Įkraunama...
Įkraunama...

Milikonių vidurinė mokykla

Gal galetumete pasidalinti ziniomis apie sia mokykla. Nuo rugsejo reikes leisti savo dukryte i pirmaja klase, si mokykla yra arciausiai namu, todel noreciau suzinoti nuomones. Kas leidziate savo vaikucius i sios mokyklos pradines klases, pas kokias mokytojas.
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2010 01 17, 18:30)
Gal galetumete pasidalinti ziniomis apie sia mokykla. Nuo rugsejo reikes leisti savo dukryte i pirmaja klase, si mokykla yra arciausiai namu, todel noreciau suzinoti nuomones. Kas leidziate savo vaikucius i sios mokyklos pradines klases, pas kokias mokytojas.



Eina mano pradinukas, bet tik dėl to, kad arti - labai nepatenkinta mokykla - viskuo vadovais, mokytojais, tvarka, bet neturiu kito pasirinkimo - vaiko nekankinsiu su kelione į mokyklą. Be to turiu tokį įsitikinimą - gabiems, gerai besimokantiems, visur gerai - ypač pradinėje mokykloje, juk ji nieko nelemia, o po to galvosime - gal leisime tol, kol priaugs gimnaziją, o gal, jei pareikš stiprų norą, po keturių kur kitur. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nebijoklė @ 2010 01 27, 10:06)
Eina mano pradinukas, bet tik dėl to, kad arti - labai nepatenkinta mokykla - viskuo vadovais, mokytojais, tvarka, bet neturiu kito pasirinkimo - vaiko nekankinsiu su kelione į mokyklą. Be to turiu tokį įsitikinimą - gabiems, gerai besimokantiems, visur gerai - ypač pradinėje mokykloje, juk ji nieko nelemia, o po to galvosime - gal leisime tol, kol priaugs gimnaziją, o gal, jei pareikš stiprų norą, po keturių kur kitur. g.gif

