Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 03 02, 11:58)
III-kept bandysiu šedevrą biggrin.gif kas gausis nežinau, vakare parašysiu biggrin.gif

Lauksim bigsmile.gif

Ryte: brandinti blynai, sumuštiniai + kava/arbata
Pietūs: MB valgė tuos pačius brandintus blynus, o aš buvau pas dantistę, tai nieko nevalgiau (dabar valgau jogurtą, bet čia kaip pavakariai)
Vakarienės dar nesugalvojom, bet turbūt bus bulvės su kefyru
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miau: 02 kovo 2010 - 15:46
aš vakar kepiau pagal šita bulvių receptą. Nerealiai, nerealiai skanu!
Tik aš dar paprasčiau dariau- keptuvėj pakepinau svogūnų, petražolių, dar įmečiau krapų ir baziliko. Tada visa šitą masę sumaišiau su bulvėm (kurios prieš tai padruskinau ir papipirinau, supjausčius kaip parodyta). ir tada visa tai sudėjau į stiklinį indą ir užpyliau sultiniu. Skanumėlis neišpasakytas.
Atsakyti
pusryciams vyras valge sumustiniu. as apie pietus pasisildziau vakarykscio atseit plovo smile.gif vaikis darzely valgo.
pietums velyviems yra dar barsciu su frikadelemis. issiviriau bulviu kalna - darysiu Neytes bulvines bandutes. valgysim su sviestuko - grietinytes padaziuku. sukames kaip galim, nes algos niekaip neperveda biggrin.gif prie kompo kas pusvalandi tikrinu biggrin.gif kaip ner taip ner doh.gif nes saldytuve tik garstyciu indukas ir grietine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elzė @ 2010 03 02, 15:53)
aš vakar kepiau pagal šita bulvių receptą. Nerealiai, nerealiai skanu!

Ačiū už receptą, reikės pamėginti bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 02, 16:02)
sukames kaip galim,  nes algos niekaip neperveda biggrin.gif prie kompo kas pusvalandi tikrinu biggrin.gif kaip ner taip ner  doh.gif nes saldytuve tik garstyciu indukas ir grietine biggrin.gif

unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Pusryciai - kava ir daugiau nieko.
Pietus -man lekste brandintos pupeliu sriubos, MB issinese tuno salotu (vakar naktipieciams dariau, labai skaniai gavosi), duonos.
Vakariene - ta pati brandinta pupeliu sriuba, virtos,troskintos vistu nugareles su dauug svogunu ir grietine, virtos bulves, raug. agurkai.

Jau antra savaite traukiu viska is saldiklio, spinteliu ir gaminu, nes su pinigeliais dabar ir mums striuka, visus pinigelius suryja masinos remontas. Na bet niekur nedingsi, kuri laika teks pasispaust unsure.gif Tai stengiuos gamint is to, ka randu dar, pirkau tik grietines, duonos, desreliu, tuno, dar ligu kazka, bet nepamenu, o visa kita - prikauptos maisto atsargos biggrin.gif Na bet savaitgali vaziuosiu i kaima, tai vel truputi papildysiu atsargas smile.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau, skaunaus 4u.gif
Sprandinės vyniotinis su sūriu ir prieskoninėmis žolelėmis
user posted image
Atsakyti
bigsmile.gif deimapov kaip gardziai atrodo, pasakok kokias ten zoleles su tuo suriu maisei? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2010 02 26, 20:51)
siandien

I-jaucio akis po 2 vnt , sureliai arbata/ kava.
II- troskinukas-mesyte,bulves,morkos,svogunai,prieskoniai.
III-IV- vakarykste sriuba ,troskinuka pabaigem ,sokoladas .....veliau kefyras su varske ......

jaucio akis....nu geras doh.gif doh.gif doh.gif nesugebeciau....sorry
Atsakyti
QUOTE(agota.gina @ 2010 03 02, 19:22)
jaucio akis....nu geras  doh.gif  doh.gif  doh.gif  nesugebeciau....sorry

taigi netikra akis. Tik pavadinimas toks.
Atsakyti
QUOTE(KibirVibir @ 2010 03 02, 19:37)
taigi netikra akis. Tik pavadinimas toks.

drinks_cheers.gif nu nesuprato zmogeliukas, kad cia kiausas duonos skylej lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2010 03 02, 19:21)
bigsmile.gif deimapov kaip gardziai atrodo, pasakok kokias ten zoleles su tuo suriu maisei? thumbup.gif

sūris tarkuotas, svogūnų laiškai, petražolės, krapai, salierai. O daugiau iš pakelio dar visokių prieskoninių daržovių, kurios į marinatą įeina, pirkau aš tą prieskonių mišinį marinavimui.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 02, 19:50)
sūris tarkuotas, svogūnų laiškai, petražolės, krapai, salierai. O daugiau iš pakelio dar visokių prieskoninių daržovių, kurios į marinatą įeina, pirkau aš tą prieskonių mišinį marinavimui.

aciukas, gera ideja mirksiukas.gif ,o kepei orkaitej ar siaip ant keptuves susukus? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolkuce: 02 kovo 2010 - 20:11