir bus gerai blush2.gif

Patikėk, šiandien į darbą vėlavau, nes neišsimiegojau doh.gif

Skaniai skamba, visai norėčiau vištytės su daržovėm.

QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 24, 15:49)
Sveikutės
Kiek čia prirašėte, reikės laisvesnę dienelę paskaitinėti.
Savo meniu kol kas nerašysiu, maitinausi ligoninėje  lotuliukas.gif  Bet jūsų meniu bandysiu sekti.  4u.gif

Sveikinam mamytę ir dukrytę bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 02 24, 17:08)
Perku gatavą. 1 kg - 8,25 lt Nemokėčiau aš tokios padaryt  ax.gif  bet iš kilogramo gali išsikept du didelius pyragus (per visą skardą).

kur perki maximoj?
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 24, 16:49)
Sveikutės
Savo meniu kol kas nerašysiu, maitinausi ligoninėje  lotuliukas.gif  Bet jūsų meniu bandysiu sekti.  4u.gif

Sveikinimai dideliausi bigsmile.gif Saldaus pienuko, ramaus miegučio ir aukit aukit aukit 4u.gif

Vakar mūsų meniu:
pusryčiams - vėl karšti sumuštinukai su ketčupu ir sūriu, kava, arbata
pietums - brandinti troškinti kopūstai su dešrelėm, bulvės
vakarienei - kepiau vištieną su ryžiais, morkom, žirneliais, na tą, kur apie 2 val. kept reikia rolleyes.gif

šiandien:
pusryčiams - mums su vaiku dribsniai su pienu, vyras sumuštinių tepėsi, kava, arbata
pietums - vištienos dar visiems po gabaliuką yra
vakarienei planuoju grybų kotletus kept, plius bulvių košė, raudonas padažas
Atsakyti
mirksiukas.gif
na taupome toliau -
antradieni buvo keptos bulves su Norfos parūkytomis dešrelėmis, mišrainė - silkė-bulvės, kiaušiniai, rauginti agurkai - majonezas
vakar išviriau porą šlaunelių, į buljoną morkų, makaronų, krapų ir puikiausia sriubytė. thumbup.gif vakarienei damušėm brandintas desreles su bulvemis ir marinuotais burokėliais , o kam trūko, tas rado silkės dar mirksiukas.gif
Šiandien pietums kepti kiaušiniai su slapenka, vakarienei dar yra brandintos sriubos, o kas bus daugiau, dar nesumasčiau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 24, 15:49)
Sveikutės

daug pienelio ir lengvų naktelių wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 24, 17:35)
kur perki maximoj?

Norfoje

QUOTE(Zaklada @ 2010 02 25, 09:44)

pietums - brandinti troškinti kopūstai su dešrelėm, bulvės
vakarienei - kepiau vištieną su ryžiais, morkom, žirneliais, na tą, kur apie 2 val. kept reikia  rolleyes.gif

Man kaip skanu tokie kopūstai, bet MB nevalgo verysad.gif

O kokia čia višta? g.gif
Atsakyti
vakar maximoj pasipirkau miltu,kruopu,makaronu (nes nuolaida) - tai dabar gyvensim biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vakar meniu ;
I- kava/arbata + sureliai.
II- keptos-troskintos vistienos kepeneles su svogunais,morkom + virtos bulves+raug.agurkai.
III-pabaigem vakaryksti maista- blynus su idaru , sriuba, dar kukuruzai ,mandarinu po pora, vafliukai ,sausainiai.

Siandien
I - kava/arbata virti kiausiniai,duona,majonezas.
II- plovas .
III- miltiniai lietiniai su varske. Gal dar sriuba kokia sumastysiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristyyynyte: 25 vasario 2010 - 09:57
Sveikos merginos 4u.gif
Ir aš labai norėčiau prisidėti prie taupančiųjų būrelio smile.gif
Šiandien pietums vištienos kotletukai su makaronais,
vakarienė - tinginių balandėliai, tikrai dar ir rytdienos pietums liks thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 02 25, 13:43)
vakarienė - tinginių balandėliai, tikrai dar ir rytdienos pietums liks  thumbup.gif

bigsmile.gif as irgi siandien juos darysiu.

Taigi siandien:
Pusryciai - kava, sumustiniai su suriu, varskes spurgos (vakar pridariau smile.gif )
Pietus - brandinti makaronai su suriu, desrelem
Vakariene - tinginiu balandeliai
Atsakyti
Labas

kas yra "brandinti" makaronai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MamaGita @ 2010 02 25, 12:43)
Sveikos merginos  4u.gif
Ir aš labai norėčiau prisidėti prie taupančiųjų būrelio  smile.gif
Šiandien pietums vištienos kotletukai su makaronais,
vakarienė - tinginių balandėliai, tikrai dar ir rytdienos pietums liks  thumbup.gif

Sveika prisijungusi, skanių, taupių meniu ant jūsų stalo wink.gif

QUOTE(Algyte @ 2010 02 26, 00:45)
Labas

kas yra "brandinti" makaronai?  blush2.gif

Pirmam puslapyje paaiškinta

Šiandien buvo blogai iš po vakar biggrin.gif tai du kartus sriubą valgiau, sūrelį, vakare pas močiutę lietinių su varške
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 02 25, 10:54)
Man kaip skanu tokie kopūstai, bet MB nevalgo  verysad.gif

O kokia čia višta?  g.gif

Vištą taip dariau:
http://www.supermama...;#entry29402058

Oj maniškis irgi nelabai žavisi kopūstais, bet į lėkštę dėdama jam daugiau dešrelių, o sau - kopūstų, tai ir išsisprendžia kažkaip. biggrin.gif

Šiandien:
I- dribsniai su jogurtu, kava
II - nuo vakar likę grybų kotletai su bulvių koše, virsiu rūgštynių sriubą
III - sriubos dar tikrai bus, ir išsitraukiau tas strimėles, tai gal pradžioj apkepsiu, o paskui patroškinsiu puode su bulvėm ir morkom.
Norėčiau dar ir saldaus kažką pasidaryt savaitgaliui, bet vis dar ieškau, ką čia nebrangaus surezgus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zaklada @ 2010 02 26, 10:58)
Vištą taip dariau:
http://www.supermama...;#entry29402058

Oj maniškis irgi nelabai žavisi kopūstais, bet į lėkštę dėdama jam daugiau dešrelių, o sau - kopūstų, tai ir išsisprendžia kažkaip.  biggrin.gif 

Šiandien:
I- dribsniai su jogurtu, kava
II - nuo vakar likę grybų kotletai su bulvių koše, virsiu rūgštynių sriubą
III - sriubos dar tikrai bus, ir išsitraukiau tas strimėles, tai gal pradžioj apkepsiu, o paskui patroškinsiu puode su bulvėm ir morkom.
Norėčiau dar ir saldaus kažką pasidaryt savaitgaliui, bet vis dar ieškau, ką čia nebrangaus surezgus  g.gif

ir aš šitaip vištą esu gaminus drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif

Vakar užmarinavau silkės, dar sriubos viena porcija likus, virta kiaušinį sutarkavau kartu su šlapianke, majonezo ir ant batono, tai tokių sumuštiniai ir man į darbą ir dar namie lėkštę palikau, tai , kad vyrai badus nemirs tongue.gif o vakare visi išeinam į svečius ax.gif
Atsakyti