Aciu uz nuomone, o ar mokytoja pas kuria lankote patenkinti?
Atsakyti
Mano pradinukas irgi lanko sia mokykla,bet mes viskuo labai patenkinti.Labai gera mokytoja ir su vadovybe viskas gerai,net nezadame ieskoti kitos mokyklos.Musu mokytoja J.Mandravickiene.Siais metais prades eiti mano mazesnysis,bet tik i sia mokykla... smile.gif
Atsakyti
Esu vyresniųjų kl. mokinės mama, todėl ne išmintimi, o patirtimi pasidalinsiu ax.gif
Būna, kad ir gerai besimokančiam vaikui blogai,nes jį kabinėja klasiokai, o dar mokytoja palaiko patogias patogių mamyčių mergas, kurios iš pavydo ir netrivojimo pasirodyti nuteikinėja kitus kabinėtis. Būna...vaikas ir mokytis pradeda nenorėti, kad tik jį ramybėje paliktų.
Keitėm blogą gimnaziją į šią mokyklą, nes----
Mums ją rinktis patarė kiti tėvai. Mokykla tokiam rajone, kad mokosi daugiausia normalių tėvų vaikai--nei perdaug nubomžėję, nei turtuoliukai, tad gal mažiau niekina ir apkalbinėja vieni kitus. Ne gimnazija-mokytojos gal mažiau palaiko patogius išsišokėlius, mažiau kyšių nori.
Jau trys metai šioje mokykloje ir.....
Dirba, o ne egzistuoja soc. pedagogės ir soc. darbuotoja. Būna , kad net iš pamokos mokinį įsiaudrinusį išsiveda, su mokiniais kalbasi. Mokytojai nepalaiko "šustrų protingų bobų"ir" kietų diedų", todėl patogiau mokytis vaikiškiems vaikams--truputį nedrąsiems, mandagiems, galvojantiems kas ir kaip..Mokytojai gana draugiški, mokinius drausmina, pamokų metu mažiau triukšmo.Mokiniai nepaliekami vieni klasės vakarėlių metu, kabinetus tvarkyti-nesudaromos sąlygos girtauti, muštis, kabinėtis ar kitaip "pasirodyti. Mokyklos direktorius -ne prasigėręs degradas, todėl rūbinėse dirba ne jo sugėrovai, o geros sargutės. Dėl paltų tvarka bent mums-ne suplėšyti, sutrypti, apdeginti, supaišyti....ir mokiniai su sargutėmis susikalba. Mokyklos vadovybė netingi mokiniams padėkoti už sudalyvavimą renginiuose,nors jie jokios vietos neužima....Kai kuriose gimnazijose labai paplitęs narkotikų uostymas,rūkymas. Šioje mokykloje mokiniai to bent nedemonstruoja.
Blogai, kad skundžiasi mokiniai jog šalta mokykloje ir serga dažnai. Su kitomis mokyklomis palyginti negaliu, gal dar ir virusai visokie kalti...Repetitorius ir gimnazistams samdo tėvai. Visose mokyklose yra visokių mokytojų, bet svarbu bendras mikroklimatas.. Kaip matėm dar baisiau ir tikrai žinom, kad yra baisiau, o tėvams geriau nesikišti, nes bus tik blogiau, tai mums ši mokykla gera...
Atsakyti
Visose mokyklose visokių ir mokinių yra, ne tik mokytojų. Kad nelabai kaip yra pro tą mokyklą pravažiuot....Pačios,ziniule, vaikai ten nesimoko, o atsiliepimų visokių gal yra. Man teko tik gera girdėti ir...pasirinkti šią mokyklą kiti tėvai patarė. Parašiau kaip mums yra.
Tamsta esi mokytoja ir, pastebėjau, visur tėvus puldinėji. Mane užpuolei čia, o ne mokyklą, nes aš, kad ir kitu vardu( neturiu tikslo ir laiko supermamose užsibūti) parašiau blogai apie Noreikiškių gimnaziją. Ta mokykla išties baisi ir laaabai pagarsėjusi, o su mokyklos direktoriumi pijoku ir su kl. auklėtoja I.Gronskiene taip "susikalbėjom, kad lig šiol vemiam. Pastebėjau, kad tos mokyklos forumas turi "sargienes" ir tu viena jų. Labai jau greitai atsirandi.....gal kas moka tau ? Gal turi kokią nors savitą nuomonę...,tai išsakyk ją, nes jau mokyklas, ne tik tėvus, puldinėji.. doh.gif
Tarp kitko, ramesni vaikai džiaugiasi kai išsišokėliai , pasipūtėliai į gimnazijas išeina. Čia šios mokyklos privalumas biggrin.gif Mokytojai,bent mano vaikui, patinka Milikonių mokykloje daug labiau net nei mokiniai. Mokytojai geresni, todėl ir vaikai tvarkingesni ir draugiškesni, o dėl mokymosi..tai nuo vaiko priklauso daugiau nei nuo mokytojos, nors Milikonių mokyklos mokytojai mums pasitaikė geri ir rezultatais mokymosi esu patenkinta. Gerai būtų, kad apie mokyklą rašytų mokinių tėveliai, o ne pletkų prisiklausiusios mokytojos, kurios gal..savo mokyklą gina. blush2.gif g.gif
Atsakyti
Galiu pasakyti tik tiek, kad si mokykla su mielu noru (vardan mokiniu krepseliu) priima is kitu mokyklu ismestus mokinius.
Atsakyti
VBS agentūros žinių yra ir kitokių. Aš pažįstu šeimų, kurios džiaugiasi vaikus iš kitų mokyklų (iš Santaros pvz.)į Milikonių mokyklą pervedę. Viskas, kas čia blogai parašyta, tinka visoms mokykloms. Pravažiuodama gal su žiūronais matė, o priima kitose mokyklose pašalintus mokinius visos galinčios susitvarkyti mokyklos (gimnazijos taip pat,turbūt privalo)ir visos mokyklos mokinius šalina ("vien dėl mokinių krepšelių") blush2.gif Daug iš mokyklos išeina, nes emigruoja. Į gimnazijas nebūtinai geri mokiniai išeina.
Man patiko Milikonių mokykloje mokytis. Dėkoju mokytojams. Į diskanus nevaikščiojau, tad prisiminimai apie mokyklą tiktai geri. Labai demokratiška mokykla. Daug gerų mokytojų. wub.gif
Atsakyti
as irgi apie sia mokykla blogos nuomones.vaikai papasakoja kas cia dedasi,getas ,o ne mokykla.bega is jos kas gali,nors ir basanaviciaus ne kas,bet tikiuosi,kad prades direktorius tvarka ten daryt,nors manau nesulauksim,kelsim is ten sparnus.
Atsakyti
Vien šių mokslo metų eigoje du geri mokiniai persikėlė į kitą mokyklą, o nuo rugsėjo dar daugiau sakė bus, o kaip gali nebūti, jei į pastabas - atkertama, jei nepatinka galite eiti kitur. smile.gif
Atsakyti
Nuomonės labai jau įvarios, jaučiasi konkurencinių moyklų įtaka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Sate @ 2010 02 26, 12:14)
Visose mokyklose visokių ir mokinių yra, ne tik mokytojų. Kad nelabai kaip yra  Gerai būtų, kad apie mokyklą rašytų mokinių tėveliai, o ne pletkų prisiklausiusios mokytojos, kurios gal..savo mokyklą gina. blush2.gif  g.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(geo @ 2010 05 26, 20:27)
as irgi apie sia mokykla blogos nuomones.vaikai papasakoja kas cia dedasi,getas ,

