QUOTE(deimapov @ 2010 02 23, 23:23)
Na taupus išties

nes vaisius, daržoves gavome nemokamai, vištieną taip pat močiutė nupirkus įdavė, tortukas iš tų pačių vaisių, tik pirkau paplotį už 0,99 iš maxes. braškės iš šaldiklio, na va karka vakar pirkta vyro pietums, tai jau ketvirtą kartą valgoma, labai jau didelė, nesusivalgo

O kaip darai čipsus, aš esu fanė jų

tik naminių nesu kepusi, bulvytes fri taip, kepu iš savo bulvių, o va čipsų nekepiau, kaip plonai supjaustyti tai žinau, o kokius prieskonius ir kada naudoji ir pan?
tai pigiai sukates tada

o tortuko su vaisiais tai kaip noreciau..

prasom placiau kaip toki pasigamint, kaip ta pertepima, kokius vaisius naudojai?
as tai paprasciausia universaliu prieskoniu misini barstau ir tiek. Isimu cipsus, sudedu i koki dubeni ir iskart pabarstau. Kai turiu svieziu krapu, smulkiai juos supjaustau ir barstau ant cipsu, gaunasi tokie kaip estrella, tik sveikiau

Su dziovintais krapais man neskanu, nei skonio nei kvapo kazkaip. Nors siaip cipsai pas mus irgi ilgai neuzsibuna