Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 01, 19:58)
off topic siek tiek bus, bet deimapov dar neplanuojat trecios burnytes?  rolleyes.gif

Būtų faina, norėtumėme, bet oj kiek dar visko reikia, man dar mokslai, beto ekonominė situacija Lietuvoje apgailėtina, palikti vaiką belekam ir važiuoti dirbti svetur tikrai NE, o jei atsirastų tas stebuklas, tai labai džiaugtumėmes. Aš sakau, kad geriausias yra neplanuotas, jam visada tinkamas laikas, o kai leliaus nėra, tai norisi ir mokslus baigti, po to padirbėti kažkiek, po to dar ir dar biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar buvo likę virtų žirnių košės ir kaimiškų dešrelių.
Tai šiandiena košę sublenderiavau,užviriau vandens su sviestu lauro lapais,poru,{paviriau}sudėjau žirnių masę supjausčiau kaimiškas dešreles,pakaitinau{bet neužviriau.
Įpylus į lėkštę sulaužiau batono skrudučius,supjausčiau,skiltelę česnako.
Vakar kepiau kvietinį ragaišį,todėl skanu su uogiene ir arbata.
Vakarienei marinuojasi pangasijos filė.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 01, 21:24)
Vakar kepiau kvietinį ragaišį,todėl skanu su uogiene ir arbata.

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm wub.gif su saltu pienuku..... bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pietūs - žuvies piršteliai, bulvės ir morkų mišrainė
Vakarienė - barščiai, mieliniai blynai
Atsakyti
Ar kas bandot varse su uogiene plakti su mikseriu ,na tipo kaip parduotuvine varskyte garyti ? 4u.gif
Atsakyti
As jau pora dienu i parduotuve neinu biggrin.gif , nieko neperku .... bet turiu labai gerus tevukus - jie sestad buvo Ukmerges turgui ,tai man kaip uzveze rukytu lasiniu palti , saltai rukytos sonines du did gabalus , zalios versienos kg , zalio kiaulienos kumpio kg .Viska susipjausciau , susirusiavau ir i saldykli ax.gif ....dar norfini maisa obuoliu atveze smile.gif is vyro deduku bulviu,morku,burokeliu,juoduju ridiku, raug.agurku, vysniu kompoto atsivezem ( jie gyvena netoli 4 km nuo musu namu biggrin.gif ).Tai vat ...siandien eisiu i parduotuve tik poros vaikui sureliu ir elektrines svarstykles nugriebsiu sau , reik kazkaip iki vasaros bent 4 -5 kg nusitarkuot g.gif

Ryte - po kiausini su majonezu, Pietums kazka su mesyte darysiu , dar sumastysiu, vakarienei gal zirniu kose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2010 03 02, 09:55)
Ar kas bandot varse su uogiene plakti su mikseriu ,na tipo kaip parduotuvine varskyte garyti ? 4u.gif

Nedarau smile.gif
Šiandien:
I-traškučiai, saldainiai doh.gif blush2.gif
II-brandinti bulviniai blynai, grietinė.
III-kept bandysiu šedevrą biggrin.gif kas gausis nežinau, vakare parašysiu biggrin.gif
Atsakyti
Siandien valgysime likucius darzoviu apkepo: bulvytes, cukinija, pomidorai, olandiskas suris, mocarelos suris ir plaktas kiausinis su priedais smile.gif bei burokeliu sriuba su galkutemis smile.gif taip sakant kepu apkepa is visu darzoviu ir suriu likuciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lile: 02 kovo 2010 - 13:31
QUOTE(delfinarija @ 2010 03 02, 10:55)

Aš taip visada darau ir parduotuvinės varškytės neperku. Imu pakelį varškės. Sublenderiuoju kokius noriu vaisius (šaldytas mėlynas, bananus, braškes ar dar ką) su cukrumi ir tada kartu su varške dar viską sublenderiuoju. Gaunasi skanu ir sveikiau negu iš parduotuvės.
O mūsų vakar meniu buvo toks:
Pusryčiai: man kukuruzų košė su bananu, vyrui vėlyvi pusryčiai/pietūs - mėsos kukuliai su bulvėmis
Pietūs: mėsos kukuliai su bulvėmis;
Vakarienė: iškepiau blyną orkaitėje ir padariau vyniotinį su obuolių uogiene, tai vyras jį valgė, o aš baronkėlių, arbatos, truputį to vyniotinio.

Šiandien meniu:
Pusryčiai: man kukuruzų košė su kivi, vyrui tas vyniotinis vakarykštis;
Pietūs: kotletai su bulvėmis;
Vakarienė: reikia pribaigti visus likučius rolleyes.gif
Atsakyti

Aš darau taip: dedu i blenderi varškę, įpilu truputi pieno, truputi cinamono su cukrumi, šaukštą grietinės. Sublenderiuoju, o toliau kas kokios uogienes nori uzsideda... Mano vaikams jau nebeskani pirktinė...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo adia3: 02 kovo 2010 - 13:57

Delfinarija 4u.gif -
Varškę perku ūkininkų turguje{retsykiais perku ir parduotuvėje}
Dažnai darau morkų,obuolių sultis.
Varškę į dejus į mikserį ir išsukus su sultimis,gaunasi skani varškė.
Dar įberiu žiupsnį cinamono.
Kadangi turiu ersketuogių uogienės{namų darbo}tai labai ,labai skanu su varske.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 02, 15:55)
Delfinarija 4u.gif -
Varškę  perku ūkininkų turguje{retsykiais perku ir parduotuvėje}
Dažnai darau morkų,obuolių sultis.
Varškę į dejus į mikserį ir išsukus su sultimis,gaunasi skani varškė.
Dar įberiu žiupsnį cinamono.
Kadangi turiu ersketuogių uogienės{namų darbo}tai labai ,labai skanu su varske.

O su sultim tai nebuvau girdejus ,kad galima taip daryti :4u:Gal dar galima ir aguonu ideti ax.gif ACIU visom uz geras idejas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo delfinarija: 02 kovo 2010 - 15:31