Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(lututė @ 2010 03 03, 21:38)
Mergaitės,jūs man paaiškinkit durnai-skaitau skaitau-kaip brandintas,taip brandintas...ką jūs su tais brandinimais darot ?  ax.gif

Temos pradžioje paskaitykite smile.gif

Šiandien:

Pusryčiai - mes su MB kava, vaikai arbata + pusryčiai mokykloje ir darželyje;
Pietūs - brandintas plovas;
Vakarienė - tešloje kepta žuvis su bulvių koše (prikepiu daug tai ir ryt pietums užteks thumbup.gif )

Ryt:
Pusryčiai - tas pats smile.gif
Pietūs - ta pati žuvis;
Vakarienė - važiuojam į svečius, tai šiandien parduotuvėje prigriebiau ausainių ir vyno, vakariene šeimyninkai rūpinasi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(deimapov @ 2010 03 03, 22:48)

biggrin.gif nu bet ot geras tas žodžiukas, pirmame psl rašoma kas tai per daiktas biggrin.gif

drinks_cheers.gif Superinis žodeliukas thumbup.gif
Atsakyti
dar keli žuvies kepsniukai liko, o paskui virsiu šaltieną, tai jau čia kelioms dienoms bus ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ryte: sumuštiniai, šokoladinis pyragas + kava/arbata
Pietūs: MB brandintas pyragas su mėsa, man-košė
Vakarienė: MB - brandintos bulvės su kefyru, man- kefyras
Atsakyti
biggrin.gif Alia susidaro toks ispudis, kad vyrus mes geriau maitinam negu pacios valgom unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2010 03 03, 12:19)
Noriu paklaust dėl sultinio. Jis iš kubelio ar kaip?  g.gif

koki turiu, toki dedu. I puodeli istirpinu su vandeniu ir uzpilu

QUOTE(megasun @ 2010 03 03, 17:30)
Gal kas turit ideju kaip padaryti bulves kitaip? Ziauriai jos man atsibodo, o vyras dievina jas ir bamba, kai nebuvo ju doh.gif

o tas receptas, kur buvau idejus nepatiko?
Atsakyti
Elze, o kiek to sultinio reikia? Kiek pylei? Nes man išplaukė tos bulvės (vakar gaminau)
Atsakyti
Deimapov ačiū, pačios sumuštiniai man irgi labai viliojantys atrodo smile.gif

Pusryčiams jogurtas, pietums - virti grikiai su pomidoru, vakarienei - verškės apkepas.
Atsakyti
QUOTE(Rainyte @ 2010 03 04, 16:10)
Deimapov ačiū, pačios sumuštiniai man irgi labai viliojantys atrodo smile.gif

4u.gif
Šiandien:
I-bananas, sumuštinis brandintas, jogurtas.
II-makaronai su faršu ir sūriu, bandelės, sūrelis.
III-sumuštiniai su sūriu.
Atsakyti
Siandien:
Pusryciai - kava/arbata
Pietus - nepietavom, as nenorejau, MB nepasieme
Vakariene - virtos bulves ir vistiena su pievagrybiais ir maggi idea (nuemiau mesyte nuo dvieju ketvirciu). Gavosi gana daug ir sotu smile.gif Kita karta reiks bandyt paciai toki panasu padaziuka susimakaluot, bus pigiau g.gif bet siaip pirmakart bandziau, tai labai skaniai gavos smile.gif
Naktipieciams gal dar jogurto gersim, sausainiu yra.
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 03 03, 23:48)
žinau, aš kalta kalta kalta biggrin.gif bet tai nepamenu kada mečiau ką, nu nebelindo jie ir viskas, maniau suvalgysim, kas čia beliko, kam čia šaldyt, o va išėjo kaip išėėjo

kai šeimyna išsidirbinėt pradeda ir laukia, ką čia naujo pagaminsiu, tai tokius likučius dažnai "paslepiu": kotletukus suplaustau ir į karštus sumuštinius su sūriu sudedu, arba į sriubą, vietoj frikadelių, jeigu kokios keptos žuvies lieka, tada tipo žuvienę - iš tos pačios žuvies, arba užkepėlę.. biggrin.gif
na, gaila man gerą maistą mest ir visks doh.gif biggrin.gif
prie reikalo:
vakar valgėm
I- vis dar tos lašišos ataraižėles kankinom ax.gif kava, arbata
II- brandinti (na, tikrai liuks žodis lotuliukas.gif ) balandėliai
III - švediški kukuliai su makaronais ir koncervuotais žaliais pomidorais

šiandien:
I-varškė su uogiene, man - stomatologas vietoj pusryčių.. bijau.gif
II - tie patys kukuliai
III - į svečius einam nail.gif , aišku nešamės: vakar meduolį išsikepiau, pikantiškų salotų padarysiu, kažkokių mėsyčių nusipirksim, na ir dar kai ko.. alc.gif
linksmo savaitgaliaus visoms biggrin.gif
Atsakyti
as vakar vakarienei taisiau makaronus su farso padazu: farso turejau nedaug, kokius 300g gal, tikrai maziau negu puskilis, jautienos. pakepinau, svoguniuka kartu, dejau indeli konservuotu pomidoru. pipiru, druskos, baziliko. isviriau pusantro pakelio spageciu (butu uzteke ir vieno, nes nemazai liko). valgem 3 suauge ir mazasis, vyriskis nuejo pakartot dar. nu zinokit skanu labai rolleyes.gif ir uzteko, ir nebrangiai gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2010 03 05, 11:43)
as vakar vakarienei taisiau makaronus su farso padazu: farso turejau nedaug, kokius 300g gal, tikrai maziau negu puskilis, jautienos. pakepinau, svoguniuka kartu, dejau indeli konservuotu pomidoru. pipiru, druskos, baziliko. isviriau pusantro pakelio spageciu (butu uzteke ir vieno, nes nemazai liko). valgem 3 suauge ir mazasis, vyriskis nuejo pakartot dar. nu zinokit skanu labai  rolleyes.gif ir uzteko, ir nebrangiai gavosi  ax.gif

Va va, ir man taip labai skanu. Ir taip paprasta smile.gif

Šiandien kažkokia durna diena wacko.gif
Ryte buvo virti kiaušai, brandintas šokoladinis pyragas + kava/arbata. Pietums MB valgys brandintą pyragą su mėsa (kai iškepiau, tai trims dienoms biggrin.gif), o man nieko, nes jau varau į Kazio mugę, tai nežinau kada parsibelsiu. Vakarienei bus baronkos iš mugės biggrin.gif
Gero savaitgalio, mergytės 4u.gif
Atsakyti