tokias kalbas girdėja apie Ąžuolą, ir kas teisus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Crazy: 31 gegužės 2010 - 17:43
Skaičiau čia keletos žmonių pranešimus ir net nusišypsojau dėl suinteresuotų nuomonių. Labai aiškiai matosi, kas rašo ieškodami naudos, o kas nuoširdžiai atsako, norėdami padėti asmeniui, kuris pasiteiravo apie situaciją. Nors ir seni čia jau pranešimai, bet norėčiau pasidalinti informacija, kaip šiemet baigęs šią mokyklą abiturientas.

Šioje mokykloje išbuvau nuo pat pirmos klasės. T.y. dvylika gražių metų, per kuriuos buvo daug dalykų - tiek teigiamų, tiek neigiamų.

Kadangi pirmojo pranešimo autorė labiausiai domėjosi dėl pradinių klasių, tai apie tai ir norėčiau pakalbėti. Iš mano laidos pradinių auklėtojų (tada mūsų buvo 6 pradinės klasės) likę dabar trys, nes kelios jau išėjusios į penciją, o viena atrodo jau nebedirba mokytoja. Mano auklėtoja buvo V.Varnelienė - kadangi tai buvo mano auklėtoja, esu ja labai patenkintas. Tai šiltas žmogus, nėra iškėlęs galvą, visada padeda mokiniui, kiek prisimenu su tėvais visada plaikydavo ryšį, paaiškindavo, pasitardavo. O tėvai taip pat - bendradarbiaudavo, padėdavo klasės reikalais. Esmė tame, kad buvo bendradarbiavimas. Šventės kaip ir visose mokyklose - labai įvairios, dauguma išlikę iki šių dienų, tapusios tradicijomis. Dabar kaimynai turi mergaitę, kuri nuo rugsėjo eis į Milikonius, pasirinko taip pat šią mokytoją savo vaikui, nes i dar dirba iki šiol Milikoniuose. Kitos auklėtojos taip pat yra geros, negirdėta labai rimtų nusiskundimų. Čia jau priklauso nuo tėvų požiūrio į žmones ir iš kokio lygio žiūri į kitus.

