QUOTE(delfinarija @ 2010 03 02, 10:55)
Ar kas bandot varse su uogiene plakti su mikseriu ,na tipo kaip parduotuvine varskyte garyti ?
Aš taip visada darau ir parduotuvinės varškytės neperku. Imu pakelį varškės. Sublenderiuoju kokius noriu vaisius (šaldytas mėlynas, bananus, braškes ar dar ką) su cukrumi ir tada kartu su varške dar viską sublenderiuoju. Gaunasi skanu ir sveikiau negu iš parduotuvės.
O mūsų vakar meniu buvo toks:
Pusryčiai: man kukuruzų košė su bananu, vyrui vėlyvi pusryčiai/pietūs - mėsos kukuliai su bulvėmis
Pietūs: mėsos kukuliai su bulvėmis;
Vakarienė: iškepiau blyną orkaitėje ir padariau vyniotinį su obuolių uogiene, tai vyras jį valgė, o aš baronkėlių, arbatos, truputį to vyniotinio.
Šiandien meniu:
Pusryčiai: man kukuruzų košė su kivi, vyrui tas vyniotinis vakarykštis;
Pietūs: kotletai su bulvėmis;
Vakarienė: reikia pribaigti visus likučius