Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(denite @ 2010 02 23, 22:20)
na nelabai panasu i taupu meniu biggrin.gif  bet skamba skaniai viskas lotuliukas.gif

o as dar beveik naktipieciams naminiu cipsu priviriau..labai seniai bebuvau darius rolleyes.gif

Na taupus išties biggrin.gif nes vaisius, daržoves gavome nemokamai, vištieną taip pat močiutė nupirkus įdavė, tortukas iš tų pačių vaisių, tik pirkau paplotį už 0,99 iš maxes. braškės iš šaldiklio, na va karka vakar pirkta vyro pietums, tai jau ketvirtą kartą valgoma, labai jau didelė, nesusivalgo biggrin.gif
O kaip darai čipsus, aš esu fanė jų biggrin.gif tik naminių nesu kepusi, bulvytes fri taip, kepu iš savo bulvių, o va čipsų nekepiau, kaip plonai supjaustyti tai žinau, o kokius prieskonius ir kada naudoji ir pan?
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 23, 23:23)
Na taupus išties biggrin.gif nes vaisius, daržoves gavome nemokamai, vištieną taip pat močiutė nupirkus įdavė, tortukas iš tų pačių vaisių, tik pirkau paplotį už 0,99 iš maxes. braškės iš šaldiklio, na va karka vakar pirkta vyro pietums, tai jau ketvirtą kartą valgoma, labai jau didelė, nesusivalgo biggrin.gif
O kaip darai čipsus, aš esu fanė jų biggrin.gif tik naminių nesu kepusi, bulvytes fri taip, kepu iš savo bulvių, o va čipsų nekepiau, kaip plonai supjaustyti tai žinau, o kokius prieskonius ir kada naudoji ir pan?

tai pigiai sukates tada smile.gif o tortuko su vaisiais tai kaip noreciau.. doh.gif prasom placiau kaip toki pasigamint, kaip ta pertepima, kokius vaisius naudojai? smile.gif

as tai paprasciausia universaliu prieskoniu misini barstau ir tiek. Isimu cipsus, sudedu i koki dubeni ir iskart pabarstau. Kai turiu svieziu krapu, smulkiai juos supjaustau ir barstau ant cipsu, gaunasi tokie kaip estrella, tik sveikiau biggrin.gif Su dziovintais krapais man neskanu, nei skonio nei kvapo kazkaip. Nors siaip cipsai pas mus irgi ilgai neuzsibuna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 02 23, 23:12)
tai pigiai sukates tada smile.gif o tortuko su vaisiais tai kaip noreciau.. doh.gif prasom placiau kaip toki pasigamint, kaip ta pertepima, kokius vaisius naudojai? smile.gif

as tai paprasciausia universaliu prieskoniu misini barstau ir tiek. Isimu cipsus, sudedu i koki dubeni ir iskart pabarstau. Kai turiu svieziu krapu, smulkiai juos supjaustau ir barstau ant cipsu, gaunasi tokie kaip  estrella, tik sveikiau biggrin.gif  Su dziovintais krapais  man neskanu, nei skonio nei kvapo kazkaip. Nors siaip cipsai pas mus irgi ilgai neuzsibuna ax.gif

o kai supjaustai neišmirkai bulvių, iškarto kepi? Jetau kaip užsimaniau, reikės pasidaryti kada, turiu šaldytų krapų blush2.gif
O pertepimą dariau iš kameros ištraukiau braškes, atlaidinau (jos trintos jau iškart), grietinės šaukštą ir pertepiau, dėjau kriaukšių, mandarinų, kivių.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 02 24, 00:20)
o kai supjaustai neišmirkai bulvių, iškarto kepi? Jetau kaip užsimaniau, reikės pasidaryti kada, turiu šaldytų krapų  blush2.gif

as tai iskart supjaustau ir kepu. Siaip man rodos galima pabandyt ir su kitais kokiais priedais pasidaryt ar prieskoniais (pvz picu), juk visokiu buna tu cipsu..tik,gaila, kai jau suvalgem, tada pamasciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 02 23, 23:37)
as tai iskart supjaustau ir kepu. Siaip man rodos galima pabandyt ir su kitais kokiais priedais pasidaryt ar prieskoniais (pvz picu), juk visokiu buna tu cipsu..tik,gaila,  kai jau suvalgem, tada pamasciau  blush2.gif

nu viskas baik čia ant nakties man seilę varvint biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Aš vakar iki nakties šeimininkavau doh.gif

Pusryčiai: sumuštiniai, šokoladinis pyragas + kava/arbata
Pietūs: sluoksniuotos tešlos pyragas su mėsa ir daržovėm
Vakarienė: MB čili sriuba, man - varškė ir kefyras

Rytoj ir net poryt bus tas pats biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 24 vasario 2010 - 08:45
miau o tešlą sluoksniuotą perki gatavą ar pati daraisi? aš pažiūrėjau, kad brangokos tos tešlos
Atsakyti
[quote=miau,2010 02 24, 09:45]
Sveikos. Aš vakar iki nakties šeimininkavau doh.gif

Nu, šaunuolė aš tai jau 21 val apie lovą galvot pradedu.
O šį vakarą gaminsiu troškinį iš apvirtos vištienos likučių, sudėsiu papriką, morkų, salierų-patroškinsiu ir bus gerai blush2.gif
Atsakyti
Siandien:
Ryte tik kava
Pietums MB issinese sumustiniu suriu, as nieko
Vakarienei darysiu makaronus su suriu ir parukytom desrelem. Gal liks ir rytojui dar, nes sotus patiekaliukas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės
Kiek čia prirašėte, reikės laisvesnę dienelę paskaitinėti.
Savo meniu kol kas nerašysiu, maitinausi ligoninėje lotuliukas.gif Bet jūsų meniu bandysiu sekti. 4u.gif
Atsakyti
Pusryciai - brandinti zemaiciai su raug. kopustu idaru ir grybu padazu
Pietus - bandele (neturejau laiko)
Vakariene - makaronai su desra, grybais, paprika, valgeme su salotomis (pomidorai, agurkai, poras, grietine)
Atsakyti
QUOTE(Rytinė pašvaistė @ 2010 02 24, 15:49)
Sveikutės
Kiek čia prirašėte, reikės laisvesnę dienelę paskaitinėti.
Savo meniu kol kas nerašysiu, maitinausi ligoninėje  lotuliukas.gif  Bet jūsų meniu bandysiu sekti.  4u.gif

sveikiname mamytę ir dukrytę grįžus namo 4u.gif 4u.gif wub.gif aukit didelės ir sveikos
Atsakyti