Jeigu turite kas nors klausimų dėl konkrečių dalykų - klauskite. Galbūt pavyks atsakyti, pasidalinti patirtimi wink.gif

Mokyklos vadinamasis "klimatas" ir visi aplinka, nuo mano pradinių klasių laikų pagerėjus yra tikrai. Daugumai klasių yra padarytas remontas, patogūs suolai, pradinukams kiekvienoje klasėje kiek mačiau yra įrengtos lentynos susidėti daugumai knygų, kurių nereikia neštis namo. Vyresnieji mokiniai - ypač vienuoliktokai ir dvyliktokai - visada bandydavome įtraukti į savo renginius ir pradinių klasių mokinius. Ar tai renginio vedimui, ar tai kokiam pasirodmui, kartu pakviesdami ir visą klasę. Taip palaikomas buvo ir yra ryšys tarp vyriausiųjų ir jauniausiųjų mokyklos bendruomenės narių.

Kaip minėjo socialinė pedagogė ir mokyklos psichologė tikrai dirba daug su vaikais. Visada pas jas kabinetuose būna kas nors, kalbasi, organizuoja renginius visokius socialinius, akcijas, diskusijas. Žinoma tų problemų yra - mokykla - tai nekalėjimas. Neuždarysi mokinių. Yra ir išeinančių iš pamokų, ir padarančių nusižengimų. Visur tokių mokinių yra. Parodykite mokyklą, kurioje nėra kylančių incidentų.

Problemiškiausi mokyklos nariai yra 14-16 amžiaus paaugliai. Tikiriausiai visi suprantate kodėl. Pasitaiko ir peštynių, ir pašaipų ir panašių incidentų, bet tai kiekvienos mokyklos dalis.

Kas dėl pedagogų. Neskaitant keletos nesutarimų, kurie buvo grynai dėl skirtingo požiūrio į gyvenimą, buvau ir esu patenkintas Milikonių pedagogais. Ypač didelį įspūdį palikę yra lietuvių kalbos mokyoja A.Babajan - tikriausiai viena geriausių mokytojų mokykloje ir labiausiai gerbiabų. Per jos pamokas neatsiras mokinių, kurie rodys jai nepagarbą. O jeigu ir parodys, tai tikriausiai jos nepažįstantis asmuo, kuris paskiau suvoks, kodėl žmogus yra gerbiamas. Kiti gerai įstrigę mokytojai: fizikos mokytojas Bagdonas, matematikos mokytoja Bagdanskienė, anglų k. mok. I.Bubnelienė, dailės mok. B.Ulanavičienė. Visose mokyklose yra gabių ir mažiau gabių mokinių. Nesiskundžiu taip kaip mane išmokė, jeigu žmogus turi noro ir galimybes - nesvarbu ar jis mokysis gimnazijoje ar vidurinėje ir kokioje - norėdamas pasieks daug. Žinoma, jeigu vaikais orientuojasi į tam tikrą sritį, tarkime menus ar ten kokią matematiką, ir tai gerai sugeba - mokyklos su sustiprintais tų dalykų profiliais naudingos pačiam mokiniui.


O tiems, kurie tesugeba pasakyti neigiamus dalykus, nejuokinkite svieto. Ypač minėdami Santaros gimnaziją. Seniai yra žinoma, kad Santarai trūksta mokinių, ir buvo stengiamasi Milikonių vidurinę paversti pagrindine, tačiau nepavyko to padaryti, kas manau yra labai gerai. Esu labai patenkintas, kad nereikėjo keisti mokyklos aštuntoje ar vėlesnėje klasėje. Išliko tie patys pažįstami ir mokytojai nuo pat pirmos klasės ir jų dar daug papilnėjo ;]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auwris: 03 birželio 2010 - 19:57