Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

As dievinu juoda su risutais, o jei dar su migdolais niam
Atsakyti
O aš dievinu pienišką šokoladą thumbup.gif Juodas man nelabai (nebent kitokio nerasta, o noras laaabai didelis biggrin.gif), o baltas bei bet koks korėtas visai schmoll.gif Pats pačiausias "Geisha" wub.gif Ir šiaip visi Fazer šokoladai niam niam.. ax.gif Nors neatsisakau ir pieniško Karūnos ar Princo.. rolleyes.gif Tiesa, visokie įdarai šokoladuose man nelabai, bet va riešutai tai niekada nemaišo tongue.gif
Atsakyti
O man tai patinka labai ... hm... tas kur Konditerinis vadinas nestuke.gif labai skanus thumbup.gif toks tikras ir ... mmmmm doh.gif
Atsakyti
Skaniausias juodas kartusis su daug kakavos ir be jokių priedų biggrin.gif .
Atsakyti
Gal kas zino kur Vilniuje galima skanaus geresnio sokolado nusipirkt?? Gal kokiu firminiu parduotuviu yra.Valentino diena gi artejaĄĄĄ
Atsakyti
Na as jei noriu pasilepinti ypatingu sokoladu, tai ji perku "AJ Sokoladas" ir "Sokolado meistrai" parduotuvese. Man ten skaniausia thumbup.gif

"AJ Sokoladas" (www.ajsokoladas.lt):

Gedimino pr. 46, tel. 8 5 2497122 ; 8 655 14055
Konstitucijos pr. 7a, PC “Europa” tel. 8 699 61641

"Sokolado meistrai" (www.sokoladomeistrai.lt):

Fabijoniškių g. 2a, PC "IKI"
A. Jakšto g. 24/3
Žirmūnų g. 64, PC "RIMI"
Ukmergės g. 369, PC "BIG"
Viršuliškių g. 40, PC "MADA"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 07 vasario 2007 - 13:45
Labai dekinga uz greita atsakyma! Jau ir pati buvau nete radusi "AJ sokoladas", bet nezinojau, ar geru sokoladu priekiauja, nes reikia pacio-paciausio!!!! 4u.gif wub.gif Tai jau neabejodama leksiu tenai.Aciu!!!!
Atsakyti
thumbup.gif O taip "AJ Sokoladas" tikrai labai skanus ne karta esu pirkus,tik va Kaune jau ner ju. ax.gif
Atsakyti
aha, "AJ" šokoladas niam. Nereklamuoju, bet kai paragavau jų juodo šokolado torto su kubos romu ir dar kažkuo... mmm... ax.gif tik brangokas, bjaurybe tongue.gif o šiaip nebijantiems šokoladinių ekperimentų turėtų tikt su čili juodo šokolado saldainiai. Valentinkei turėtų tikt, kai du afrodiziakai vienoj vietoj biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas zinote,kur Kaune galima butu nusipirkti sokolado gabalais...tokio,kaip kazkada anksciau budavo zuvys visokios.....gal kas kur matete??? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduza @ 2007 02 12, 08:10)
Gal kas zinote,kur Kaune galima butu nusipirkti sokolado gabalais...tokio,kaip kazkada anksciau budavo zuvys visokios.....gal kas kur matete???  verysad.gif

Pabandyk paklausinet specializuotose parduotuvese ax.gif
Papildyta:
QUOTE(*sirse* @ 2007 02 09, 16:19)
aha, "AJ" šokoladas niam. Nereklamuoju, bet kai paragavau jų juodo šokolado torto su kubos romu ir dar kažkuo... mmm...  ax.gif  tik brangokas, bjaurybe  tongue.gif  o šiaip nebijantiems šokoladinių ekperimentų turėtų tikt su čili juodo šokolado saldainiai. Valentinkei turėtų tikt, kai du afrodiziakai vienoj vietoj  biggrin.gif

Taip, sokoladas su Kubos romu tikrai labai labai thumbup.gif
O sokoladas su cili, man isvis nepakartojamas, labai megstu thumbup.gif tik jo kaina "AJ sokolade" tai doh.gif uz 3 saldainius sumokejau 9 litus doh.gif na bet kartais pasilepinti tai galima wub.gif
Atsakyti
man irgi labai skanus tie saldainiai AJ sokolado thumbup.gif
tik va , vakar uzbegau i hypermaxima kaune , galvoju nupirksiu valentino dienos proga vyrui saldainiuku , o ten ... ba ba - neber AJ sokolado parduotuves bash.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti