Aš naikinsiu kameros likučius sakiau, reikia apsituštinti. rytojui išėmiau vištienos ketvirčius. Žiūriu faršo nemažai yra, didžkukulių, bet jų niekaip neverdu, nes mamytė padarė ne su virta ir malta mėsa iš virtų bulvių o su žaliu faršu, tai gaunasi nesamonė, kol faršas išverda, sutyžta tie cipakai, ir vargo vakarienė ten juos virti, tai ir mėtosi kameroje, sakiau reikės kada išvirti, valgyti galima, bet išvaizdos netenka vargšiukai. Dar karbonado mačiau yra, viščiukas, šoninės, vištų odelių, žuvies faršo nemažai, apie 2-3kg... hmz reikia apsivalyti

QUOTE(deimapov @ 2010 03 07, 23:01)
didžkukulių, bet jų niekaip neverdu, nes mamytė padarė ne su virta ir malta mėsa iš virtų bulvių o su žaliu faršu, tai gaunasi nesamonė, kol faršas išverda, sutyžta tie cipakai, ir vargo vakarienė ten juos virti, tai ir mėtosi kameroje, sakiau reikės kada išvirti, valgyti galima, bet išvaizdos netenka vargšiukai.
Pabandyk atsildyti siek tiek ir apkepk keptuvėje, tuomet įpilk vandens ir troskink.
Yra toks cepkiu (žalių) virimo budas. Labai pasiteisina.

QUOTE(adia3 @ 2010 03 08, 12:16)
Pabandyk atsildyti siek tiek ir apkepk keptuvėje, tuomet įpilk vandens ir troskink.

Adia3,-
mano toks būtų patarimas,[pabandyk tokius cipelinus kepti orkaitėje}uždenk folija iš pat pradžių,kol jie atšils.
Vėliau,uždėk sviesto gabaliuką{mes darant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio,čia aš nuo savęs}
Gal patiks toks varijantas,man jį davė draugė.
Nors labai retai valgome cipelinus,bet kai darome,norisi kažko naujo sugalvoti.
QUOTE(regna @ 2010 03 08, 13:19)
Adia3,-
mano toks būtų patarimas,[pabandyk tokius cipelinus kepti orkaitėje}uždenk folija iš pat pradžių,kol jie atšils.
Vėliau,uždėk sviesto gabaliuką{mes darant viršaus užbarstome tarkuoto sūrio,čia aš nuo savęs}
Atrodo labai riebiai ir sausai?

QUOTE(adia3 @ 2010 03 08, 11:16)

QUOTE(regna @ 2010 03 08, 12:19)
Adia3,-
oi merginos dėkui labai už patarimus, reikės pabandyti

Siandien:
Pusryciai - kava/arbata, as dar vakar keptu blynu valgiau
Pietus - saldytu darzoviu sriuba, kiaulienos kepsniai, desreles, virtos bulves, raug. agurkai.
Turejom svecia, tai pagaminau visko daugiau, bet dar visko uzteks vakarienei sociai pavalgyti. Dar yra tinginio, kas nores.
Pusryciai - kava/arbata, as dar vakar keptu blynu valgiau
Pietus - saldytu darzoviu sriuba, kiaulienos kepsniai, desreles, virtos bulves, raug. agurkai.
Turejom svecia, tai pagaminau visko daugiau, bet dar visko uzteks vakarienei sociai pavalgyti. Dar yra tinginio, kas nores.
Šiandien:
I- vyras vedėsi į kavinę mane, tai pietus buvo super, su desertasi ir pan.
II- kepta orkaitėje vištiena, su bulvėmis, daržovėmis.
I- vyras vedėsi į kavinę mane, tai pietus buvo super, su desertasi ir pan.
II- kepta orkaitėje vištiena, su bulvėmis, daržovėmis.
Pusryciams - sumustinis su suriu ir kava
Vakarienei keptos bulves, kepti eseriukai(brolio laimikis),tosteris su uogene , bei balinta kava , ir skittles saldainuku gavau prie tulpes
Vakarienei keptos bulves, kepti eseriukai(brolio laimikis),tosteris su uogene , bei balinta kava , ir skittles saldainuku gavau prie tulpes

siandien
I- sumustiniai su rukyta desra , vaikui "mazyliu be E621 " desreles keturios su duona arbata.
II- saltibarsciai su virtom bulvem
, pabaigem vakarykste pupeliu sriuba.
III- as tai duonos , tai desros atsipjoviau , vyras saltibarscius , vaikui 5 grudu kose (likusi nuo kur mazylei viriau) ir virta vistienos slaunele prie koses.
As truputi ne i tema prasileidau , kadangi Norfoj nuolaidos 70 proc , tai vaikams batuku , basuciu ,sau striuke, rankinuka nusipirkau. ....tai , kaip ir maistpinigius praleidau
dabar tustinu saldykli , nes dar yra jame visko nemazai.
laukiam algu
I- sumustiniai su rukyta desra , vaikui "mazyliu be E621 " desreles keturios su duona arbata.
II- saltibarsciai su virtom bulvem

