Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

Aš naikinsiu kameros likučius sakiau, reikia apsituštinti. rytojui išėmiau vištienos ketvirčius. Žiūriu faršo nemažai yra, didžkukulių, bet jų niekaip neverdu, nes mamytė padarė ne su virta ir malta mėsa iš virtų bulvių o su žaliu faršu, tai gaunasi nesamonė, kol faršas išverda, sutyžta tie cipakai, ir vargo vakarienė ten juos virti, tai ir mėtosi kameroje, sakiau reikės kada išvirti, valgyti galima, bet išvaizdos netenka vargšiukai. Dar karbonado mačiau yra, viščiukas, šoninės, vištų odelių, žuvies faršo nemažai, apie 2-3kg... hmz reikia apsivalyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 07, 23:01)
didžkukulių, bet jų niekaip neverdu, nes mamytė padarė ne su virta ir malta mėsa iš virtų bulvių o su žaliu faršu, tai gaunasi nesamonė, kol faršas išverda, sutyžta tie cipakai, ir vargo vakarienė ten juos virti, tai ir mėtosi kameroje, sakiau reikės kada išvirti, valgyti galima, bet išvaizdos netenka vargšiukai. 

Pabandyk atsildyti siek tiek ir apkepk keptuvėje, tuomet įpilk vandens ir troskink.
Yra toks cepkiu (žalių) virimo budas. Labai pasiteisina. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 08, 12:16)
Pabandyk atsildyti siek tiek ir apkepk keptuvėje, tuomet įpilk vandens ir troskink.
Yra toks cepkiu (žalių) virimo budas. Labai pasiteisina.  mirksiukas.gif

Adia3,-
mano toks būtų patarimas,[pabandyk tokius cipelinus kepti orkaitėje}uždenk folija iš pat pradžių,kol jie atšils.
Vėliau,uždėk sviesto gabaliuką{mes darant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio,čia aš nuo savęs}
Gal patiks toks varijantas,man jį davė draugė.
Nors labai retai valgome cipelinus,bet kai darome,norisi kažko naujo sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 03 08, 13:19)
Adia3,-
mano toks būtų patarimas,[pabandyk tokius cipelinus kepti orkaitėje}uždenk folija iš pat pradžių,kol jie atšils.
Vėliau,uždėk sviesto gabaliuką{mes darant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio,čia aš nuo savęs}

Atrodo labai riebiai ir sausai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adia3 @ 2010 03 08, 11:16)
Yra toks cepkiu (žalių) virimo budas. Labai pasiteisina.  mirksiukas.gif

QUOTE(regna @ 2010 03 08, 12:19)
Adia3,-

oi merginos dėkui labai už patarimus, reikės pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava/arbata, as dar vakar keptu blynu valgiau
Pietus - saldytu darzoviu sriuba, kiaulienos kepsniai, desreles, virtos bulves, raug. agurkai.
Turejom svecia, tai pagaminau visko daugiau, bet dar visko uzteks vakarienei sociai pavalgyti. Dar yra tinginio, kas nores.

Atsakyti
Šiandien:
I- vyras vedėsi į kavinę mane, tai pietus buvo super, su desertasi ir pan.
II- kepta orkaitėje vištiena, su bulvėmis, daržovėmis.
Atsakyti
Pusryciams - sumustinis su suriu ir kava
Vakarienei keptos bulves, kepti eseriukai(brolio laimikis),tosteris su uogene , bei balinta kava , ir skittles saldainuku gavau prie tulpes biggrin.gif
Atsakyti
siandien
I- sumustiniai su rukyta desra , vaikui "mazyliu be E621 " desreles keturios su duona arbata.
II- saltibarsciai su virtom bulvem smile.gif , pabaigem vakarykste pupeliu sriuba.
III- as tai duonos , tai desros atsipjoviau , vyras saltibarscius , vaikui 5 grudu kose (likusi nuo kur mazylei viriau) ir virta vistienos slaunele prie koses.

As truputi ne i tema prasileidau
, kadangi Norfoj nuolaidos 70 proc , tai vaikams batuku , basuciu ,sau striuke, rankinuka nusipirkau. ....tai , kaip ir maistpinigius praleidau blush2.gif dabar tustinu saldykli , nes dar yra jame visko nemazai. smile.gif laukiam algu bigsmile.gif
Atsakyti
as dar po savaitgalio likucius naikinu, biski progu buvo, tai nieko negaminu, tik burokeliu sriubos isviriau.Siandien dar cukinu pasipjausciau, reiks pasikept ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mickute7: 09 kovo 2010 - 07:43
laba bye1.gif
užmiršau gi jums parašyt vakar doh.gif
šeštadienio meniu:
pusryčius pramiegojom.. blush2.gif atsikėlę išgėrėm tik kavos
pietums kepiau kalakuto sparnelius, bulvių-morkų košė, marinuoti pomidorai
vakarienei - aštri pomidorinė sriuba, likę sparniukai

sekmadienį:
pusryčiams buvo karšti sumuštiniai orkaitėje su dešros, plakto kiaušinio, kmynų, sūrio užtepu, kava, arbata
pietums - brandinta pomidorinė, likusį vieną sparniuką nukaulinau, išviriau ryžių ir pakepiau viską su morkomis ir svogunais, gavosi "ala plovas" toks, valgėm su raug. agurkais
pavakariams Mb su vaiku valgė likusius pusryčių sumuštinius
vakarienei - blyneliai su uogiene, grietine; serbentų kisielius

pirmadienis:
pusyčiams buvo kisielius su pranc.batonu ir tiek blush2.gif
pietums - aš su draugėm į kavinę ėjau, vyrai - kepėsi bulves su dešrelėm bigsmile.gif
vakarienei - balandėliai iš kameros, bulvių košė, šampanas, saldainiai... tongue.gif

šiandien
pusryčiams aš kisielių pabaigiau, vyrai greito paruošimo avižinę košę su obuoliais ir cinamonu
pietums- MB keptas bulves pabaigė, mes su vaiku po balandėlį
vakarienei virsiu pupelių sriubą (visos čia tik verdat verdat rolleyes.gif ) ir baltai mišrainei turiu viską pasiruošus. Na, vyras, suprantama, dar kokios dešros prie tos mišrainės atsipjaus.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien:
I-brandinta vištiena, bulvės, rauginti agurkai
II-kava, saldainiai
III-plokštainis, įdarytos faršu vištienos odelės, daržovės
Atsakyti