Įkraunama...
Įkraunama...

Ta saldi nuodėmė... Šokoladas

Vau, man pats skaniausias KARUNOS su apelsinais thumbup.gif
Atsakyti
Man skaniausi Lindt sokoladai...tik kad brangoki ax.gif ir baltas sokoladas thumbup.gif cia jau gamintojas nesvarbu,visi praeina mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
man labiausiai patinka juodas sokoladas, ypac koretas.
Na o mano sunus labai megsta vaflinius saldainius, nors aisko valgo visokius. O vyras megsta pieniska sokolada. Bet nieko, sutariam mes del tu saldumynu... biggrin.gif
Atsakyti
o as pamisusi del snikeriu ir geisos sokoladu thumbup.gif
Atsakyti
1. Fazer biggrin.gif
2. Milka biggrin.gif
3. Shogetten biggrin.gif
4. Princas biggrin.gif
5. Uzauge lasinukai ir didelis pilvukas verysad.gif

Pritariu, zmonija dar nieko geriau nesugalvojo, nei Snickers'as lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukutis: 23 rugsėjo 2006 - 11:38
Sveikos, biggrin.gif
labai norejau paklausti apie sokolada, gal kuri nors esate valgiusios ir pirkusios Vilniuje sokolado su cili pipirais, tokio astraus??? ax.gif Esu ragavus Italijoje, taciau Vilniuj neteko matyti... verysad.gif O taip noreciau, nes dievinu cili, o jei dar sokolade, tai niam niam... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leo11: 23 rugsėjo 2006 - 12:15
Niam niam, kaip tik ka tik prisikirtau sokolado blush2.gif Man tai Karunos juodasis skaniausias, cia is lietuvisku jei ka.
Atsakyti
Man skaniausias lietuviškas šokoladas! Mėgstu " Karūną" ir "Princą", ypač su kokiu nors įdaru arba su sveikais riešutais thumbup.gif Oi, kaip sunku atsispirti tokiam skanėstui.
Atsakyti
QUOTE(leo11 @ 2006 09 23, 13:13)
Sveikos, biggrin.gif
labai norejau paklausti apie sokolada, gal kuri nors esate valgiusios ir pirkusios Vilniuje sokolado su cili pipirais, tokio astraus???  ax.gif  Esu ragavus Italijoje, taciau Vilniuj neteko matyti... verysad.gif  O taip noreciau, nes dievinu cili, o jei dar sokolade, tai niam niam... ax.gif

Pirkau. Centre kažkurioje iš šokolodo parduotuvėlių tikrai yra su čili smile.gif Niam niam, mano vienas mėgstamiausių wub.gif
Dar berods Skonio ir kvapo kavinukėje yra karštas šokoladas su Čili wub.gif
Atsakyti
Pats skaniausias ir megstamiausias Geisha thumbup.gif !
Atsakyti
man tai snickers, kit kat, ir karaliskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 09 25, 08:30)
Pirkau. Centre kažkurioje iš šokolodo parduotuvėlių tikrai yra su čili smile.gif Niam niam, mano vienas mėgstamiausių  wub.gif
Dar berods Skonio ir kvapo kavinukėje yra karštas šokoladas su Čili  wub.gif

Aciu, jau lekiu pirkti.... 4u.gif
Atsakyti