III- as tai duonos , tai desros atsipjoviau , vyras saltibarscius , vaikui 5 grudu kose (likusi nuo kur mazylei viriau) ir virta vistienos slaunele prie koses.
As truputi ne i tema prasileidau , kadangi Norfoj nuolaidos 70 proc , tai vaikams batuku , basuciu ,sau striuke, rankinuka nusipirkau. ....tai , kaip ir maistpinigius praleidau

as dar po savaitgalio likucius naikinu, biski progu buvo, tai nieko negaminu, tik burokeliu sriubos isviriau.Siandien dar cukinu pasipjausciau, reiks pasikept

laba
užmiršau gi jums parašyt vakar
šeštadienio meniu:
pusryčius pramiegojom..
atsikėlę išgėrėm tik kavos
pietums kepiau kalakuto sparnelius, bulvių-morkų košė, marinuoti pomidorai
vakarienei - aštri pomidorinė sriuba, likę sparniukai
sekmadienį:
pusryčiams buvo karšti sumuštiniai orkaitėje su dešros, plakto kiaušinio, kmynų, sūrio užtepu, kava, arbata
pietums - brandinta pomidorinė, likusį vieną sparniuką nukaulinau, išviriau ryžių ir pakepiau viską su morkomis ir svogunais, gavosi "ala plovas" toks, valgėm su raug. agurkais
pavakariams Mb su vaiku valgė likusius pusryčių sumuštinius
vakarienei - blyneliai su uogiene, grietine; serbentų kisielius
pirmadienis:
pusyčiams buvo kisielius su pranc.batonu ir tiek
pietums - aš su draugėm į kavinę ėjau, vyrai - kepėsi bulves su dešrelėm
vakarienei - balandėliai iš kameros, bulvių košė, šampanas, saldainiai...
šiandien
pusryčiams aš kisielių pabaigiau, vyrai greito paruošimo avižinę košę su obuoliais ir cinamonu
pietums- MB keptas bulves pabaigė, mes su vaiku po balandėlį
vakarienei virsiu pupelių sriubą (visos čia tik verdat verdat
) ir baltai mišrainei turiu viską pasiruošus. Na, vyras, suprantama, dar kokios dešros prie tos mišrainės atsipjaus..

užmiršau gi jums parašyt vakar

šeštadienio meniu:
pusryčius pramiegojom..

pietums kepiau kalakuto sparnelius, bulvių-morkų košė, marinuoti pomidorai
vakarienei - aštri pomidorinė sriuba, likę sparniukai
sekmadienį:
pusryčiams buvo karšti sumuštiniai orkaitėje su dešros, plakto kiaušinio, kmynų, sūrio užtepu, kava, arbata
pietums - brandinta pomidorinė, likusį vieną sparniuką nukaulinau, išviriau ryžių ir pakepiau viską su morkomis ir svogunais, gavosi "ala plovas" toks, valgėm su raug. agurkais
pavakariams Mb su vaiku valgė likusius pusryčių sumuštinius
vakarienei - blyneliai su uogiene, grietine; serbentų kisielius
pirmadienis:
pusyčiams buvo kisielius su pranc.batonu ir tiek

pietums - aš su draugėm į kavinę ėjau, vyrai - kepėsi bulves su dešrelėm

vakarienei - balandėliai iš kameros, bulvių košė, šampanas, saldainiai...

šiandien
pusryčiams aš kisielių pabaigiau, vyrai greito paruošimo avižinę košę su obuoliais ir cinamonu
pietums- MB keptas bulves pabaigė, mes su vaiku po balandėlį
vakarienei virsiu pupelių sriubą (visos čia tik verdat verdat

Šiandien:
I-brandinta vištiena, bulvės, rauginti agurkai
II-kava, saldainiai
III-plokštainis, įdarytos faršu vištienos odelės, daržovės
I-brandinta vištiena, bulvės, rauginti agurkai
II-kava, saldainiai
III-plokštainis, įdarytos faršu vištienos odelės, daržovės