Įkraunama...
Įkraunama...

Taupančiųjų dienos meniu

QUOTE(deimapov @ 2010 01 20, 14:31)
*Aš taip pagalvojau, reiktų mums meetą visoms pasidaryti vasarą, picnyką, visos taupančios, tai maisto būtų spėju visokio ir dar per daug
biggrin.gif  thumbup.gif

**norėjau rašyt, kad mickutės net ir šaldytuvą atsidaro, bet žiūriu jau pati parašiusi smile.gif gudrios jūsų katytės  smile.gif

,
***Aš šiandien taip nenorėjau eit į parduotuvę, bet reikėjo vėžliui agurko būtinai, tai užėjau, ir 12lt išleidau... čipsai, sūreliai, kotletai. Na dėl kotletų džiaugiuosi, jie man labai patinka, o maniau, kad jau akcija pasibaigusi jiems, galvojau, kad tik aną savaitę buvo, bet yra žiūriu dar nemažai jų.

* Idomi mintis drinks_cheers.gif
** jau cia nepaslepsi tongue.gif
*** ir as tu cento kotletuku nuo praeitos savaites turiu, tai rytoj juos gaminsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 20, 14:58)
*** ir as tu cento kotletuku nuo praeitos savaites turiu, tai rytoj  juos gaminsiu  mirksiukas.gif

bet man jie begalo patinka, nerealūs smile.gif mes 4 indelius praėjusią savaitę nusipirkome, du įsivežė vyras į komandiruotę, du svečiams suėjo. Tai aš likau be savo kotletukų, tai šiandien pasigriebiau indelį smile.gif
o mano mamytė kube pirko vištienos faršą 1kg 2,99lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 20 sausio 2010 - 15:04
QUOTE(deimapov @ 2010 01 20, 15:31)
*Tai valgyk, juk skanių turi kopūstų kotletukų  thumbup.gif
**norėjau rašyt, kad mickutės net ir šaldytuvą atsidaro, bet žiūriu jau pati parašiusi smile.gif gudrios jūsų katytės  smile.gif

*Tai kaip manot, kur dingau? biggrin.gif ejau tu kotletuku valgyt lotuliukas.gif vienus, be nieko pakramsnojau, nes ir taip jie man skanus, o tuoj eisiu likusius su grietine ir kokiais prieskoniais dar patroskint thumbup.gif

**Gerai, kad maniskis kol kas dar nemoka, nes tos gumos irgi nelabai laiko, senas saldytuvas blush2.gif bet uztat spinteles visos jau istikrintos, zino jau, kas kur yra doh.gif Tai kokius kotletus, blynus dazniausiai ikisu i mikrobange, tada saugu lotuliukas.gif bet vakar pamirsau doh.gif Nu bent valgo, o ne siaip nusimete pazaist rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo denite: 20 sausio 2010 - 16:12
QUOTE(mickute7 @ 2010 01 20, 14:58)

*** ir as tu cento kotletuku nuo praeitos savaites turiu, tai rytoj  juos gaminsiu  mirksiukas.gif

Kas čia per stebuklingi kotletai? Apšvieskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2010 01 20, 10:22)
Mamytė pati jas daro, tik niekaip nepaklausiu tikslaus recepto, kažkada minėjau, ten actas, aliejus, druska, cukrus, o kas dar tai nepamenu smile.gif Labai labai skanios jos man

O jas reik is anksto konservuot, ar siaip pamarinuoti pries valgant?

O pas mus toks meniu sian buvo:
pusr. - grikiu kose, kava; dukrai - varskyte
priespiec. - pyrageliai su kopustais
pietus - naminiai koldunai
vakare - ukrainiet. barsciai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kachukas: 20 sausio 2010 - 16:44
QUOTE(miau @ 2010 01 20, 17:15)
Kas čia per stebuklingi kotletai? Apšvieskit  biggrin.gif

Va va, ir man idomu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 20, 16:10)
ikisu i mikrobange, tada saugu

nu jei dar iš mikrobangės išmoktų, tai būtų viršūnė biggrin.gif tada jau ir filmų žvaigždė galėtų būti biggrin.gif

QUOTE(miau @ 2010 01 20, 16:15)
Kas čia per stebuklingi kotletai? Apšvieskit  biggrin.gif

cento vištienos kotletai 6,99kg, bet labai labai skanūs, šiaip ta akcija buvo praėjusią savaitę, bet pas mus yra ir šiandien jų, realiai tai be akcijos jie 9,99

QUOTE(kachukas @ 2010 01 20, 16:37)
O jas reik is anksto konservuot, ar siaip pamarinuoti pries valgant?

Iš vakaro jas tame marinate reikia palaikyti, o ryte jau galima sudėti į stiklainiukus ir užvakuoti.
Atsakyti
Kadangi vyrai neprotestavo smile.gif tai pakepinau grikiu kose, ir likusia triju grudu kose su desrelemis, svogunais ir morkomis, na labai skaniai gavosi
Atsakyti
QUOTE(denite @ 2010 01 20, 16:10)
*Tai kaip manot, kur dingau? biggrin.gif  ejau tu kotletuku valgyt  lotuliukas.gif vienus, be nieko pakramsnojau, nes ir taip jie man skanus, o tuoj eisiu likusius su grietine ir kokiais prieskoniais dar patroskint thumbup.gif

**Gerai, kad maniskis kol kas dar nemoka, nes tos gumos irgi nelabai laiko, senas saldytuvas blush2.gif bet uztat spinteles visos jau istikrintos, zino jau, kas kur yra doh.gif Tai kokius kotletus, blynus dazniausiai ikisu i mikrobange, tada saugu lotuliukas.gif  bet vakar pamirsau doh.gif Nu bent valgo, o ne siaip nusimete pazaist rolleyes.gif

Jau kaip akcija būna , tai ir aš prisiperku, nes paskui patroškinu su kokiu padažiuku, tai tik niam niam būna. Katė atsidarius šaldytuvą irgi nustveria šituos kotletus lotuliukas.gif
O ir aš daug ką kišu į mikrobanginę ax.gif ypač, kai dar kažkas šilta, nesinori į šaldytuvą kišt, o ant stalo negali palikt doh.gif nes visokius dangčius sugeba nustumdyt tongue.gif
Atsakyti

snd pusryciams- dvi jaucio akis ( is duonos ir kiausu kur kepa )
pietus - kepti rauginti kopustai su lasinukais.
Vakariene- virti varsketukai su grietine.
Vaikas ejo i darzeli ,tai ryte sureli suvalge+arbata, o pavakary grizus is darzelio sausu pusryciu su pienu, veliau virtu varsketuku su grietine.
Atsakyti
labas rytas smile.gif

pusryc. - grikiu kose vyrui, avizine - man, varskyte-vaikui
pietus - darzoviu sriuba ir vistiena grietineje su makaronais
vakariene - likuciai, jei neuzteks - duonos skrebuciai su kiausiniais
Atsakyti
šaindien priviriau agurkinės sriubos iš savo gamybos konservų ir aišku Cento kotletukai thumbup.gif dar padariau padažiuko su morkytėmis ir miško grybukais, sušveitėm su vakarykščiais makaronais ir burokėlių mišraine thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti